2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

nalan ve prop odalarınıza bayıldım sağlıkla büyüsün bebişleriniz çok zevkli seçimleriniz bayıldım bizde bir karar verebilsek keşke insan gördükçe daha bir hevesleniyor :dance:

teşekkür ederiz :)
evet ben hele heves ede ede gidip 5. ayda yaptırdım odayı direk dayanamayıp :) insan görükçe benim de olsun en güzeli olsun diyo :) darısı başınıza..

kızlar odalarınız cok guzel olmus ellerinize sağlık. allah hayırlısı ile evlatlarınızı bu güzel odalarda byütmek nasip etsin.41 kere maşallah hepsine.

bende cilekten aldım baby dream ama 18 inden onsra gelicekmiş

Çilek Odası

hayırlı olsun canımmm güle güle yatsın bebeğin opuyorumnanaktan

prop çok beğendim odasını oğluşunun. İnternette sitesinde görüp en beğendiğim takım buydu benimde,ama ben İst.da olamadığım için alamam.Çok güzel bi seçim yapmışsınız kutlarımgüle güle eskitin

teşekkür ederim canım çok saol .. sen de gonlune gore guzel bısıler bulup alırsın, işalla daha guzellerını alırsın..

nalan,prop ve bafo odalarınız çok güzel1
bebişleriniz sağlıkla kullansın inşallah!
bijo perdelerin ve duvar kağıtların çok güzel ve ferah.
sağlıkla kullanın!

çok teşekkür ederiz teyzeleri aminn inşallahh mışıl mışıl uyusun herkes beşiklerinde :)))

kızlar Allah bebeklerinize odalarını sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
Tecrübeli bir anne olarak size tavsiyem, bebeklerin odalarını takım halinde alırken en geç 4 yaşında yatağını büyütmeniz gerektiğini unutmayın,büyük yatağa geçince oda küçük gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…