tatlım gozun aydınnn benım daha 10 gun var boshayallersmile
sağol canım senden başka cevap verende olmadı :dilcikar: yarın sorarım doktora artık . opuyorumnanaktan
fınfık çok sevindim senden de güzel haberleri aldık maşallah diyelim.
selam kızlar.. nasılsınız... ya bende sonradan bulantı başladı.. sabah üskudar da kahvaltı yaptık.. . arabaya bındık mıdem alt ust oldu.. eve zor geldim.. nazar deydı galiba bana.. iyiyidim aslında....(((
yarın inşallah doktora gıdıp cınsiyetını ögrenecegız.. 14 haftadayız.. görünür mu bilmiyorum artık..
bırde çukulatayı neden yıyorsunuz.. ne zaman yıyorsunuz..
selam kızlar.. nasılsınız... ya bende sonradan bulantı başladı.. sabah üskudar da kahvaltı yaptık.. . arabaya bındık mıdem alt ust oldu.. eve zor geldim.. nazar deydı galiba bana.. iyiyidim aslında....(((
yarın inşallah doktora gıdıp cınsiyetını ögrenecegız.. 14 haftadayız.. görünür mu bilmiyorum artık..
bırde çukulatayı neden yıyorsunuz.. ne zaman yıyorsunuz..
aynı sayılırız seninle bende bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek sırnaşık şey
Benim mide bulantılarım Allah'a çok şükür yeni geçti. Birde dr gaviscon diye şurup verdi çok iyi geldi. bende bugün çikolata yiyorum bebişi hareketlendiriyormuş
insallah güzel haberlerle gelirsin canimgünaydın kızlar bugün 14:30 da randevum var kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin keyfi yerindedir çok sabırsızlanıyorum :dance:
gözün aydin canim herseyin iyi olduguna sevindimAy kaçırdım kuşum seni dün şimdi sorsan:sinifsinif:
Geldim geldim opuyorumnanaktan Herkese TünaydınŞeniz
Gittim bebişimi gördüm çikolata yediğim için çok hareketliydi yinesempatiksalakcinni
Doktor gayet iyi dedi gelişimi için ağırlığını söylemedi..
Bu ayın sonunda 4D ultrasona gönderdi
3lü - 4lü test yaptırmayacakmıyız dedim gerek yok dedi.
Benim kilomu çok beğendi doğuma kadar böyle devam edersen süper olur dedi.
Birde benim sağ kolumda kaşıntı vardı alerji gibi kabardı minik minik gebelikten olmuştur dedi cildiyeye gönderdi.
Sadece elevite devam ediyorum şimdilik.
Birde bağdaş kurduğu için cinsiyetini tam göremiyorum ama kıza benziyor dedibayanssulusmile
Bende demedim ben başka doktora gittim diye şaşırmış gibi yaptım sempatiksalakcinni
gecmis olsun canimarkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
yaren arkadaşım benimde kulağım kaşınıyor tatlı tatlı benim hamilelik hiç aklıma gelmedi olabilirmiki hamilelikten :)
tatile gidenler.. eger laptop varsa vodofonun kontorlu modemlerinden alın. hesaplı.. her zaman her yerde girebilirsiniz....
tavsiye ederım... kabarık faturada gelmez.... gına gelmişti her ay farklı gelen adsl faturasından...
aldım kontorlu.. hıç sorun yok.. fatura sorunu da yok rahatım...
fınfıkım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna
nie sormadın kilosunu nan ben çok merak ediyom
bu kadar nazlı olduğuna göre kesin kız =)
renkli ultrasonu bende antalyada yaptırıcam
ne kadar aceba hiç fiyat alan oldumu?
gözün aydin canim herseyin iyi olduguna sevindim
fın fık kaç kilo aldın sen...
Ayşe'siz 150.00 Ayşe'li 130.00' muş.
20.00 TL indirim yapıyorlarmış.. kaydirigubbakcemile3
1,5 kilo aldım..
ayşe ne nan sigortamı :sm_confused:
antalya medicalparkta 115 miş o haftalarımda orda olcem ben orda yaptırcem
maşşallah ben 2.5 kilo aldım :2:
Ayşe benim doktorun adı sempatiksalakcinni
adımı söyle indirim yaparlar dedi aklinialirimsmile 20 lira yaptılar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?