2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben en son 2,5 aylıkken zayıflamıştım 4 ay olana kadar 3 kilo almışım 1,5 aydaa

alemsin fınfık beni dr.da boyunuda kilosuda sölemedi sordum boyunu ölçemeyiz artık dedi kilosu ne kadar dedim 300 gram filan dedi 16+4 düm o kadar olamaz uydurdu

zayıflama olduğu için normal sende
nie olmasın nan 30gr daha alırsa kola kutusu kadar olur kaydirigubbakcemile3

benimde salı günü kontrolüm çatlıcam miraktanboshayallersmile

ben hamile kalmadan önce, incir kuru, tarçın-bal çörekotu kuru yapmıştım.. 1 ayda 1 kilo bal yıyemiştim.. onların hala etkısı var galiba...

üçlüyü yaparlar ikili yaptırmayan arkadaşlar var

bır çok kişi cevremde bunalıma girdi ikli testen.. sorun var v.s diyerek insanların psıkolejılerını bozdular.. sonra maşallah saglıklı çocukları oldu... o yuzzden eşim bana bıraktı. istersen yaptır dedi.. ben istemedım..

malesef canım belki tedbir ama oluyo otür şeylerrr

finfik duydunmu bak sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyomuş kızlar
kan yapıyomuş bebeğe yarıyomuş ben daha yeni duyuyom
gidiyimde markete bakem bakim varmı

alemsin fınfık beni dr.da boyunuda kilosuda sölemedi sordum boyunu ölçemeyiz artık dedi kilosu ne kadar dedim 300 gram filan dedi 16+4 düm o kadar olamaz uydurdu

Ortalama birşey söylemiş sana bu dönemde o kadar oluyorlar zaten 200-300 arası

heee aman çok yapmışlar :mymeka:

He bende totomla güldüm:umursamaz:

ben top gibi oldum o zaman... 4 kilo....

sen yemıyormusun bir şey..

Yemez olurmuyum yiyiyorum tabi
Ama dikkatli beslenmeye çalışıyorum, mesela 4 ayda 4 defa makarna yada pilav yemedim çünkü bebeğe faydası yok sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum ve süt ürünleri tüketiyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…