Fınfık ve Melcan sizi yirim, şımartmayın beni opuyorumnanaktan
nalan ve prop cok guzel bebislerinizin odalari gule gule kullansinlar. valla cok begendim ilerde bende ogluma bole eguzel bi oda hazirlarim insallah.
nalan prop çok güsel odaları bebişlerinizin Allah güle güle kullanmayı güsel günlerde nasip etsin inşallaahhh ...
biri pembişli biri mavişli oyy ne güsselll opuyorumnanaktan
zemuszemus kızımmmm mimarlıgımız ıse yarasın azıcık demi, madem calısıp para kazanamıom barı kendı evımı halledeyım :roflol:
ben de hiç bu kadar içten ve guzel bı iltifat almamıstım cnm oda ıcın çok teşekkür ederim..
saol cnmmm, minik erkeğim için elımden gelenı yaptım işte..
evet ya o kıyafetlerı yok mu zaten el kadarlar Nalan.. şimdi sana dedıgım gıbı sen bı odaya doy once kıyafetlerı alınca da onlara bakmaya ellemeye doyamayacaksın... ayyy ne guzel şeyler bunlar yaaaaa..
:) kirli torbası bebeem.. :))
Akça gaza getirme beni ya ben de ıyıce heyecanlandım bırden :))
propcum bayıldım odan tek kelimeyle çok şık olmuş.. bayıldım. renkler falan çok uygun. güle güle yatsın büyüsün oğlun..
,
bak tatlım ben yatagın kenarına astım sen de oyle yapabılırsın.. alt degıstırmenın yanıan asanlar da oluyo ama.. kız ne anası allah askına sankı benım anam hayatında kırlı torbası mı kullanmıs :)) benımkı de basımda yok işte teeee ankaralarda.. benım annem bebek yıkamayı bıle bılmez zaten:roflol: benı hıc yıkamamış, krdesımı de ılk defa 7 aylıken yıkamıstı hahahahahah:roflol:
inşallahtesekkur ederım cnmm.. darısı başına biran once sen de kavuş odana eylule az kaldı
Akça bazıları 4-5 kere yaşıyo yakaydirigubbakcemile3
nalancım dolabı sen mi çizdin? valla süper düşünmüşsün küçük aslılık bölümünü. bir de mobilyaların rengini ve kulplarını çok beğendim. işçilikleri de çok güzel görünüyor.
senin prensesin de güle güle kullansın mutlulukla büyüsün odasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?