2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deryack çook geçmiş olsun . Allah korumuş yavrunu .
ben okurken çok kötü oldum o an neler yaşadınız Allah bilir. çok şükür bebişin iyi :nazar:

kızlar bebeklerınız gece kaç defa kalkıyor.diş agrısı falan yok ama çok uyanıyo ya

2 kere emmeye kalkıyor kızım . geçen hafta çok uyandı ama dişinden heralde dedim daha diş yok ama.
karnı mı doymuyor ki?
uyumadan önce mama veriyorum ben, tok tutuyor fazla kalkmıyor. mama yemeden uyuyunca baya kalkıyor :s

kızım uyurken bakayım biraz dedim.
bende uyuyayım dıye yanına yatınca uyanıyor benım yatmamı istemıyor heralde. kaç seferdir böyle oldu. bende yatmayım bari dedim :))

yarın eşim izine çıkıyor . çok iyi olcak benım için . çok bunaldım kaç günlerdir. annemlerde gelmıyor 1 haftadır.
işimi, yemeğimi rahatça yaparım kendime zaman ayırırım , gezeriz ohhh :21::21:

uf bugün gene kayınvalidemlere gidiyoruz kamp yapıyolar orda çadırda kalıyolar tyani kızım geçen gittik hastalandı ordu gitmek istemediğimi söyledim ama eşime dinletemedim annesini babasını 2 ay görmiycekmişte bilmem ne sen ylnız git çocuk hasta diyorum yok bide eltim 2 çocuğunu gönderiyo biri 4 diğeeri 8 yaşında görümcem geliyo onunda 2 kızı 3 gün işkence bu sefer ne bulaşıklarını yıkıycam ne yataklarını toplıycam nede peşlerinde koşucam umrumda diiller sadece çocuğumla ilgilenicem zaten evde bile donuyoruz çadırda napıcaz üstelik denize karşı

olsun valla... ben nereye kacsam acaba! neyse cok sukur 5 gunum kaldi benim de.. oyle yorgun hissediyorum ki. ne kendime ne esime vaktim kalmiyor. esim benden de yorgun.. ben cok bikkin... boyle olunca adamin her hareketi batiyor bana. sonunda isyan etti o da :18: girdik birbirimize benden beklentileri var tamam da benim de beklentilerim var. hem cok yorgunum kendime hayrim yokki ona olsun. o da bana ayni seyi soyluyor "kendime hayrim yokki sana olsun"... gercekten de gecirdigimiz donemin ardindan ikimizin de guzel bir tatile ihtiyaci var... tatille herseyin duzelmesini umuyorum.. kismet olursa 3 hafta kadar ayri kalicaz.. bu ayrilik insallah iyi gelir bize...

bu arada burcu ucakla mi gidiyorsun? bebekle ucak yolculugu yapan var mi? cok huysuzlandilar mi ya da nasillardi.. bazen ucakta denk geliyor ya hic susmayan bebekler. imran da oyle mi olacak diye merak ediyorum.

valla 50 milyonuncu uçak yolculuğumuz olcak, şimdiye kadar hiçbir problem çıkartmadı. ama o zamanlar daha gözü açılmamış sığırcık yavrusuydu, şimdi manda yavrusu oldu, artık pilotun yanına mı gider, hostesleri mi mıncıklar bilemiyorum ! ben de yarın için endişeliyim açıkçası :(

evet artik buyuduler ya biraz zor olur heralde.. bi arkadasim anlatti, kizi ucak inene kadar aglamis o da kiziyla beraber aglamis :s 3 saat boyunca sinirleri alt ust oldu tabi

demir hostesleri minciklarmi dersin cok mu capkin ya :)

Son düzenleme:
off çok etkilendim, geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın :( anlık bişey işte, hepimizin dikkat etesi gerek

deryacim cok gecmis olsun canim rabbim sizlere bagislamis dedigin gibi biranlik birsey allahim birdaha yasatmasin

derya çok kötü oldum yaa:14:Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum oğlum 2,5aylıkken hastalanmıştı,gece uykuda öksürürken tıkanmıştı.sırtına vura vura kendine getirmiştim ama kucağımda bir oyana bir bu yana koşuşturuyordum,kabus gibiydi.Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın,sağlıkla büyüsünler inşallah.....

ayyy derya beni de ağlattın kız.çoooook çokkk geçmiş olsun Allahım yavrularımızı bize bağışlasın kımseya acısını yasatmasın inş.canım bende çok paniğim
dir ama olmamamız lazım sonuçta bütün gün bizimleler birşey oldugunda mudahele edebilmemiz lazım tekrar geçmiş olsun arkadaşım

allahım korumuş rabbim valla okurken fena oldum canım benm :14: allahım sen koru yavrularımızı annem benim canım benim ay derya kalbim durucak gibi oldu :14:

offff derya ağlattın beni yaa öldüm öldüm dirildim ben de kendimi nasıl sıkmışım okurken
çooook geçmiş olsun allah yavrularımızı bize bağışlasın ..kaza beladan uzak eylesin..ıhlamur mu genzine kaçtı yani onu anlamadım kusura bakma .ben de önce ağzında bi oyuncak falan parçası kaldı gibi algıladım ama değilmiş çok şükür..

offf beni de ağlattın çok geçmiş olsun...oğlum iki aylıkken benzer bir olay yaşamıştım kaç gün kendime gelememiştim..çok iyi anlıyorum....Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere..acılarını göstermesin...:43:

DERYA geçmiş olsun canım yaa. Allah korusun bebeklerimizi..

of çok kötü oldum ya çok geçmiş olsun allahım korusun hepsini

deryack çook geçmiş olsun . Allah korumuş yavrunu .
ben okurken çok kötü oldum o an neler yaşadınız Allah bilir. çok şükür bebişin iyi :nazar:

deryack canım çok geçmiş olsun:43:allahım bi daha göstermesin.

ayy derya,allah korumus.. kotu oldum okurken

derya çok geçmiş olsun, allah göstermesin bi daha.

ben de yarın ankara yolcusuyum ohhhh sefam olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeklerini korusun onları bize bağışlasın kötü günlerini göstermesin...

bu arada burcu ucakla mi gidiyorsun? bebekle ucak yolculugu yapan var mi? cok huysuzlandilar mi ya da nasillardi.. bazen ucakta denk geliyor ya hic susmayan bebekler. imran da oyle mi olacak diye merak ediyorum.

Biz de birkaç kez uçakla yolculuk yaptık. Şimdiye kadar hiç ağlamadı. :nazar: En son geçen hafta gitmiştik. Daha uzun bir uçuş da gece uçuşu almıştık, geceleri derin uyuduğundan varana kadar uyanmadı çok rahat dı. Üstelik o zamanlar hastaydı, burnu tıkalıydı ve öksürüyordu. Uçağa binmeden önce burnunu temizleyip sprey kullanmıştım.
Burunları tıkalı olunca basınç dan dolayı çok fena baş ağrısı yaparmış. Bir de kalkışda iniş de, emziririsen yada biberon emzik gibi çiğneme hareketi yaptıran herşey iyi geliyor.

Propcum sanada iyi yolculuklar. Anneye tatile gitmek süper oluyo.:66:

Derya cım sana da çook geçmiş olsun canım. Kötü oldum okuyunca ya. Ağladım resmen. Allah hepimizin bebişlerini korusun. Birkeresinde kızım emerken boğazına kaçırıp nefes alamamıştı, kızarmıştı, çok kısa bir an sürdü ama bana o kadar uzun geldi ki.
Az önce kızı uyutup yatırmıştım, öncesinde de yine yemedi diye kızmıştım... yazını okuyunca ona kızdığıma çok pişman oldum.

Bu ara kızlar bizim emzirme faslımız bitti. Zaten sütüm hep az geliyordu. Son zamanlarda hiç doymaz olmuştu, geceleri saat başı uyanırdı. kilo da almadı hiç. Bu durumda emzircem diye diretmenin pek anlamı kalmadı. Zaten önümüzdeki ay işe başlicam...nasıl ayrılacaksam...

deryacık geçmiş olsun canım. çok etkilendim okurken. allah bebişlerimizi korusn. kimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim. bende ana kucağında mama veriyorum okuyunca bir an allahım ben yalnış birşey mi yapıyorum dedim.
rabbim meleklerimizi korusun.

selam kızlar benim tatilim devam ediyor. kv. lerdeyim. eşim yarın eve dönüyor. ben haftaya pazara kadar onlarla kalıyorum. bu hafta şansıma regli oldum. denize giremedim. zaten 2 gün hava bir açtı bir kapadı. bugün düzeldi. bari geldiğimize değsin diye kalalım dedik. zaten onlarda bırakmıyor. oğluşu denize soktum. bayılıyor denize girmeye. suyu seviyorsa bebişleriniz denize girmesini tavsiye ederim. bugün 2 defa girdi. ilkinde 5 dk 2. sinde 10 dk. girdi. çıkınca hemen uzun kollu eşofman ve çorap giydiriyorum. çok rahatlıyor. zaten hava mis gibi ağaçlar içindeyiz. burda ağaçtan meyve yiyoruz, sebzeler hormonsuz. çok güzel geçiyor. hepinizi öpüyorum.

Back
X