2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün 1 nisan diye kızlara eşim bırakmıyor artık topige giremıycem hoşcakalım dedım ama arkadaslar hiç cevap vermediler eren sezende karar senın hoşçakal dıyebıldı cok kırıldım keşeke yapmasaydım böyle bir şaka :(

heheh oda sana nisan 1 yapmış demek ki

slm kasım anneleri.Allah izin verirse bende kasım annesi olarak görrünüyorum.SAT 23 Şubat daha keseyi göremedik pazartesi görmeye gideceğim inşallah...göremem diye çok korkuyorum..bundan önce düşüğüm olmuştu kimyasal gebelikti..Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz..
hoşgeldin hayırlısı olsun ınsallah bu sefer güzel bebişini göreceksin

Bugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.
canım korkma progestan vermiştir. hepimize oldu hemen hemen dinlenmen lazım bol bol

Bugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.
canım bence doktora gitt kanamanın çoğalması iyi değildir ilaçla düzelme olmuyomu

heheh oda sana nisan 1 yapmış demek ki

hoşgeldin hayırlısı olsun ınsallah bu sefer güzel bebişini göreceksin

canım korkma progestan vermiştir. hepimize oldu hemen hemen dinlenmen lazım bol bol
ay bafo çok alemsinn sağol canım benimm

kızlar ben eşim bırakmıyor dedıgımde şaka yapmıştım 1 nisan ama baktımda pek kimsenın umrunda olmamış cok kırıldım vallahı arkadasa bu kadar mı deger veriyorsunuz özellıkle eren sezen :(
öyle şaka olur mu ya tostiii? ben de ne kıl bir kocan var diye düşünüyordum ama yazmadım çok saçma geldi çünkü.
neyse bir yere kaybolma.

nezala yok bugün gelmemişş :) hiçç yoklama alyorumda

nezala geldi sabah selam verdi gece çok tuvalete kalkmaktan şikayet ediyordu o da..

bu arada, açık kahverengi akıntı bir daha gelmedi şükür. yarın doktor randevumuz var bakalım pıtpıt duymak nasıl bir duygu. yalnız arada sırada böyle sağ yumurtalık tarafıma ağrı giriyor. herhalde adet zamanım olduğu için. ne dersiniz?

öyle şaka olur mu ya tostiii? Ben de ne kıl bir kocan var diye düşünüyordum ama yazmadım çok saçma geldi çünkü.
Neyse bir yere kaybolma.

Nezala geldi sabah selam verdi gece çok tuvalete kalkmaktan şikayet ediyordu o da..

Bu arada, açık kahverengi akıntı bir daha gelmedi şükür. Yarın doktor randevumuz var bakalım pıtpıt duymak nasıl bir duygu. Yalnız arada sırada böyle sağ yumurtalık tarafıma ağrı giriyor. Herhalde adet zamanım olduğu için. Ne dersiniz?

aynen banada oluyor sağ yumurtalığıma birşeyler batıyor normal mi diyecektim bende.. Bi de kızlar gaz problemi ve kabızlık problemi olan var mı

slm kızlarrr
bende pazartesı dr gıdıcemm kese ve kalp atısı ıcın
sızlerle fazla sohbete gıremıyorum sonra hayal kırıklıgına ugramaktan çok korkuyorumm hayırlııyla kesemı gorımm kızlar benım ıcın dua edın

canım benim inşallah duyacaksın.. Içini rahat tut dualarımız seninle

o kadar çok midem bulanıyor ki anlatamam.okuldayım insanların içinde kusmaktan korkuyorum
EREN
çikolata tatlı gibi şeyler bebeği hareketlendiriyor.hareketler başladıktan sonra kontrole giderken tatlı şeyler yiyip gidiyordum.bana doktor cinsiyetini öğrendiğim gün çikolata yemeye gönderip yarım saat sonra tekrar aldı.9.ayımın son kontrolünde 37.haftamda aç gittim kontrole.NST diye bi alet var 32.haftadan sonra bebeğin kalp atışlarının grafisini ve rahim kasılmalarını gösteriyor o alette bebeğin kalp atışları çok zayıf çıktı.doktor meyve suyu ve çikolata ye gel eğer yine böyle olursa bebeği hemen alacağız dedi.meyve suyu ve çikolata sonrası canavar gibi atıyordu oğlumun kalbi

o kadar çok midem bulanıyor ki anlatamam.okuldayım insanların içinde kusmaktan korkuyorum
EREN
çikolata tatlı gibi şeyler bebeği hareketlendiriyor.hareketler başladıktan sonra kontrole giderken tatlı şeyler yiyip gidiyordum.bana doktor cinsiyetini öğrendiğim gün çikolata yemeye gönderip yarım saat sonra tekrar aldı.9.ayımın son kontrolünde 37.haftamda aç gittim kontrole.NST diye bi alet var 32.haftadan sonra bebeğin kalp atışlarının grafisini ve rahim kasılmalarını gösteriyor o alette bebeğin kalp atışları çok zayıf çıktı.doktor meyve suyu ve çikolata ye gel eğer yine böyle olursa bebeği hemen alacağız dedi.meyve suyu ve çikolata sonrası canavar gibi atıyordu oğlumun kalbi
bilmiyodum çikolatayıı çok ilginçç bebeişlerde seviyo demek bende çok severimde canım bulantın için sodanın içine limon sık iç bastırır

helin çikolatayı öğrendiğim çok iyi oldu.. ilk bebeğin normal mi sezeryan mı?

merhabalar bugün kontrolümüz vardı
bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
opuyorumnanaktan

Back
X