Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa genelde herkes bilio benide. ama bu aşçı yeni başladı. adamla muhabbetim yok ondan diemedim daha
hoşgeldin canım. seni biyerden tanıorum ben ama nerden bilemedim. kesin düğünlen ilgili topiclerdendir
tansiyonumu ölçtüler karnımdan kalp atışını dinledilerr megadayn diye hergün bi tane alınan vitamin verdilerr idrar testi yapıcaklar perş.kan testi yapıcaklar eğer istersen tahliller ücretsizmiş ben telefon edince evede gelip bu hizmetleri veriyolarmış haziranda tetanoz aşım varmışş bebek doğduduğunda bağışıklık kazansın diye oda ücretsiz
birde kızlar şunu farkettin çok komik bilmediğimden kendi kendeime atıyorum :tomato:
7+6 benim yaa 8 haftaya girecem sanıyordum meğerse 9.haftaya girecekmişim:CüvCüv:
kızlarrrr nasılsınızz bugün folik asidim ve kan hapım bitmişti sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım devlet sağlık ocaklarına gebelik takibi yaptırıyomuşş benide kayıt ettilerr
aradım canım o arıycak beni yoldaydı ama eltim geçen sene oldu tetanoz aşısı bunu biliyorum ücretli oldu hastanede ama ben sorucam genede vitaminide içmedim zatenEren sen bunları kendi doktoruna da sordun mu emin misin, ben hamilelik boyunca aşı maşı yapılmıo diye biliodum :S Doktoruma fln sormadım bunu da çevremden fln öyle biliorum yanı .
yarar cnmm tahlil verdiği zaman doktorun burdan ücretsiz yaptırabilirsin hastane kabul edersehadi yaa o zaman ben 10 haftalıkmı oluorum kafamçokkarıştı
bende gidip kaydolayım o zaman bi işe yarar muhakkak dimi gamyoncuiremsu
aradım canım o arıycak beni yoldaydı ama eltim geçen sene oldu tetanoz aşısı bunu biliyorum ücretli oldu hastanede ama ben sorucam genede vitaminide içmedim zaten
canım sen yenimi geldin aramıza daha önce görmemiştim seni yada karşılaşmadıkAman diyim içme hiçbişi :S Ben bitki çayı bile içmiyorum ya zararlıymış birçoğu![]()
demin doktorumu aradım araba kullanıyomuş yarım saate kadar arıycak bu vitamini sorucam
bana da tanıdık geldin ama cıkaramadım önceden sohbet topicine katılırdım hep
profiline bakınca cıkardım mısraa nın actığı topic vardı mısraa ya bir avuç yaşama dair diye bir topicti:)
ve en güzelide nezaman isterseniz bebişin kalp atışını dinletiyolarr bana çok yakın sağlık ocağı işime geldi valla
evet canım ultrason diğil ama bu bazı sitelerde satılan kalp atışı dinleme cihazlarından mikrafon gibi bişeyben doktorumun telini felan bilmiom. benim doktor çok don sizinkilere bakarak galiba :1ninca:
hah tamam canım valla buldun haa. ee nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. planlımı süprizmi oldu :kedi:
ciddimisin bende bi uğrayım o zaman muhakkak sağlık ocağına
ben hiç bi bitki çayını içmiyorum zaten hatta normal çayı bile azalttımözellikle sinameki çayı cok tehlikeli kızlar
aferdersiniz müshi etkisi oldugu için dikkatli olmak gerekiyor
benimde planlı cnmm daha önce düşüğüm oldu maleseffbnm hamileliğim planlı oldu ya şubat ayında korunmayı bıraktık çok şükür Rabbim fazla bekletmedi bizi
sizlerin nasıl oldu peki
ve en güzelide nezaman isterseniz bebişin kalp atışını dinletiyolarr bana çok yakın sağlık ocağı işime geldi valla[/Q
sağlık ocakları kalp atışınıdamı dinletiyo ama benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı hiç böyle birşey söylemedi valla ne güzel olur
canım sen yenimi geldin aramıza daha önce görmemiştim seni yada karşılaşmadık
benimde planlı cnmm daha önce düşüğüm oldu maleseff