2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim canım yorucu bir gündü. dinlendim ben de biraz. ben de dizi isliyom..

bijoux canım çok sevindim maaşallah oğluşuna..

ben de yarın akşam gidicem bakalım doktor ne dicek..

maşallah canım.tosuncuk olacak senin oğlun.cinsiyetin kesinleşmesine sevindim.baştan beri gönlün erkek bebekten yanaydı.gözünaydın canım

canim masallah oglusuna kocaman olmus pekmeze devam :lepi:

canim insallah güzel haberler alirsin dualarim seninle:Saruboceq:
canim insallah güzel haberlerle gelirsinolumunekankayizsmile
kızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..
bende 61 olmusum dört ayda 2 kilo aldim insallah bu tempoda giderimbuyrunnnnnnnnn
canim güle güle kullan oh ev mis gibi olmustur dipli bucakli temizlik negüzel olmusturkaydirigubbakcemile5
canim gözün aydin masallah oglusuna yedigin pekmezler ise yaramis

canim güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan

Oh maşalllahhhh tam tosuncukmuş yaaaa yeirm ben onu. hayırlı olsun oğluşun canım benimm çok sevidnimmmm çok çok çok :)
çook teşekkür ederim canımm Şeniz
evet canım tosuncukk olmuş valla dr dedi ki bu neee :) eşim de dedi ki bana benziyodur. dr sen kaç kilo doğmuşsun deyince eşim de 4,750 dedi maaaaaaşallah hakatten ona benzicek galiba eşimin boyu da uzun, şimdilik bu da öyle bakalımmm..

çok teşekkürler canım darısı başınıza. benim de bulantı sorunum olmasına ragmen sürekli kilo aldım. yediğim serumlara bağladım daha çok ama demek ki yine de zar zor yediğim şeyler işe yaramış, yani sadece ben almamışım bebişkoya da yaramışş..

sağolasın hayatımm opuyorumnanaktan
pekmeze devammm :lepi:
arkadaş açıklamış 40 uçurmayı ben de yazayım. buraya gelene kadar ben de bilmiyodum belki de vardı bizim orda da hep çalıştığım için haberim yoktu.

bebişi güzellce giydirip sevdikleri kişilere götürüyorlar oturmaya 40 ı çıktıktan sonra. biz de giderken bebişe yumurta veriyoruz saçlarına da biraz un sürüyoruz :) yumurtayı hatırlamıyorum şimdi ama unu saçlarına uzun ömürlü olsun saçları beyazlayana dede olana kadar yaşasın diye sürüyoruz..

teşekkür ederim canımm. güzel haberler duyarsın inşallah bu sefer cinsiyetini gösterir

maşallah canım.tosuncuk olacak senin oğlun.cinsiyetin kesinleşmesine sevindim.baştan beri gönlün erkek bebekten yanaydı.gözünaydın canım
mersi hayatım. evet en baştan beri oğluş istiyodumm. hoş kız olsaydı üzülmicektim tabi evlat evlattır. hep tosun doğurmak istemişimdir inşallah böyle gider :kedi:

canim masallah oglusuna kocaman olmus pekmeze devam :lepi:
canim gözün aydin masallah oglusuna yedigin pekmezler ise yaramis
sağolasınız bitanelerimm evet pekmeze devam :lepi: bir de çok dondurma ve yoğurt yiyorum ben (kendi yaptığım yoğurttan)

günaydınnn herkeseee
gece oniki buçukta yattım yine altı bucukta kalktım off napıcam bu uyku işini ya düzeltemiyorummmmmmmm :bbo:
eşim işe giderken beni geçen gün gelen hamile arkadaşıma bırakacak ordan biz hastaneye gidicez 3 lü test için kan vericem arkadaşımın da testleri var, sonra da ona gideriz yine heralde kahvaltı falan işte.

nalan işlerin bitmiş hadi hayırlı olsun. valla işlerden çok düşünceler kafandan kalkıp gittiler ya en güzeli o. ooh güle güle kullan yeni kombi ve peteğini.

aso naptın kız kayınvaliden gelmemiş heralde, bugün damlarlar muhtemelen, sinirlerini sağlam tut :)

bu arada ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya hergün kendime. 1 ay daha vurup sonra bebek asprinine geçicekmişim. o da bitiyor şükürr.. demir ilacı ve elevite de devamm. dün gelen arkadaşıma sordum eleviti ne kadar zaman içtin diye doğurana kadar dediii. baya bilgi aldım ondan kızlar kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel şekerim benimmm yakışıklı oğlunun güzel anası :) ay sorma bugün kesin damlarlar kaçarım yok artık :)neyse dünü atlattımkaydirigubbakcemile3 canım eleviti benim kuzenim hamileyken içti doğum yaptı bebeği 3.5 aylık oldu hala içiyor emziriyor diye:

ohh ohh maşallah :) gözünaydın arkadaşım :)

günaydın herkezeeeeeeeee yoğun bir iş temposu beni bekliyor burda ben direk atyak müşterileriyle ilgileniyordum ayşe teyze mehmet amca gibi şimdi bana bayileride yüklediler birsürü fiyat çıkarmam lazımiş çok öğlen görüşürüzzz hepinize güsel bir gün geçirmenizi diliyoru mm

Ay kızlar rüyamda hep sizleri gördüm :) Zeynep,Nalan,Sezen ben dışarda buluştuk yanımızda bebeklerimiz vardı ya hepinizin bebeğini gördüm bir benimkinin yüzünü göremedim yaa.Zeynepcim snein bebek hepimizinkinden dombiliydi maşallahı vardı

aso buralardamı bu arada asacum bugün senin aldığın tişörtü giydim :) çok beeğnerek giyiyorum canım yaaa çokta yakıştıı hiç çıkarmıyom üstümden :):)

canımmm çookk sevindimm oğlun olucağı kesinleşti demekk maşallah kilosuda çook iyi benimkide geçen hafta 240 gr dı bu hafta ne oldu acaba bu gidişle tosun doğurucazz

ayy ne güzel bebişlerle demekk eee doğsunlar o zamansa buluşuruzz dimi cnmm

aso buralardamı bu arada asacum bugün senin aldığın tişörtü giydim :) çok beeğnerek giyiyorum canım yaaa çokta yakıştıı hiç çıkarmıyom üstümden :):)
Ah çok sevindim ya güle güle giy en güzle günlerde giy cnm :)
ayy ne güzel bebişlerle demekk eee doğsunlar o zamansa buluşuruzz dimi cnmm
Tabiki de buluşcaz aaaa ne demek doğurduk hadi bitti arkadaşlığımız yapmıcaz şekerim görüşcez hatta gün bile yaparız kaydirigubbakcemile3

günaydınnn

kız nirelerdesin, nasılsın sen özlettin kendini, bugün senin kulaklarını çınlatmışlar topicte demin okurken gördüm...

ay valla bi baktım bi haftadır girmemişim farkında değilim akannehir
çok cabuk gecti bu hafta
iyiyim çok şükür bu hafta iki kere oğlumun hareketlerini hissettim :asigim:
daha bi iyi oluyorum
yaz ayı geldi çalışan arkadaşlarımızın işleri yoğunlaştı valla, dikkat et kendine cnm, inşallah yakında tatile çıkarsında biraz dinlenirsin..

sorma ya yaz ayında hep böyle oluyo izine çıkanlar filan
Allah ın izniyle ay sonu tatildeyiz 1 hafta kaydirigubbakcemile2

ılk gebeliğinizse bebek hareketlerini gelecek haftanın başında karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlayacaksınız. Özellikle ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında hareketler 22. haftaya kadar algılanamayabilir. Doktorunuz size ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterecektir.
Hareketlerin ilk algılanmasından sonra bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler de güçlenecektir.

tatlım cok sevındım hadı allah bagıslasın maşallah oğlumuza

birde yüksek bir yere cıkarırlar bızım oralarda. hep yukseklerde olsun dıye

gunaydın kızlar nasılsınız

ben bu hafta sonu bebek arabası falan bakayım dıyorum alan yada ınceleyen oldu mu?

kaç kilo ya kadar ideal acaba bebek arabaları sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…