2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünaydın bebişinin iyi olmasına sevindim fınfık...bende 5 temmuzda 4 boyutlu ultrasona gireceğim inş.

FINFIK
gözünaydın canım.kilosonu boyunu neden söylemiyor.sorsaydın belki söylerdi.benim doktor heo söyler ama bi defa unuttu söylemeyi ben sorunca hemen söyledi.

FINFIK cım hayırlı olsun maşallah bebişine, rahatlamışındır bebişini görünce, ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına cnm benim ya...

Çok teşekkürler Erensezen çarşıya çıkınca ilk iş keçiboynuzu pekmezi almak olacak...
Bebişte teşekkür ediyor teyzesi:)

dün göbüşüme sürmek için johnson's baby yağ aldım yeni çıkandan .
iice kaşınmaya başlamıştı. akşam sürdüm misss gibi kokuyo eşimde bebek gibi kokmuşsun dedi bayanssulusmilebayanssulusmile
inşallah faydası olurr opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler Erensezen çarşıya çıkınca ilk iş keçiboynuzu pekmezi almak olacak...
Bebişte teşekkür ediyor teyzesi:)

rica ederim cnmm biz burdan yazmıştık geçmişte sen yoktun o zamanlar kilo aldırıyo bebişe bizede kan yapıyoo bak bijouxsa 280 gr maşallahh benimkide geçen hafta 240 gr dı bu hafta 280 e yaklaşmıştır heralde tosun doğuralımm dimi

sezen asıl sen nerdesin nasıl oldu oğluşun kız hiç haber vermiyosun...

geçmişte yazdımm görmedin galiba tabi yemek yaprak dökümü derken bizi atlıyosun aynı cnmm ya ilaç verdi dişçi apse yapmışş ama şişliği daha inmedi bugün gösteriye öyle katılacak mecburenn

prop bugün gelicek ankaradann o gelicek ben gidicemm yaz geldi dağılmaya başladık
evet ya.bende 1 temmuzdan itibaren yokum.bir eylülde geleceğim diyarbakıra.annemlerde olacağım.bilgisayarlarıda yok.o yüzden ara sıra ben ve bebeğimle ilgili haberleri veririm.merak edersiniz yoksa.edersiniz değil mi

evet ya.bende 1 temmuzdan itibaren yokum.bir eylülde geleceğim diyarbakıra.annemlerde olacağım.bilgisayarlarıda yok.o yüzden ara sıra ben ve bebeğimle ilgili haberleri veririm.merak edersiniz yoksa.edersiniz değil mi

edrler cnmm sende benim gibi yoksunn desene bizi özliyceklerr bizde onları buraları ıssızlaşıyoo

kızlar ben bu aralar çok unutkanlaştım. hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum, birde çok yorgunum.
mesala sabah hazılanırken yağımı, güneş kremimi sürdüm. stıck sürmeyi unutmuşum. allahtan hava serin terlemedim. akşam makinada çamaşır asmayı unutmuşum.
napsam acaba bir tane not tahtası filan edinip oraya yazayım.
işlerimi yaptıkça üstünü çizerim.[/B]
[/QUOTE]

aynen unutkanlık bende de var :kedi:
dün faturaları yatırmaya diye çarşıya gittim güyaaa .
çarşıya geldğimde faturaları yanıma almadığımı farkettim. eve geri dönmedim sıcakta. neyseki başka işlerim vardı onları hallettim . çok unutkanım çookkk alsanaalsanasmile
bi ben değilmişim unutkan olan -tatlicadiarzu-

aslında kızlar bi arkadaşımızda telefon ve msn bilgilerimiz olsa.eğer bi şey olur arkadaşımız giremezse kötü bi şeymi oldu diye endişelenmeden telefon numaraları olan arkadaşımız arayıp topiğide bilgilendirir.ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…