çok yorgunum cnm ya, ama bitti onun için çok mutluyum, eşim geldi hemen kombiyi ve kaloriferi sildirdim ona ben fazla eğil kalk yapmim die, eşyaları yerleştirdik, az öncede dürümlerimizi yedik şimdide aşk-ı memnuyu izlicem onu bekliyorum....
sen nasılsın cnm?
geldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden
yüzde yüz oğluşum olacakmışşşşşş :teytey::dance:
280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dediondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..
çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.
doğumu da 26 ekim :lepi:
sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..
arkadaşlar geldi bebeklerinin 40 ını ucuracaklar hepinizi öptümmŞeniz
280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dediondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..
çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.
sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..
canim insallah güzel haberler alirsin dualarim seninle:Saruboceq:kızlar amniosentez sonucum çıkmış.ama telefonda bilgi vermediler..eşim raporu almaya gitti.resmen kalbim duracakk.acaba sonuç kötüdemi söylemediler yaaa..aay ne olur dua edin allah rızası için...ne zormuş yaaa
canim insallah güzel haberlerle gelirsinolumunekankayizsmileOhh ellerine sağlık bu iş de bitti rahat edersin artık..
Ben de çıkayım yavaş yavaş daha eve gidip yemek hazırlayacam bilmiyorumkismile
Yemekten sonra yürüyüşe gidecem sonra duş falan derken yatağa atarım kendimi
Yarın sabah da kontrolüm var bakalım napıyor bebişimopuyorumnanaktan
Herkese iyi akşamlar:1hug:
bende 61 olmusum dört ayda 2 kilo aldim insallah bu tempoda giderimbuyrunnnnnnnnnkızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..
canim güle güle kullan oh ev mis gibi olmustur dipli bucakli temizlik negüzel olmusturkaydirigubbakcemile5çok yorgunum cnm ya, ama bitti onun için çok mutluyum, eşim geldi hemen kombiyi ve kaloriferi sildirdim ona ben fazla eğil kalk yapmim die, eşyaları yerleştirdik, az öncede dürümlerimizi yedik şimdide aşk-ı memnuyu izlicem onu bekliyorum....
sen nasılsın cnm?
canim gözün aydin masallah oglusuna yedigin pekmezler ise yaramisgeldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden
bijoux canım çok sevindim maaşallah oğluşuna..
ben de yarın akşam gidicem bakalım doktor ne dicek..
çook teşekkür ederim canımm ŞenizOh maşalllahhhh tam tosuncukmuş yaaaa yeirm ben onu. hayırlı olsun oğluşun canım benimm çok sevidnimmmm çok çok çok :)
çok teşekkürler canım darısı başınıza. benim de bulantı sorunum olmasına ragmen sürekli kilo aldım. yediğim serumlara bağladım daha çok ama demek ki yine de zar zor yediğim şeyler işe yaramış, yani sadece ben almamışım bebişkoya da yaramışş..Bijoux ne güzel haberler bunlar...Gözünaydın...Demek tatlı bir oğlun olacak...benim bebişim biraz küçük 16 haftadayız 14cm ve 144 gram...beslenme problemlerim vardı malum bulantılar.. ondan sanırım.
Hayırlı olsun tekrar darısı bizim cinsiyeti öğrenme günümüze :) benimki göstermemekte ısrar ediyorda...
sağolasın hayatımm opuyorumnanaktanay ne güzel haberler bunlar bijoux cum çok sevindim valla bende senden haber bekliyordum, maşallah prensimize tam bi aslan parçası olmuş annesi, kız bu keçi boynuzu hormonlu yapacak çocukları galiba..
40 ını uçurmak ne demek bijoux, ay cahilliğimi mazur gör lütfen cnm ya, o gün demiştim lisan sorunum devam edio bazı şeyleri annamıyom...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
teşekkür ederim canımm. güzel haberler duyarsın inşallah bu sefer cinsiyetini gösterirbijoux canım çok sevindim maaşallah oğluşuna..
ben de yarın akşam gidicem bakalım doktor ne dicek..
mersi hayatım. evet en baştan beri oğluş istiyodumm. hoş kız olsaydı üzülmicektim tabi evlat evlattır. hep tosun doğurmak istemişimdir inşallah böyle gider :kedi:maşallah canım.tosuncuk olacak senin oğlun.cinsiyetin kesinleşmesine sevindim.baştan beri gönlün erkek bebekten yanaydı.gözünaydın canım
canim masallah oglusuna kocaman olmus pekmeze devam :lepi:
sağolasınız bitanelerimm evet pekmeze devam :lepi: bir de çok dondurma ve yoğurt yiyorum ben (kendi yaptığım yoğurttan)canim gözün aydin masallah oglusuna yedigin pekmezler ise yaramis
Günaydın güzel şekerim benimmm yakışıklı oğlunun güzel anası :) ay sorma bugün kesin damlarlar kaçarım yok artık :)neyse dünü atlattımkaydirigubbakcemile3 canım eleviti benim kuzenim hamileyken içti doğum yaptı bebeği 3.5 aylık oldu hala içiyor emziriyor diye:günaydınnn herkeseee
gece oniki buçukta yattım yine altı bucukta kalktım off napıcam bu uyku işini ya düzeltemiyorummmmmmmm :bbo:
eşim işe giderken beni geçen gün gelen hamile arkadaşıma bırakacak ordan biz hastaneye gidicez 3 lü test için kan vericem arkadaşımın da testleri var, sonra da ona gideriz yine heralde kahvaltı falan işte.
nalan işlerin bitmiş hadi hayırlı olsun. valla işlerden çok düşünceler kafandan kalkıp gittiler ya en güzeli o. ooh güle güle kullan yeni kombi ve peteğini.
aso naptın kız kayınvaliden gelmemiş heralde, bugün damlarlar muhtemelen, sinirlerini sağlam tut :)
bu arada ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya hergün kendime. 1 ay daha vurup sonra bebek asprinine geçicekmişim. o da bitiyor şükürr.. demir ilacı ve elevite de devamm. dün gelen arkadaşıma sordum eleviti ne kadar zaman içtin diye doğurana kadar dediii. baya bilgi aldım ondan kızlar kaydirigubbakcemile5
günaydınnn herkeseee
gece oniki buçukta yattım yine altı bucukta kalktım off napıcam bu uyku işini ya düzeltemiyorummmmmmmm :bbo:
eşim işe giderken beni geçen gün gelen hamile arkadaşıma bırakacak ordan biz hastaneye gidicez 3 lü test için kan vericem arkadaşımın da testleri var, sonra da ona gideriz yine heralde kahvaltı falan işte.
nalan işlerin bitmiş hadi hayırlı olsun. valla işlerden çok düşünceler kafandan kalkıp gittiler ya en güzeli o. ooh güle güle kullan yeni kombi ve peteğini.
aso naptın kız kayınvaliden gelmemiş heralde, bugün damlarlar muhtemelen, sinirlerini sağlam tut :)
bu arada ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya hergün kendime. 1 ay daha vurup sonra bebek asprinine geçicekmişim. o da bitiyor şükürr.. demir ilacı ve elevite de devamm. dün gelen arkadaşıma sordum eleviti ne kadar zaman içtin diye doğurana kadar dediii. baya bilgi aldım ondan kızlar kaydirigubbakcemile5
Ay kızlar rüyamda hep sizleri gördüm :) Zeynep,Nalan,Sezen ben dışarda buluştuk yanımızda bebeklerimiz vardı ya hepinizin bebeğini gördüm bir benimkinin yüzünü göremedim yaa.Zeynepcim snein bebek hepimizinkinden dombiliydi maşallahı vardı
Ah çok sevindim ya güle güle giy en güzle günlerde giy cnm :)aso buralardamı bu arada asacum bugün senin aldığın tişörtü giydim :) çok beeğnerek giyiyorum canım yaaa çokta yakıştıı hiç çıkarmıyom üstümden :):)
Tabiki de buluşcaz aaaa ne demek doğurduk hadi bitti arkadaşlığımız yapmıcaz şekerim görüşcez hatta gün bile yaparız kaydirigubbakcemile3ayy ne güzel bebişlerle demekk eee doğsunlar o zamansa buluşuruzz dimi cnmm
kız nirelerdesin, nasılsın sen özlettin kendini, bugün senin kulaklarını çınlatmışlar topicte demin okurken gördüm...
yaz ayı geldi çalışan arkadaşlarımızın işleri yoğunlaştı valla, dikkat et kendine cnm, inşallah yakında tatile çıkarsında biraz dinlenirsin..
Nalan keçiboynuzu mu yiyosunuz bebiş için...bana niye söylemiyorsunuzcokacimcoook bende yiyimde benim zavallı bebişimde büyüsün biraz:)
"40 uçurmak" yeni doğan bebek zorunluluklar dışında (doktora gitmek gibi) 40 gün evden çıkarılmaz...40 günün sonunda bir yere (anneanne, teyze, bir arkadaş olabilir...)gezmeye götürülür. Gittiği yerde bebeğe hediyeler verirler...bebek artık gezecek kadar büyümüştür:) NASIL TANIM AMA::: bizim oralarda buna diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?