- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bafocum gözün aydın bişey yokmuşş çok sevindim diğer giden arkadaşlar kimlerdi geçmişe bakamadım uzun uzun ama bebişini gören herkezin gözü aydın
anaaa kolunu kafasınamı dayamışş maşallahh kuzuya ya o kadar hareketlenmiş demekkk ben ne görücem bakalım çok merak ediyorummallahıma çok şükür içim rahatladı. ben baktıgımda kolunu kafasına dayamıs dedı dr. kalbını dınlerken korktu galiba ellerini sallamaya başladı
acaip bir duyguydu anlatamam anlatamamam
hihoyyyt
anaaa kolunu kafasınamı dayamışş maşallahh kuzuya ya o kadar hareketlenmiş demekkk ben ne görücem bakalım çok merak ediyorumm
ayy ne güzel sen farkettinmi hareketinii ben bakıyorum ama o ekrandan hiç bişey anlamıyorumm9.haftadan itibaren harekete başlıyormuş![]()
doktorunu sevmek cok onemlı... kesınlıkle katılıyorum bende cok memnunum...
sağlık ocagına mutlaka kayıt yaptırmak gerekıyor mu?
bende gıdeyım barı
barayscım... işte cok yoruluyorsun hayatım yaa keske bikaç gün rapor alıp dinlenebilsen:uhm:
ayy çalışmak zor canım ya ben evde totomu kaldırmaya üşeniyorumm bir an önce doğum zamanı gelsede sizde izne çıksanızz ne güzelbende gidemedim şu sağlık ocağına
gelecek hafta gidecem eltim diyor ki orada daha çok ilgileniyır ve daha bilgililer diyor.
evet bafo yoruluyorum bu hafta 2 gün izinliyim h.sonu biraz dinlenmiş olurum
sıcak günleri düşündüğüm için erkende izin rapor almayayım diyorum canım
yaa yerim senin göbüşündeki bebişi eli kafasında haaa büymüş mü o kadar ayyy bende yarın görecem inş. canım benim yaaa
canım senin kaçıncı haftada tamAy çok kıskandım darısı başımıza, siz cinsiyetlerini de bizden önce öğreniceksiniz kesin, ayyy ne güzel
yok cnmm salı günüeren sezen sen bugün mü gidiorsun doktora?
yok cnmm salı günü
inş.canımm heyecanlıyımm valla salı günü gelmek bilmez şimdi eyvahedigeldismilekaçtığı iyi olmuşş sürekli ordaydıı okuyup duruyoduhadi hayırlısı canım senin de müjdeli haberlerini bekliyruz bu arada gizli misafir kaçmış:))) o benim de çok dikkatimi çekiordu. Ajan gibi resmen