Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeklerınız gece kaç defa kalkıyor.diş agrısı falan yok ama çok uyanıyo ya
melodicim aşağıda gördüm seni özledim öptüm senide kuzunuda çıkmak zorundayım 2 saat sonra yolcuyuz![]()
off çok etkilendim, geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasınanlık bişey işte, hepimizin dikkat etesi gerek
deryacim cok gecmis olsun canim rabbim sizlere bagislamis dedigin gibi biranlik birsey allahim birdaha yasatmasin
derya çok kötü oldum yaaAllah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum oğlum 2,5aylıkken hastalanmıştı,gece uykuda öksürürken tıkanmıştı.sırtına vura vura kendine getirmiştim ama kucağımda bir oyana bir bu yana koşuşturuyordum,kabus gibiydi.Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın,sağlıkla büyüsünler inşallah.....
ayyy derya beni de ağlattın kız.çoooook çokkk geçmiş olsun Allahım yavrularımızı bize bağışlasın kımseya acısını yasatmasın inş.canım bende çok paniğim
dir ama olmamamız lazım sonuçta bütün gün bizimleler birşey oldugunda mudahele edebilmemiz lazım tekrar geçmiş olsun arkadaşım
allahım korumuş rabbim valla okurken fena oldum canım benmallahım sen koru yavrularımızı annem benim canım benim ay derya kalbim durucak gibi oldu
![]()
offff derya ağlattın beni yaa öldüm öldüm dirildim ben de kendimi nasıl sıkmışım okurken
çooook geçmiş olsun allah yavrularımızı bize bağışlasın ..kaza beladan uzak eylesin..ıhlamur mu genzine kaçtı yani onu anlamadım kusura bakma .ben de önce ağzında bi oyuncak falan parçası kaldı gibi algıladım ama değilmiş çok şükür..
offf beni de ağlattın çok geçmiş olsun...oğlum iki aylıkken benzer bir olay yaşamıştım kaç gün kendime gelememiştim..çok iyi anlıyorum....Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere..acılarını göstermesin...![]()
DERYA geçmiş olsun canım yaa. Allah korusun bebeklerimizi..
of çok kötü oldum ya çok geçmiş olsun allahım korusun hepsini
deryack çook geçmiş olsun . Allah korumuş yavrunu .
ben okurken çok kötü oldum o an neler yaşadınız Allah bilir. çok şükür bebişin iyi![]()
deryack canım çok geçmiş olsunallahım bi daha göstermesin.
ayy derya,allah korumus.. kotu oldum okurken
derya çok geçmiş olsun, allah göstermesin bi daha.
ben de yarın ankara yolcusuyum ohhhh sefam olsun
derya çok geçmiş olsun, allah göstermesin bi daha.
ben de yarın ankara yolcusuyum ohhhh sefam olsun
bu arada burcu ucakla mi gidiyorsun? bebekle ucak yolculugu yapan var mi? cok huysuzlandilar mi ya da nasillardi.. bazen ucakta denk geliyor ya hic susmayan bebekler. imran da oyle mi olacak diye merak ediyorum.