aslında kızlar bi arkadaşımızda telefon ve msn bilgilerimiz olsa.eğer bi şey olur arkadaşımız giremezse kötü bi şeymi oldu diye endişelenmeden telefon numaraları olan arkadaşımız arayıp topiğide bilgilendirir.ne dersiniz.
kız seni duyanda başka şehirde oturuyorsun sanacak, senin istediğin köfte olsun bebeğim ben sana yaparım...
isteyen köfte yemeye gelebilir beklerim valla...
ay kıyamam sanaa çok geçmiş olsun cnm ya iyi misin şimdiiii bariarkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
gözün aydınnn fınfıkk
Gözünaydın bebişinin iyi olmasına sevindim fınfık...bende 5 temmuzda 4 boyutlu ultrasona gireceğim inş.
FINFIK
gözünaydın canım.kilosonu boyunu neden söylemiyor.sorsaydın belki söylerdi.benim doktor heo söyler ama bi defa unuttu söylemeyi ben sorunca hemen söyledi.
FINFIK cım hayırlı olsun maşallah bebişine, rahatlamışındır bebişini görünce, ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına cnm benim ya...
gözünaydın fınfık
gözğn aydın cnmmm ama daha netleşmedi demek 1 ay daha bekliycenn ama bence kızz nazlı biraz göstermiyo cadıı annesini ve teyzelerini çatlatıyoo:hulya:
ay hadi gözün aydın canım :))) ohh sağlıklıymış da maşallah ne güzle ne güzel:)
kızlar bişi sorcam
benim damağım ve kulaklarım çok kaşınıyor . neden olabilirki ?
2 haftadır çook kaşınıyor. bide tatlı tatlı kaşınıyoor .
yarın unutmazsam doktora sorcam. hamilelikle ilgisi varmı ki :sm_confused:
günaydın bafo, ben geçen gün bebek mağazasına gittiğimde baktım hem bebek arabası, hem ana kucağı, hemde araba koltuğu şeklinde olanlar çıkmış, 450 TL den başlıyo 1.000 TL ye kadar var dedi ordaki kız, baya sağlam görünüyordu hem üstüde komple örtülüyor hani yağmur yağdığında ıslanmasın die...
ya nalancım bende evde boyle seyler yapmak ıstıyorum. eve gıdınce hıc halım kalmıyomafoldumbengünaydın cnm, evet bugün daha ii yim ama yine sabahın köründe uyandım saat 6:30 da ayaktaydım, kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, onu işe yolladım ortalığı biraz toparladım, bi makina çamaşır attım onlar yıkanıyo birazdan onları asıcam, ay rahatladım ama ya...
aslında bugün öğlene kadar uyumayı planlamıştım ama olmadı maalesef, niyeyse saat kurmuş gibi sabahın köründe ayaktayım ya...
süper annemler eskiden havlu günü, pike günü falan yapardı maksat muhabbetEvet bakalım artık altın günü yaparız :) Güzel olur valla :)))))Hiç güne katılmamıştım ben
Valla ne yapcam bilmiyorum dün gelmiceklerini haber vermediler uyuz oldum onun için bugün önce arasınlar ona göre hareket etcem. Zaten en kötü olmadı bizim burda bir balıkçı var ona balık pişirtcem salata meze yaparım kolay iş onlar. Ama haber vermedikleri için bilemiyoru yani.Dün gelcekler diye bekledim gelmediler haber de vermediler Çok üzgünüm çoook
ay hadı ınsallah guzel haberlerle donersın sendegünaydın kızlar bugün 14:30 da randevum var kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin keyfi yerindedir çok sabırsızlanıyorum :dance:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir ben olsam d,irek ordan acile alırlardı ,arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
Teşekkür ederiz teyzeleriopuyorumnanaktan
Helin sordum ama kilosuna bakmıyorum gelişimine bakıyorum dedi 4 boyutluda bakarlar artık kaç gram olduğuna
Valla gebelikte genelde oluyor kaşıntı ama tabi damak ve kulağın ilgisi varmı bilmiyorum sorman lazım doktora
sağol canım senden başka cevap verende olmadı :dilcikar: yarın sorarım doktora artık . opuyorumnanaktanValla gebelikte genelde oluyor kaşıntı ama tabi damak ve kulağın ilgisi varmı bilmiyorum sorman lazım doktora
kızlar ben bu aralar çok unutkanlaştım. hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum, birde çok yorgunum.
mesala sabah hazılanırken yağımı, güneş kremimi sürdüm. stıck sürmeyi unutmuşum. allahtan hava serin terlemedim. akşam makinada çamaşır asmayı unutmuşum.
napsam acaba bir tane not tahtası filan edinip oraya yazayım.
işlerimi yaptıkça üstünü çizerim.[/B]
dün göbüşüme sürmek için johnson's baby yağ aldım yeni çıkandan .
iice kaşınmaya başlamıştı. akşam sürdüm misss gibi kokuyo eşimde bebek gibi kokmuşsun dedi bayanssulusmilebayanssulusmile
inşallah faydası olurr opuyorumnanaktan
bijoux dün gitti erkeki kesinleşmiş görmüş pipiyii oğlu 280 gr 18 cmm tosunu kıpır kıpırmış maşallahh
Selam Arkadaşlar...
Hamile kaldığım günden beri 5.30-6.00 da kalkıyorum ve birdahada uyuyamıyorum...buna bir çözümü olan var mı???
arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
Ay kaçırdım kuşum seni dün şimdi sorsan:sinifsinif:
Geldim geldim opuyorumnanaktan Herkese TünaydınŞeniz
Gittim bebişimi gördüm çikolata yediğim için çok hareketliydi yinesempatiksalakcinni
Doktor gayet iyi dedi gelişimi için ağırlığını söylemedi..
Bu ayın sonunda 4D ultrasona gönderdi
3lü - 4lü test yaptırmayacakmıyız dedim gerek yok dedi.
Benim kilomu çok beğendi doğuma kadar böyle devam edersen süper olur dedi.
Birde benim sağ kolumda kaşıntı vardı alerji gibi kabardı minik minik gebelikten olmuştur dedi cildiyeye gönderdi.
Sadece elevite devam ediyorum şimdilik.
Birde bağdaş kurduğu için cinsiyetini tam göremiyorum ama kıza benziyor dedibayanssulusmile
Bende demedim ben başka doktora gittim diye şaşırmış gibi yaptım sempatiksalakcinni
evet ya.bende 1 temmuzdan itibaren yokum.bir eylülde geleceğim diyarbakıra.annemlerde olacağım.bilgisayarlarıda yok.o yüzden ara sıra ben ve bebeğimle ilgili haberleri veririm.merak edersiniz yoksa.edersiniz değil mi
kızlar bişi sorcam
benim damağım ve kulaklarım çok kaşınıyor . neden olabilirki ?
2 haftadır çook kaşınıyor. bide tatlı tatlı kaşınıyoor .
yarın unutmazsam doktora sorcam. hamilelikle ilgisi varmı ki :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?