ay ben korkarım ondan ölmüş bebeğin ruhu muhu gelir ay ayy almayım hiç :))))))))tırsarım acayip
ay valla çalışan bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun, hem havalar sıcak hemde hamilesin, çok zor valla...
Ay ben o yatakları alamam ya içim bi tuhaf olur, çok kötü olurum valla...
günaydın nasılsınızz.başım gen bugn çok fena .eeevime gitmek istiyorummm((
günaydın kıslar geçmişe bakamadım. umarım herkes iyidir.
asocum kıyamam sana yinede düşünceli bir gelinsin. balık filan yemek düşünüyorsun.
halbuki onların seni arayıp kızım şunu getiriyoruz, canının çektiği birşey var mı demeleri lazım ama nerdeeeeee!
nalancım işlerin bitti mi?
kızlar ben bu aralar çok unutkanlaştım. hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum, birde çok yorgunum.
mesala sabah hazılanırken yağımı, güneş kremimi sürdüm. stıck sürmeyi unutmuşum. allahtan hava serin terlemedim. akşam makinada çamaşır asmayı unutmuşum.
napsam acaba bir tane not tahtası filan edinip oraya yazayım.
işlerimi yaptıkça üstünü çizerim.
aso allah iyiliğini senin ölen bebekler melek oluyor.
yatağında ölse ben huzuruz olurum sürekli aklıma gelir.
ay rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.
aaa ben de çk severim :)facebookumda yaptıklarımdan var bi tane onu gördün mü. bunu da yeni aldım kapının girişine ascam orası çok boş kaldı da oraya yapıyorum sonra da bir arkadaşlara yapcam ev hediyesi :)))) baksana linkini yazayım ordan bak cnmay Allahıma şükür bitti ya, ama pazar günü bebişin odasını boyatıcam o var şimdi, neyse ustamızın eli baya hızlı hemen halleder onu, bide evde rötüşlencek yerler var onlarıda haletsinde ev tertemiz olsun artık, sonra bi tek bebişin eşyaları kalacak...
ay bizim evin bütün duvarları puzzle dolu biz eşimle puzzle delisi olduğumuz için bütün evi puzzle la kapladık hatta dışarı taşdık akrabalarımızın evlerindede puzzle larımız asılı onlarada hediye olarak yapıp çerçevelettirip götürdük çok zevkli oluyo gerçekten, ama artık yerimiz kalmadı belki bebişin odasına yaparız büyük bi tane...
puzzle ın resmini koysana bakim nasıl bi şi msn i açimmi...
ay sormaaa :) gelceklerdi sözde sabahın köründe aradı gelcez diye. akşam bekleidm gelmediler ben de aramadım nerdesiniz diye sinrilendim. Ya bir sürü hazırlık yapssaydım boşuna yorulcaktım dün zaten karnım midem çok ağrıyodu yattım tüm gün. bugün bakalım ses çıkcak mı :)günaydınn kıslarrr bijoux gözün aydınnn maşalllahhhh bebişeee yeririm ben onu
nalancım senşnde işlerin bittmiş gözün aydınn yorma artık kendini
aso seninde kaynanan gelmemiş dün amma kaynattınız kaynanalarınızı yetişmedim size yazmaya
inşallah canım
tatile çıkmadan da şu elşimdeki işleri bi hafifletsem
gelince strest yapmasam :sinifsinif:
tatilden sonra kolay kendime gelemiyom :2:
günaydın kızlar bugün 14:30 da randevum var kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin keyfi yerindedir çok sabırsızlanıyorum :dance:
GÜNAYDIN ANNELER VE MİNİK BEBİŞLERİopuyorumnanaktan
NASILSINIZ
GEÇMİŞİ OKUYUP GELEYİM DÜN GİREMEDİM MERAK EDİYORUM
nalancım bak bu yeni başladığım puzzle
http://www.puzzledepo.com/store/productdetails.aspx?productid=89168
bu da önceki yaptığım
http://www.puzzledepo.com/store/productdetails.aspx?productıd=86904
Nalancım bak bu yeni başladığım puzzle
http://www.puzzledepo.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=89168
Bu da önceki yaptığım
http://www.puzzledepo.com/store/ProductDetails.aspx?productId=86904
nalaan nerdesin kız kaçtın şimdi de sennn amaa
günaydınn kıslarrr bijoux gözün aydınnn maşalllahhhh bebişeee yeririm ben onu
nalancım senşnde işlerin bittmiş gözün aydınn yorma artık kendini
aso seninde kaynanan gelmemiş dün amma kaynattınız kaynanalarınızı yetişmedim size yazmaya
ii haberlerle dönersin inşallah...
evet 2.si zor biraz renkler çok benzer dağınık haldeyken ama bitirdim onu :)çok güseller ikincisi biras zor ama dimi
:) çok zevkli ya ben d eilk 1500lükle başladım başardım sen de yaparsınayy cok güzelllll ama ben aldımda beceremedimmm bide cok biliyomuş ggibi 1500 lük almışımm sempatiksalakcinni
ohhhhhhhhh ekşili köfteye bayılırım varyaaa hımmmmm süper valla afiyetler olsun şekerimtavuk koydum haşlanıyo akşam için tavuk çorbası yapıcam, çamaşır makinası durdu onları astım, şimdide taze fasulyeyi ayıklıyorum, bi de ekşili köfte yapıcam akşam için sonra rahatım...
bi yandanda geçen gün kaydettiğim yaprak dökümünü izliyorum...
tavuk koydum haşlanıyo akşam için tavuk çorbası yapıcam, çamaşır makinası durdu onları astım, şimdide taze fasulyeyi ayıklıyorum, bi de ekşili köfte yapıcam akşam için sonra rahatım...
bi yandanda geçen gün kaydettiğim yaprak dökümünü izliyorum...
evet 2.si zor biraz renkler çok benzer dağınık haldeyken ama bitirdim onu :)
:) çok zevkli ya ben d eilk 1500lükle başladım başardım sen de yaparsın
ohhhhhhhhh ekşili köfteye bayılırım varyaaa hımmmmm süper valla afiyetler olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?