2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

nalan ve prop cok guzel bebislerinizin odalari gule gule kullansinlar. valla cok begendim ilerde bende ogluma bole eguzel bi oda hazirlarim insallah.

nalan prop çok güsel odaları bebişlerinizin Allah güle güle kullanmayı güsel günlerde nasip etsin inşallaahhh ...
biri pembişli biri mavişli oyy ne güsselll opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri inşallah sizlerin olsun...

eee bravo o zaman mimar hanım bence home ofis bile yapabilirsin sen illa bir yere girip çalışmak gerekmiyor..
Bence bu fotoları kendi sitenede ekle kimbilir belki sana teklif bile gelir...

evet yavaş yavaş onlarıda almaya başladım, anam o çoraplar nasıl tatlı şeyler öle ya, minnacık, oy insan bakmaya doyamıyor, diğer kıyafetleride alırsam yavaştan bende onlara bakıp bakıp kızımı hayal ederim içinde artık...

ya prop bi şi sorcam sana sen bilirsin kesin bu ne yauw...

Melcan herseyımı merak edenler kervanına sende mı katıldın :))
Fınfıkcım sıteme eklemeyı dusunuyorum zaten de bıtmesını beklıorum ıste rafı fln duvara monte edılsın oglumun odası ahan da dıye eklıcem resım :)
Akça gaza getirme beni ya ben de ıyıce heyecanlandım bırden :))

,

bak tatlım ben yatagın kenarına astım sen de oyle yapabılırsın.. alt degıstırmenın yanıan asanlar da oluyo ama.. kız ne anası allah askına sankı benım anam hayatında kırlı torbası mı kullanmıs :)) benımkı de basımda yok işte teeee ankaralarda.. benım annem bebek yıkamayı bıle bılmez zaten:roflol: benı hıc yıkamamış, krdesımı de ılk defa 7 aylıken yıkamıstı hahahahahah:roflol:

propcum bayıldım odan tek kelimeyle çok şık olmuş.. bayıldım. renkler falan çok uygun. güle güle yatsın büyüsün oğlun..

doğru diyosun benimkide olsa bilmezdi kesin onun ne olduğunu...

ay saol valla dün akşamdan beri kafayı yedim bu ne diye gidip geldikce bakıyorum ama anlam veremedim yani...

nalancım dolabı sen mi çizdin? valla süper düşünmüşsün küçük aslılık bölümünü. bir de mobilyaların rengini ve kulplarını çok beğendim. işçilikleri de çok güzel görünüyor.
senin prensesin de güle güle kullansın mutlulukla büyüsün odasında.
.

nalancim prensesinin odasi cok guzelmis canim bayildim
saglikli guzel gunlerde kullansin insallah minigin

prop seninde oglusunun odasi cok sik renkler cok uyumlu
saglikli gunlerde kullansin insallah

çok saol canım darısı senin başına eylülde...

ben tasarladım eşimde çizimini yaptı canım, üstü yüklük gibi, altında askılıklar, onun altında raflar var ama rafları istediğimiz zaman çıkartabiliriz sabit değil yani, en altta 4 çekmece ama ray dolabın içinde değil dışarda kalıyo, her seferinde çekmeceyi açıcağım zaman dolap kapağını açmim dedim, bütün çekmeceler ve dolabın kapakları stopper li kızımın eli sıkışmasın diye, uzun yıllar kullansın istiyorum canım...

dolabın en tepesinde boşluk var oraya böle beyaz ya da hasır da olabilir bi sepet alırım ıvır zıvırlar oraya koyulur orayıda değerlendirmiş oluruz bari...

işçilik süper canım çok ii çalışmış adamlar hakkaten, bende takdir ettim...

perdeleride aslında simli simli ama fotoda belli olmuyo teyzesi, biz biraz şıkır şıkır yaptık odasını kızımın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…