2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadigözün aydın canım..
kafasını falanda yıkadınmı..
merak ettimde ha birde penye battaniyeleirni mi koydun küvetinin içine
:93:

bebek kuvetının içine battanıyelerı serdım.. orada soydum hemen.. sonra kovaya hazırladıgım suyu ayaklarından başlayarak döktum.. sesını çıkarmadı... karnı açtı meme arayıp durdu... orada hemen sabunladım.. her yerını, sonra kucagıma alıp duş ile durladım .. rahat oldu.. kısa surdu banyomuz... şimdi ses çıkarta çıkarta uyuyor melegım..

kolay oldu.. sorun olmadı tek başına yıkarken.. ilk kez yıkadım... :))))

e tatlım başını nasıl yıkadın:S

bende oğluşumu eşimle yıkadm,ben de üşür diye su dökmek zorunda kalırım diye tek yıkayamam:Shem eşim de bayılıyo zaten oğluşunu yıkamaya:))
her yer don olunca korktum ama oğlumu hasta ederim diye:Syaktık kombiyi sobayı

bende öyle canım canım sürekli su dökmek lazım ki üşümesin..
bende birkombi yanıyor bide elektrikli soba yakıyorum banyoyu iice ısıtıyorum sonra yıkıyorum

bende öyle canım canım sürekli su dökmek lazım ki üşümesin..
bende birkombi yanıyor bide elektrikli soba yakıyorum banyoyu iice ısıtıyorum sonra yıkıyorum

evet canım çünkü düşünüyorum da biz yetişkin olmamıza rağmen sıcak suyla yıkanırken su dökmediğimiz an hemen üşüme geliyo,banyo sıcak ii güzel ama odaya geçince giyinmiş olsak bile üşüyoruz:S Allah esirgesin canım dediğin gibi dikkat etmemiz lazım

ya ben kuvetın ıcıne koyuyorum mesela kuvet zaten su dolu oluyo sureklı sıcak suyun ıcınde oluyo, e ellerımle de yıkıyorum guzelce kafasını vucudunu fln onu de usumuyo yanı. sonra da duruluyorum.

ya da buyuk kuvete kaynar suyla ıslatıp havlu koyuyuorum, yatırıyorum ustune sureklı duş tutuyorum sıcak sıcak o zaman da usumuo.

hadigözün aydın canım..
kafasını falanda yıkadınmı..
merak ettimde ha birde penye battaniyeleirni mi koydun küvetinin içine
:93:

evet bebegın battanıyesını serdım penye olanı.. yıkanacaktı zaten..

kafasını yıkadım.. kuvetın içinde yan yatırıp bır tarafını cevırıp öbur tarafını yıkadım.. sonra kucagıma alıp emzırma pozisyonunda iken bırazda o sekıl sabunladım... ve duş ile durladım.. ben de banyo taburesınde oturdum..

evde elektiriklı sobamız malesef yoktu.. o yuzden yakamadım.. ama tum ev ısınıyor zaten soguk degil evın içi.. butum odaların peteklerı acık... ama gınede kısa tuttum banyoyu..

yarın aldıracagım kayınpeder e elektırıklı soba, o zaman bıraz daha uzun kalırız banyoda...

eşimle yapsaydık ayrı bır seans olurdu.. kesın salonun ortasında yıkamak isterdı.. :)))
neyse ben kendım yaptım :))))

slm kızlar.. annemlerdeyiz samsunda yarın yola cıkcaktık yollar kapalı kardan. sarılık testimiz var yarın yine düşmüştür inşallah.. bizde dün ilk banyomuzu yaptık miss gibi olduk yarın yine yapıcaz:))

slm kızlar.. annemlerdeyiz samsunda yarın yola cıkcaktık yollar kapalı kardan. sarılık testimiz var yarın yine düşmüştür inşallah.. bizde dün ilk banyomuzu yaptık miss gibi olduk yarın yine yapıcaz:))

gözünaydın canım, sende bebişine kavuşmuşun:) inşallah sarılığı düşmüştür, geçmiş olsun, hiç aç bırakmamak lazımmış, bizde yarın banyo yapıcaz inşallah anneennemizi bekliyoruz...

herkese iyi akşamlar bu arada kızlar:) ne zamandır giremiyordum, bizimkide çok gazlı pek fırsatım olmuyor, kollarım ağrıyor artık devamlı kucak istiyor :(

geçmişe biraz bakayım dedim, prop ve asenam nasıl tek başınıza yıkıyorsunuzya tebrik ederim, ben yıkamak için en az 3 kişilik bir cemaat oluşmasını bekliyorum:) banyo hazırlığı banyo yapmasından uzun sürüyor zaten bugünde kusmuk kokuyor ama babasıyla cesaret edip yıkayamadık eşim birde doktor düşünün yani:(

geçmişe biraz bakayım dedim, prop ve asenam nasıl tek başınıza yıkıyorsunuzya tebrik ederim, ben yıkamak için en az 3 kişilik bir cemaat oluşmasını bekliyorum:) banyo hazırlığı banyo yapmasından uzun sürüyor zaten bugünde kusmuk kokuyor ama babasıyla cesaret edip yıkayamadık eşim birde doktor düşünün yani:(

e size de pes yanı :S 2 kısı de yıkayamıosanız :)) ya cnm ne var ya sen de yıkayabılırsın kendı kuvetınde yıkayamaıosan gır buyuk kuvete al kucagına duş tuta tuta yıka mis gibi.

canım ben,im hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun,ii olmanıza çok sevindim maşallah bebişine:nazar::nazar:

aman ne yaptın gunde 10 dk ıle olsa bakkala manava falan gıtmeye calısıyorum yarı kırkında da sarıp sarmaladım cıkardım hatta gecen hafta hava guzel dıye de cıktım al eenı cık cnm ıkı bankta otursan o bıle degısıklık ınan

cnm gecmıs olsunç bundan sonrsa hayırlısı ıle saglıkla gecırırsın ınsallah cnm:54:

canim geçmiş olsun..anali babali sağlikla büyüt bebeğini inşallah

akça allah bagışlasın ve çok geçmiş olsun...

canim gözün aydin masallah ogluna

sağolun kızlar çok teşekkür ederim..

gözünaydın canım, sende bebişine kavuşmuşun:) inşallah sarılığı düşmüştür, geçmiş olsun, hiç aç bırakmamak lazımmış, bizde yarın banyo yapıcaz inşallah anneennemizi bekliyoruz...

sağol canım kavuştum çok şükür.. 3,5 saattir uyuyo uyandırsam mı acaba emmesi için :?

ilk banyo mu? neden bu kadar ekledınız kı cnm sarılık ıcın bol bol emdır en az 2 saatte ır bızde de olmutu emdıre emdıre gecırdırk cok sukur

ilk banyo mu? neden bu kadar ekledınız kı cnm sarılık ıcın bol bol emdır en az 2 saatte ır bızde de olmutu emdıre emdıre gecırdırk cok sukur

bebeğimin göbeği dün düştü 8 günlükken o nedenle dün yaptırdık banyosunu. ben uyandırıp emzıreyım en ıyısı ..

Back
X