2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay valla çalışan bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun, hem havalar sıcak hemde hamilesin, çok zor valla...

Ay ben o yatakları alamam ya içim bi tuhaf olur, çok kötü olurum valla...

aynen bende alamam orda o şekilde ilanlar var ama mobilyacılardan satılık mobilya ilanlarıda var canım fiyatlarıda uygun .)

günaydınn kıslarrr bijoux gözün aydınnn maşalllahhhh bebişeee yeririm ben onu

nalancım senşnde işlerin bittmiş gözün aydınn yorma artık kendini

aso seninde kaynanan gelmemiş dün amma kaynattınız kaynanalarınızı yetişmedim size yazmaya

günaydın nasılsınızz.başım gen bugn çok fena .eeevime gitmek istiyorummm ((

geçmiş olsun cnm, bi tane parol al baş ağrısına ii gelir, benim doktorum yazdı bana bu hapı...

evet bitti sayılır pazar günüğ bebişin odasını boyatacaz Allah kısmet ederse, ondan sonra daha rahat oluruz herhalde, işin zevkli kısmı ondan sonra başlayacak eşyaları odası ay çok heycanlandım valla...

not tahtası olabilir tabi, eğer aklında tutamıyorsan yada bi not kağıdına yaz, postit felanda olur...

aso allah iyiliğini senin ölen bebekler melek oluyor.
yatağında ölse ben huzuruz olurum sürekli aklıma gelir.
ay rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.

aaa ben de çk severim :)facebookumda yaptıklarımdan var bi tane onu gördün mü. bunu da yeni aldım kapının girişine ascam orası çok boş kaldı da oraya yapıyorum sonra da bir arkadaşlara yapcam ev hediyesi :)))) baksana linkini yazayım ordan bak cnm

ay sormaaa :) gelceklerdi sözde sabahın köründe aradı gelcez diye. akşam bekleidm gelmediler ben de aramadım nerdesiniz diye sinrilendim. Ya bir sürü hazırlık yapssaydım boşuna yorulcaktım dün zaten karnım midem çok ağrıyodu yattım tüm gün. bugün bakalım ses çıkcak mı :)

günaydın kızlar

bijo maşşallah neyle besliyon bebeyi ne pekmezi içiyonuz yaa banada diyin hele :ecrin_bebek:

fınfıkım gelmedimi halen ne etti acep
bende salı gününe randevu aldım çok merak ediyorum artık boshayallersmile

inşallah canım
tatile çıkmadan da şu elşimdeki işleri bi hafifletsem
gelince strest yapmasam :sinifsinif:
tatilden sonra kolay kendime gelemiyom :2:

inşallah halledersin cnm, eminim şöle güzel bi tatil sana çok ii gelecektir, döndüğünde daha rahat çalışırsın dinlenmiş olarak...

nalaan nerdesin kız kaçtın şimdi de sennn amaa

tavuk koydum haşlanıyo akşam için tavuk çorbası yapıcam, çamaşır makinası durdu onları astım, şimdide taze fasulyeyi ayıklıyorum, bi de ekşili köfte yapıcam akşam için sonra rahatım...

bi yandanda geçen gün kaydettiğim yaprak dökümünü izliyorum...

saol cnm, yormam merak etme, sen nasılsın?

çok güseller ikincisi biras zor ama dimi
evet 2.si zor biraz renkler çok benzer dağınık haldeyken ama bitirdim onu :)
ayy cok güzelllll ama ben aldımda beceremedimmm bide cok biliyomuş ggibi 1500 lük almışımm sempatiksalakcinni
:) çok zevkli ya ben d eilk 1500lükle başladım başardım sen de yaparsın
ohhhhhhhhh ekşili köfteye bayılırım varyaaa hımmmmm süper valla afiyetler olsun şekerim

hey maşşallah nalan
nerden buluyon bu kadar enerjiyi ben tabiri caizse acıkıcağımı bilsem tuvalete gitmicek duruma geldim :roflol:

geldimm nalaaann kıss yarın sabah gidicem evde işlerim var onlarla uğraşıyorumm oğlumun dişi geçmedi asocumm şişş gösteriye öyle çıkıcak maleseff

ekşili köfteyi bende severimm asoo kalk nalana gidelim bugünn yemek yemeğeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…