2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar benmimde mide bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor malesef özellkile akşamları bulantı çok olmuyor midem çok fena yanıyor ama nasıl yanmaa sonra öğürüyorum sonrasıda malum ne var ne yok çıkıyor sanırım ben işden geç çıktığım için ve yemeği geç yedğim için midem yanıyor öğlen ne yiycem diğe sabah düşünüyorum evden getiremiyorum akşam yemeğini zor yapıyorum çünkü olmassa ekmek arası bişiler hazırlıycammm dışardan yemek istemiyorum :( kısır muhabbeti dönmüş ayy bende kısır yapayim bali akşama ama evde eksik malzemeler var onları alayim hem kısırda çok faydalıymış arkadaşlarr bol bol yapııp afiyetle yiyelim hepinize bulantısız bir gün diliyorum :):):)

geçmiş olsun cnm, yemek yedikten sonra en az 1 saat uzanma, mide yanman başladığında yarım yada 1 çay bardağı kadar soğuk süt iç yanmayı alır, bide akşamları gaz yapacak yemeklerden uzak dur, çikolata, mercimek, nohut, bulgur, kuru fasulye gibi, yoğurt ve domateste gaz yapar akşam fazla tüketilmemeli, bide çay kahve cola gibi içecekler mideyi bozar, ben ülser tedavisi gördüğüm için biliyorum baya uğraştım bunlarla, bide gaviscon şurup kullanabilirsin, dr. una söle yazsın sana bi tane, seni çok rahatlatır, şimdiden önlemini al hamileliğin ilerleyen safhalarında daha kötü olur yoksa...

günaydın kızlaaar.. bugün benim tatil. çok mutluyum.

günaydınnn keşke bizde tatil olsak. neden tatil bugün

kızlar geçmişi okudum. kısır ve patates salatası sohbetlerinizi okuyunca benımde canım çekti. siz yine akşam yapmışsınız ben sabah sabah yapsamda yesem diye düşünüyorum limonlu limonlu:))

ben evde olsam var yaaa sürekli yapardım farklı farklı şeyler. alırdım burdaki hamaratlardan tarifleri yapardım evde :jeyyar:

begümcük, brc günaydın.

günaydınn canımm a.s.

günaydıııınnnnnnn... dun konustunuz konustunuz ben de gıttım ıcerı kısır yaptım bı de ıslak kek ohhh tam gün havası vardı mutfagımda :) tabı yarısı kaldı evde ıkı kısı olunca o kdr sey nası bıtcek bılmıorum:)

yaaa kahvaltımı yaptım işe gelmeden 7'de. şimdi yine acıktım normal dimi. saat 10 araöğün zamanım zaten. ama çok acıkıyorum yaa :ecrin_bebek:

haklisin canim ben bu stresi yasamamak icin ikilitest yaptirmadim ama icimden tabiki hep geciriyorum bebegimin durumunun nasil oldugunu rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

amin cnm inşallah...:Saruboceq:

günaydınnn kızlarrrr zemuszemus

nalanım kısırı yapamadım akşam var yaa :gitme: bu akşam ölmezsem eğer kesin yapacam ama sempatiksalakcinni tüm malzemeleri de aldırttım :lepi:

hadi ya, olsun bu akşam yaparsın o kadar çanın çekmişti yapamadın demek, rüyana girmiştir kesin dün gece...

dün 19 mayıstı ya. bugün de bütün okullar tatil canım. valla birsürü yapılacak şey var. saçımı kestirecektim erteleyip durmuştum bugün giderim artık.

benım de sacımı kestırmem lazım annem tutturmuş hamıleyken kestırırsen bebegın omru kısalır, anne dıorum universite mezunu bı kadınsın sen nerden cıkıo bu hurafeler e dıyo babannen soyledı bu sefer ben de ınandım bak gıtmıorum :)))

günaydıııınnnnnnn... dun konustunuz konustunuz ben de gıttım ıcerı kısır yaptım bı de ıslak kek ohhh tam gün havası vardı mutfagımda :) tabı yarısı kaldı evde ıkı kısı olunca o kdr sey nası bıtcek bılmıorum:)

biter canım biter. artık 3 kişisiniz o yüzden biter. sırnaşık şey

dün 19 mayıstı ya. bugün de bütün okullar tatil canım. valla birsürü yapılacak şey var. saçımı kestirecektim erteleyip durmuştum bugün giderim artık.

ne güzel hem işlerini halledersin hem de keyfini çıkar

günaydınnnnn yaptınnn haa sempatiksalakcinni yolla güzelim bana 2 saniyelik işi var bitirririm hemen zemuszemus

benım de sacımı kestırmem lazım annem tutturmuş hamıleyken kestırırsen bebegın omru kısalır, anne dıorum universite mezunu bı kadınsın sen nerden cıkıo bu hurafeler e dıyo babannen soyledı bu sefer ben de ınandım bak gıtmıorum :)))

olur mu öyle şey yaa. ben kestircem valla. yaz geliyor. uğraşamıyorum saçla falan.

bu arada bijoux varmış mı istanbula haber varmı arkadaşımızdan?
sağol canım merak ettiğin için, birtanesin Şeniz

herkese günaydın arkadaşlar,
uykusuz bir gece yolculuğundan sonra sağsalim evimdeyim.. çoook mutluyum, özlemişim.. kızkardeşim işe gitti erkek kardeşimin okulu cuma günü yaz tatiline girecekmiş o da gelecek süper olacak..

az sonra annemle kıyafet bakmaya gidicez dakka bir gol bir olacak ama çok kalmicam için değerlendirelim dedik, zaten yazdığım gibi gece uyumadım akşamüstü pilim iyice biter..

bu arada karnım baya çıkmaya başladı arkadaşlar :bbo: ama bişey hissetmiyorum daha..

az sonra annemle kıyafet bakmaya gidicez dakka bir gol bir olacak ama çok kalmicam için değerlendirelim dedik, zaten yazdığım gibi gece uyumadım akşamüstü pilim iyice biter..

bu arada karnım baya çıkmaya başladı arkadaşlar :bbo: ama bişey hissetmiyorum daha..

gez canım bol bol. alışveriş yap oh ne güzel. benim de hiç bir pantolonum olmuyordu. dün hamile kotu aldım kapri. ne güzel yaa. göbüşler büyüyo.

uykusuz bir gece yolculuğundan sonra sağsalim evimdeyim.. çoook mutluyum, özlemişim.. kızkardeşim işe gitti erkek kardeşimin okulu cuma günü yaz tatiline girecekmiş o da gelecek süper olacak..

güzel ciciler al cumartesi gösterirsin bize cicilerini hadi bakalım :))

Herkese Günaydın..

Bijoux hoşgeldin İstanbul'a zemuszemus

Back
X