2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

biju cum perdelerde duvar kağıdıda süper valla, senin camlar büyük ya perdeler daha bi ihtişamlı duruyo valla, güle güle kullansın oğluşun canım benim, ellerine sağlık...

Kızlar çok güzel olmuş odalarınız,Nalan,prop bayıldım çok zevkli seçilmiş ve döşenmiş..
Biju senin de alt yapı hazır odanı bekliyosun ne güzel,merakla bekliyoruz senin oğluşun odasını da

biju cum perdelerde duvar kağıdıda süper valla, senin camlar büyük ya perdeler daha bi ihtişamlı duruyo valla, güle güle kullansın oğluşun canım benim, ellerine sağlık...

evet bijo odan kocaaaamaaaannnn oh ferah ferah cok kıskandım büyük büyük yayılsın oğlun işalla :)

teşekkür ederiz teyzeleriii.. inşallah oda takımı gelince çok daha güzel olacak :)

Umutdm çekingenim diosun da böyle de olmaz ki.. topiğe gel sohbetlere katıl, başka türlü bizden biri olaman yaniii

merhaba, bende ucundan bucağından yakalarım diye göz gezdiriyordum notunu farketmemişim :)

odalar çok şeker olmuş bizde geçen hafta sipariş verdik inşallah 24 eylül gibi gelecek

bu arada benimde 27+ 6 haftalık bir kızım var :)

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/351642-2010-kasim-anneleri.html

bu bizim asıl topiğimiz biliosun.. orda Bafo yu bul ılk sayfadakı lıstedekı bılgılerı yolla ona msjla ya da ortaya yaz o gorur, senı de lısteye eklesın madem:)
bu arada SAT ımız aynı galıba, ben de bugun 27+6 yım, ama benimki oğlan :)

KIZLAR ODALAR HARİKA OLMUŞ rABBİM GÜZEL GÜNLERDE SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH....

nalan ve prop odalarınıza bayıldım sağlıkla büyüsün bebişleriniz çok zevkli seçimleriniz bayıldım bizde bir karar verebilsek keşke insan gördükçe daha bir hevesleniyor :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…