nalancim prensesinin odasi cok guzelmis canim bayildim
saglikli guzel gunlerde kullansin insallah minigin
Dalia saol cnm..
Akça o lafa bayıldım :)
Kızlar çok güzel olmuş odalarınız,Nalan,prop bayıldım çok zevkli seçilmiş ve döşenmiş..
Biju senin de alt yapı hazır odanı bekliyosun ne güzel,merakla bekliyoruz senin oğluşun odasını da
saol dilemmacım..
alt yapı mı ihiihhihihhi kanalizasyon su hazır diosun ihihihihihhi
biju cum perdelerde duvar kağıdıda süper valla, senin camlar büyük ya perdeler daha bi ihtişamlı duruyo valla, güle güle kullansın oğluşun canım benim, ellerine sağlık...
evet bijo odan kocaaaamaaaannnn oh ferah ferah cok kıskandım büyük büyük yayılsın oğlun işalla :)
teşekkür ederiz teyzeleriii.. inşallah oda takımı gelince çok daha güzel olacak :)Kızlar çok güzel olmuş odalarınız,Nalan,prop bayıldım çok zevkli seçilmiş ve döşenmiş..
Biju senin de alt yapı hazır odanı bekliyosun ne güzel,merakla bekliyoruz senin oğluşun odasını da
saol dilemmacım..
alt yapı mı ihiihhihihhi kanalizasyon su hazır diosun ihihihihihhi
Aman sen de hemen makaraya alıyon kız prop:dilcikar:
Alt yapı işte;döşeme,duvar,boyama,perde hazır..naniknanik
teşekkür ederiz zeyn opuyorumnanaktanbijocum perdeleriniz cok sirin olmus odasida geldimi kimbilir nasil güzel olurboshayallersmile
Umutdm çekingenim diosun da böyle de olmaz ki.. topiğe gel sohbetlere katıl, başka türlü bizden biri olaman yaniii
merhaba, bende ucundan bucağından yakalarım diye göz gezdiriyordum notunu farketmemişim :)
odalar çok şeker olmuş bizde geçen hafta sipariş verdik inşallah 24 eylül gibi gelecek
bu arada benimde 27+ 6 haftalık bir kızım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?