2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar.. nasılsınız... ya bende sonradan bulantı başladı.. sabah üskudar da kahvaltı yaptık.. . arabaya bındık mıdem alt ust oldu.. eve zor geldim.. nazar deydı galiba bana.. iyiyidim aslında....(((

yarın inşallah doktora gıdıp cınsiyetını ögrenecegız.. 14 haftadayız.. görünür mu bilmiyorum artık..

bırde çukulatayı neden yıyorsunuz.. ne zaman yıyorsunuz..

tatlım gozun aydınnn benım daha 10 gun var boshayallersmile

teşekkür ederim bafocum valla beklerken zaman geçmiyor :bbo:

sağol canım senden başka cevap verende olmadı :dilcikar: yarın sorarım doktora artık . opuyorumnanaktan

Rica ederim canım bencede en sağlıklısı doktora sormakboshayallersmile

fınfık çok sevindim senden de güzel haberleri aldık maşallah diyelim.

Teşekkür ederim saces Allah herkese hayırlı haberleri almayı nasip etsin:Saruboceq:

tatile gidenler.. eger laptop varsa vodofonun kontorlu modemlerinden alın. hesaplı.. her zaman her yerde girebilirsiniz....

tavsiye ederım... kabarık faturada gelmez.... gına gelmişti her ay farklı gelen adsl faturasından...
aldım kontorlu.. hıç sorun yok.. fatura sorunu da yok rahatım...

aynı sayılırız seninle bende bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek sırnaşık şey
Benim mide bulantılarım Allah'a çok şükür yeni geçti. Birde dr gaviscon diye şurup verdi çok iyi geldi. bende bugün çikolata yiyorum bebişi hareketlendiriyormuş

çukulatayı dr.gitmeden yarım saat öncee bebek hareketli oluyooo kan şekerinin yükselttiği için mutlu oluoymuş

ben hıç tatlı yiyemıyorum... çukulata kokusu bile midemi bulandırıyor.... denerım.. yemegı.. tok karına belki yiyebilirim..
bu gunlerde de aşırı bir stres var.. kendimi üzmemeye dikkat ediyorum bebişim için.. ona da baglı bulantı düşünüyorum..

fınfıkım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna
nie sormadın kilosunu nan ben çok merak ediyom
bu kadar nazlı olduğuna göre kesin kız =)
renkli ultrasonu bende antalyada yaptırıcam

ne kadar aceba hiç fiyat alan oldumu?

günaydın kızlar bugün 14:30 da randevum var kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin keyfi yerindedir çok sabırsızlanıyorum :dance:
insallah güzel haberlerle gelirsin canim
gözün aydin canim herseyin iyi olduguna sevindim
arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
gecmis olsun canim
yaren arkadaşım benimde kulağım kaşınıyor tatlı tatlı benim hamilelik hiç aklıma gelmedi olabilirmiki hamilelikten :)

benimde yüzüm kasiniyor pul pul dökülüyor heralde hamileliktenfisfisfis

Süpermiş..

Tatile giderken alayım o zaman:icecream:

Dur nan bir arayıp fiyat öğreneyim doktor benim hastam olduğunu söyle indirimli oluyor dedi

Ayşe'li fiyatı ne kadar, birde Ayşe'siz fiyatı ne kadar sorayım bakayım..sempatiksalakcinni

Kilosunuda sordum emme söylemedi onun için bebeğin kilosu değil benim kilom önemli habire beni tartıyor

gözün aydin canim herseyin iyi olduguna sevindim

Teşekkür ederim zeynep darısı başınabayanssulusmile

ayşe ne nan sigortamı :sm_confused:
antalya medicalparkta 115 miş o haftalarımda orda olcem ben orda yaptırcem

maşşallah ben 2.5 kilo aldım :2:

Ayşe benim doktorun adı sempatiksalakcinni

adımı söyle indirim yaparlar dedi aklinialirimsmile 20 lira yaptılar kaydirigubbakcemile3

alemsin fınfık beni dr.da boyunuda kilosuda sölemedi sordum boyunu ölçemeyiz artık dedi kilosu ne kadar dedim 300 gram filan dedi 16+4 düm o kadar olamaz uydurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…