2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ne oluyor, güzel güzel yazışıyoruz burada... Eğer biraz sert yazışacaksanız özelden mesajlaşın çünkü bu topikteki herkesi de içine sürükler tartışma..

evet sana katılıyorum
zaten tartışmaya taraf olacak ruh halinde değiliz
midemiz bulanıyor mafoldumben

Çok hoşsun barays :), inşallah düzelirsin. mide bulantısı çok zor. azalmadı mı canım ya?

selam kızlar. ne çok yazmışsınız akşamdan beri. oku oku bitiremedim.
benim haftasonu lekelenmelerim olmuştu. dr progestan vermişti. bugun gittim yine. çok şükür iyiymiş bebişim. rahimde kanama yokmuş. progestana devam et dedi. bi de rapor verdi 1 hafta. artık daha sık takip ederim siteyi.

kalp atışı duymayı bekleyenler inşallah en kısa zamanda duyarsınız.

kızlar benımde uykum oluyor.. erkek bebekte uyku çok olrmuş...bilmiyorum ama hayırlısı olsun...

sen 11.-haftadasın begüm ben 9+1 im 10 haftadayım kağan kocatepenin sitesinde okudum 11.haftada bebişin cinsiyeti beliriyomuş seninki bu hafta kızmı erkekmi şekil almaya başlarr

ayyy gerçektenmi inşallah.... Sağlıklı olsunda bebem yeter ki :Saruboceq:
bu arada ben aradım hastaneyi çarşambaya randevu aldım sezencim. sol kalçamdaki kramplardan ayağımı basamıorum dünden beri. çalıştığım içinde iice zorladı bugün.dün yatmıştım ne güzel. birde ara ara ağlatacak derecede kramplar başladı. o yüzden çarşambaya sabah 9a aldım randevu

selam kızlar. ne çok yazmışsınız akşamdan beri. oku oku bitiremedim.
benim haftasonu lekelenmelerim olmuştu. dr progestan vermişti. bugun gittim yine. çok şükür iyiymiş bebişim. rahimde kanama yokmuş. progestana devam et dedi. bi de rapor verdi 1 hafta. artık daha sık takip ederim siteyi.

kalp atışı duymayı bekleyenler inşallah en kısa zamanda duyarsınız.

geçmiş olsun canım....

benim dünden beri göbek deliğimin etrafında batmalar başladı. sizde de var mı.

kkızlar rahat dogum için spor yapmayı düşünen varmı? ben yurüyüş yapıyordum ama doktor şu an yapma dedi...

ayyy gerçektenmi inşallah.... Sağlıklı olsunda bebem yeter ki :Saruboceq:
bu arada ben aradım hastaneyi çarşambaya randevu aldım sezencim. sol kalçamdaki kramplardan ayağımı basamıorum dünden beri. çalıştığım içinde iice zorladı bugün.dün yatmıştım ne güzel. birde ara ara ağlatacak derecede kramplar başladı. o yüzden çarşambaya sabah 9a aldım randevu
kramp olması kalsiyum eksikliğindendir cnmm vitamin verir büyük ihtimalle haftaya ben tekmiyim yaniiibilmiyorumkismile

kızlar bugün elimle karnımı yokladım hemen külot bitiminin üstü karnın altı yanii orda sertlik var bebiş orda sanırım diğer taraflar yumuşak ama orası bayağı sertti

Selam Güzel kasım annelerı ben dr geldımmm

Kesemı gordum dr gayet sağlıklı gorunuyor dedı kalp atıı ıcın 2 hafta sonra cagırdıı ınsallah sağlıkla ılerler

bu arada karından baktıııı

Back
X