• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar uykusuzum ki
yarın uymak için dr randevumu saat 1.30 a aldımzemuszemus
bijoux geçmiş olsun tatlımm
bafo canım herşeyin güzel olmasına çok sevindim canım arkadaşımmm

bafocum gözün aydın bişey yokmuşş çok sevindim diğer giden arkadaşlar kimlerdi geçmişe bakamadım uzun uzun ama bebişini gören herkezin gözü aydın

doktorunu sevmek cok onemlı... kesınlıkle katılıyorum bende cok memnunum...

sağlık ocagına mutlaka kayıt yaptırmak gerekıyor mu?

bende gıdeyım barı

barayscım... işte cok yoruluyorsun hayatım yaa keske bikaç gün rapor alıp dinlenebilsen:uhm:

bafocum gözün aydın bişey yokmuşş çok sevindim diğer giden arkadaşlar kimlerdi geçmişe bakamadım uzun uzun ama bebişini gören herkezin gözü aydın

allahıma çok şükür içim rahatladı. ben baktıgımda kolunu kafasına dayamıs dedı dr. kalbını dınlerken korktu galiba ellerini sallamaya başladı

acaip bir duyguydu anlatamam anlatamamam

:nazar:hihoyyyt

allahıma çok şükür içim rahatladı. ben baktıgımda kolunu kafasına dayamıs dedı dr. kalbını dınlerken korktu galiba ellerini sallamaya başladı

acaip bir duyguydu anlatamam anlatamamam

:nazar:hihoyyyt
anaaa kolunu kafasınamı dayamışş maşallahh kuzuya ya o kadar hareketlenmiş demekkk ben ne görücem bakalım çok merak ediyorumm

doktorunu sevmek cok onemlı... kesınlıkle katılıyorum bende cok memnunum...

sağlık ocagına mutlaka kayıt yaptırmak gerekıyor mu?

bende gıdeyım barı

barayscım... işte cok yoruluyorsun hayatım yaa keske bikaç gün rapor alıp dinlenebilsen:uhm:

bende gidemedim şu sağlık ocağına
gelecek hafta gidecem eltim diyor ki orada daha çok ilgileniyır ve daha bilgililer diyor.

evet bafo yoruluyorum bu hafta 2 gün izinliyim h.sonu biraz dinlenmiş olurum
sıcak günleri düşündüğüm için erkende izin rapor almayayım diyorum canım

yaa yerim senin göbüşündeki bebişi eli kafasında haaa büymüş mü o kadar ayyy bende yarın görecem inş. canım benim yaaa

Ay çok kıskandım darısı başımıza, siz cinsiyetlerini de bizden önce öğreniceksiniz kesin, ayyy ne güzel

bende gidemedim şu sağlık ocağına
gelecek hafta gidecem eltim diyor ki orada daha çok ilgileniyır ve daha bilgililer diyor.

evet bafo yoruluyorum bu hafta 2 gün izinliyim h.sonu biraz dinlenmiş olurum
sıcak günleri düşündüğüm için erkende izin rapor almayayım diyorum canım

yaa yerim senin göbüşündeki bebişi eli kafasında haaa büymüş mü o kadar ayyy bende yarın görecem inş. canım benim yaaa
ayy çalışmak zor canım ya ben evde totomu kaldırmaya üşeniyorumm bir an önce doğum zamanı gelsede sizde izne çıksanızz ne güzel

hadi hayırlısı canım senin de müjdeli haberlerini bekliyruz bu arada gizli misafir kaçmış:))) o benim de çok dikkatimi çekiordu. Ajan gibi resmen
inş.canımm heyecanlıyımm valla salı günü gelmek bilmez şimdi eyvahedigeldismilekaçtığı iyi olmuşş sürekli ordaydıı okuyup duruyodu

Back
X