ben bugün 1 nisan diye kızlara eşim bırakmıyor artık topige giremıycem hoşcakalım dedım ama arkadaslar hiç cevap vermediler eren sezende karar senın hoşçakal dıyebıldı cok kırıldım keşeke yapmasaydım böyle bir şaka![]()
heheh oda sana nisan 1 yapmış demek ki
hoşgeldin hayırlısı olsun ınsallah bu sefer güzel bebişini göreceksinslm kasım anneleri.Allah izin verirse bende kasım annesi olarak görrünüyorum.SAT 23 Şubat daha keseyi göremedik pazartesi görmeye gideceğim inşallah...göremem diye çok korkuyorum..bundan önce düşüğüm olmuştu kimyasal gebelikti..Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz..
canım korkma progestan vermiştir. hepimize oldu hemen hemen dinlenmen lazım bol bolBugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.