-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın...
yağmur burdada ciseliyor ama yürüdüm...
ya kıslar 3 gündür belim ağrıyor geçmedi... belim dedim ama sağ yanımdaki bel boşluğum ağrıyor. oturunca bi sıkıntı yok ama adım atmak zor...
bel ağrısı için yaptığınız bişiler varmı???

Helllooooooooooo...Ben geldim..Herkeşler iyi mi? Şişmeye başladınız mı benim bileklerim,parmaklarım şişiyo Geri sayım başladı...
canım şişliklere dikkat et... preeklempsi belirtisi...

saol turkuazcım...

bebem acıktı kvaltı yapimmm...

destek kullanıo pur teysem falan ama :26: geçmiş olsun

evet sakinlik başladııı :86:

ilknuroz ve ilknaz sabah uğrarlardı bugün göremedim ...

selinacığımda erken gittii ...

zeynepte erken çıktı hayırdır inşşş ....

ama belki formu terkettiler :81:

baksanıza forum sahipsiz baby gelde senle atışıyım

keramos geçmiş olsun, bölgesel temizlik için merkezde güvenilir yerler var metin kendir gibi
gülçin alışverişe başladın mı

keramos geçmiş olsun, bölgesel temizlik için merkezde güvenilir yerler var metin kendir gibi
gülçin alışverişe başladın mı

yok zeynepcim ya çok erken henüz sanki :87:

yani öle bi hevesde edinemedim kendime :86:

bide biz daha küçüüğüzzz :86:

sen başla ama yavaş yavaş

canım dün benimde belim çok ağrıyodu üstelik bende bel fıtığıda var sağ tarafımdan eşim sıcak bi duş al belki iyi gelir dedi hakikaten 1 saate yakın sıcak suyun altına girdim masaj yaptım çok iyi geldi birde gezmeye çıktık düşün yani şuanda da bi ağrı yokk tavsiye ederimm..

ben bomba gibiyim karnımın ağrısı yok gibi bişi
kurtlarda beni terki diyar eyledi
e bebemde tekmelerde saolsun :86:
e daha nolsun :81::81::81:

ii maşallahhhh
darısı bana gecsin su ağrılar...

kıslar ben yıkamaya başladım bile...
battaniyemizi yatak takımlarımızdan birini... pazen battaniyelerimizi.... yeşil popo havlularımızı yıkadık ve ütüledik... dolabımıza yerleştirdik...

teyzem dediki; son günlere bırakma... hem alışverişi hem de çanta hazırlığını...
bebek gün beklemiyor arkadaslar... ben 32. haftada hazır olsun diyorum... erken doğum olur filan...
bide ben ilçedeyim... eşimin beni hastaneye götürüp geri eve gelip esyaları alması durumu olmıcak... hersey hazır olsunda o vardı bu yoktu paniği - git carsıdan bunu al gel paniği yaşamayalım diyorum...

canım hamilelilikte bel fıtığı olan cok...
bel agrısı ile fıtığı nası ayırt edebilirissss???

Teşekkürler canım, ohhh iyi yapmışssın valla....

canım hamilelilikte bel fıtığı olan cok...
bel agrısı ile fıtığı nası ayırt edebilirissss???

Canım hamilelikte bel ağrısı normal, son aylarda daha fazla olabilirmiş... ama bel fıtığı çok farklı bir ağrı ağrı tuttuğu zaman sol taraf iptal, patalojik sinyal kaybı insanı mahfediyor.... yataktan kaldırmaz ağrı tuttu mu....

Günaydıınnn

gece aacıkınca meyve yiyinsenize

ne tatlısı ne sandvici

Meyve miktarının ayarını tutturamıyorum gündüz, abarıyorum biraz, sonuçları da iyi olmuyo
Akşama meyve dışında bişiler yemek gerekiyor

bu arada ben akşam 7'den sabah 7'ye dek uyudum türk telekom gibi oldum

Yanlız benim belimdeki ağrı sağ tarafımda değil direk arkamdaydı :26:
Ben üşütünce yan taraflarım, böbreklerim ağrır :26: Üşütmüş olmayasın..

Son düzenleme:
zeynepcim geçecek inş bu günlerde benimde psikolojim gitmeye başladı.....
pur hg şekerim....

kızlar aklıma bişi takıldı benim uşak 2 hafta önden gidiyordu en son ben doktorun ultrasonuna göre mi rapor alcam yoksa adet tarihime göremi pufff.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…