2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sallamayı denedinmi hiç?
ablamın kızınında öyle tutardı krizi
çarşafa koyar sallardık 2-3 sallamada susar sonra uyuya kalırdı yanında biri varsa dene derim işe yarar belki
kolik sancısı belli en yoğun 4-6 hafta arası yaşanırmış sonra hafiflemeye başlarmış
allah kolaylık versin:50:

sallıyoruz canım bir süre sakinleşiyor yerine koyunca aniden gözlerini açıp tekrar başlıyor şimdi netten okudum kolikte aynen kızımı tarif ediyor koliğin bebeğinize zararı yok zararı aileye genelde ilşkiler bozulur yazmış onun her nöbetinde eşimle birbirimize giriyoruz iyice düşman olduk bakalım ne olacak :2:

Bijoux eskiden devlet aşıları karşılamıyordu ve bu aşılar özel ası diye eczanelerden alınıyordu ve kaliteli asilardi ateş yapmıyordu ama şimdi devlet aşıları karşılıyor ve eskiden eczden alınan aşıları vuruyorlar yani suan saglık ocagindakide ateş yapmayanlardan.ama her cocuğa göre değişiyor bazısında çok yapıyor bazısında hiç yapmıyor.ben 2.ay asilarimiza giderken ateş düşürücü vermeyi planlıyorum .
Bence canım sende ver çünkü ilki bile size ateş yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam .
anladım canım. çok teşekkürler verdiğin bilgiler için..
evet bizde ilki bile ateş yapmıştı malesef. o yüzden sıkı bir nöbet bekliyor beni 2. ay aşılarında..

nalancım hoşgeldin canım..

ben de arkadaşımı bekliyorum. hani doğum yapmıştı bebeği kuvozde kalmıştı baya. şimdi kocaman oldular gezmeye geliyorlar bana :))

nabersiniz kızlar ben geldim...

temizlik bitmek üzere birazdan, oh evim misler gibi oldu, çok mutluyum bugün...

hoşgeldin nalancım güle güle kirlet evini duru işesin sıçsın heryere :)))
benim evi pok götürüyor ama gıçımı kaldırmicam bugün böyle oturacam
ojemi sürdüm inşallah kuzu uyanmaz hemen:))
artık 40 çıkıyor kendime bakmam lazım :23:

kizlar ogluma hastaneden cikarken asi vurdular koluna simdiye kadar bisi yoktu ama dun yikarken baktim asi oldugu yerde sivilceden buyuk bisi cikmis sivilce degil ici bos yani niye ole olduki bilginiz varmi?

Son düzenleme:
bende evimi temizledim banyoyu ozonladim her yeri sildim supurdum pasam izin verdi saolsun isimi bitirdim oglum uyandi simdide emiyor pasam. yarin esimin arkadasi ve esi gelecek iki kisiler yeekte yapabilirim insaallah oglum izin verir

Arkadaşlar gaz için kimyon çayınıı denedinizmii dünn benim oğlumunda olduu ,ben denedim bu kimyon çayınıı 4 çay kaşığı kadar verdimm daha o dakka çıkarmaya başladıı
Bakın bayanda burda çok güzel anlatmışşşşş,
yapılışı 1 kahve finacınıı suyu cezvede kaynatıyoruzz içinee 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyipp soğumaya bırakıyoruzz
ılıyınca 1 tatlı kaşığı şekerde ekledimm benn tadınıı beğensinn diye
2 sefer denedimm hemenn çıkartabiliyorr

TATESAL: GAZ SORUNU OLAN BEBEKLERE KİMYON.....

Arkadaşlar gaz için kimyon çayınıı denedinizmii dünn benim oğlumunda olduu ,ben denedim bu kimyon çayınıı 4 çay kaşığı kadar verdimm daha o dakka çıkarmaya başladıı
Bakın bayanda burda çok güzel anlatmışşşşş,
yapılışı 1 kahve finacınıı suyu cezvede kaynatıyoruzz içinee 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyipp soğumaya bırakıyoruzz
ılıyınca 1 tatlı kaşığı şekerde ekledimm benn tadınıı beğensinn diye
2 sefer denedimm hemenn çıkartabiliyorr

TATESAL: GAZ SORUNU OLAN BEBEKLERE KİMYON.....

ne güzel söylemiş hekimden değil çekenden sor diye :) ben böyle tarifle kendim hazırlayıp vermeye niyeyse cesaret edemiyorum ama kimyonlu rezeneyi denicem :( belki oda bir süre işe yarar

benim bu oğlum koynumda yaşasın başka derdi olmaz heralde, 7x24 hiç ağlamadan sızlanmadan duruyo orda, demın uyuyakalmışız 1 saatten fazla uyuduk :) gıkını cıkartmıo cocuk ustumdeyken ya. ay ben napcam bu çocukla. çok da hoşuma gıdıyo bu annecı tavırları, ben yıcem yutcam bı gun bu oğlumu

benim bu oğlum koynumda yaşasın başka derdi olmaz heralde, 7x24 hiç ağlamadan sızlanmadan duruyo orda, demın uyuyakalmışız 1 saatten fazla uyuduk :) gıkını cıkartmıo cocuk ustumdeyken ya. ay ben napcam bu çocukla. çok da hoşuma gıdıyo bu annecı tavırları, ben yıcem yutcam bı gun bu oğlumu

ne güzel işte canım ya beraber sakin sakin zaman geçiriyorsunuz ceren uyanıksa ben sürekli koşturuyorum daha çocuğum olmasından hiç birşey anlayamadım sakin sakin yanımda uzandığı löyle etrafa baktığı anları sabırsızlıkla bekliyorum

bu kımyon konusunda da kadın eksık yazmış toz kımyon degıl ogutulmemıs kımyon kaynatılıo suda o verılıo bebege. toz kımyon bogazına fln takılırsa nolcak hıc dusundunuz mu, benım bıle tarcın karabıber fln bogazıma takılınca kırk saat temızlemeye calısıom, mınıcık bebek netcek oyle bısı olursa :S bıze temızlıge gelen kadın soyledı bana de ogutulmemıs kımyondan yap dedı. ben cesaret edemem öğütülmüşünü vermeye

ne güzel işte canım ya beraber sakin sakin zaman geçiriyorsunuz ceren uyanıksa ben sürekli koşturuyorum daha çocuğum olmasından hiç birşey anlayamadım sakin sakin yanımda uzandığı löyle etrafa baktığı anları sabırsızlıkla bekliyorum

ya hepsının dedı baska benımkı uyumuo aglamıo ama uyumuo mesela benı yanında ıstıo sureklı gecelerımız cok zor gecıo, senınkı de ağlak cıktı aglıo ıste :) bu cocukları hepsi bi cins sonunda hakkaten tımarhanelık olcaz boyle gıderse

ya hepsının dedı baska benımkı uyumuo aglamıo ama uyumuo mesela benı yanında ıstıo sureklı gecelerımız cok zor gecıo, senınkı de ağlak cıktı aglıo ıste :) bu cocukları hepsi bi cins sonunda hakkaten tımarhanelık olcaz boyle gıderse

ağlak :) ay bayıldım cerene ağlak derim artık valla prop ben gerçekten sonumu hiç iyi görmüyorum ben hamileyken annemlerin mahallesinde 1 aylık bebeği olan bir kadın kendini camdan atıp ölmüştü oha demiştim o zaman ama sanki şimdi anlıyorum kadını Allah sabır versin banada

ağlak :) ay bayıldım cerene ağlak derim artık valla prop ben gerçekten sonumu hiç iyi görmüyorum ben hamileyken annemlerin mahallesinde 1 aylık bebeği olan bir kadın kendini camdan atıp ölmüştü oha demiştim o zaman ama sanki şimdi anlıyorum kadını Allah sabır versin banada

ay töbe estafirulllahhhh... bı saçmalama ya, dayak isteme bak, git topla kendini, gelmiyim yanına

hiç sinirlenmeden söylenmeden onu yatıştırmak istiyorum olmuyor o kadar uğraştım ki onun için tek isteğim huzurlu sakin bir bebek olması ama o uyanıksa sürekli ağlıyor hiç anlamıyorum demekki bir yerde yanlış yapıyorum ki bebeğim bu kadar mutsuz:43:

kendine haksızlık etme canım hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz masalda uyanıkken kendi basına zaman gecirmiyor hep kucakta olucak bazen kucakta olmakta yetmiyor kucağına alıp yürüyeceksin can mı dayanır buna artık her ağladığında almıyorum şımarıklık yaptığı zamanları ayırt edebiliyorm şimdi 10 dk bile olsa kendl durabiliyor evdeki liderliği almak istiyor ama bu sürüde alfa benim bazen işe yarıyyor bazen yaramıyor hepimiz zamnla düzene sokacağız sakın üzülme

kendine haksızlık etme canım hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz masalda uyanıkken kendi basına zaman gecirmiyor hep kucakta olucak bazen kucakta olmakta yetmiyor kucağına alıp yürüyeceksin can mı dayanır buna artık her ağladığında almıyorum şımarıklık yaptığı zamanları ayırt edebiliyorm şimdi 10 dk bile olsa kendl durabiliyor evdeki liderliği almak istiyor ama bu sürüde alfa benim bazen işe yarıyyor bazen yaramıyor hepimiz zamnla düzene sokacağız sakın üzülme

yasemin dün sormuştun ya nurturia...

:24:

allah yardımcın olsun.işallah en kısa zamanda düzelir.

allaaahıııımmmmmmmm :52: :52: :52: arkadaşım bana koca bi tabak aşure getirmiş ölğrğmde dayanamam yiycem banane banane otururum sabaha kadar :63:

Back
X