-----2010 KASIM hamişleri----

Hb canım

Hiç bir fikrim yok rapor konusunda :26:

inşallah nevin inşallah senin neden psikolojin gitmeye başlıyor
ben de onu merak ediyorum bilen varsa paylayşsın izin konusunu

inşallah nevin inşallah senin neden psikolojin gitmeye başlıyor
ben de onu merak ediyorum bilen varsa paylayşsın izin konusunu

12 kilo aldım nerdeyse kendimi çok şişman hissediyorum daha bu işin son zamanları var istediğimi yiyemiyorum bel ağrısı o biçim uyku halindeyim sürekli gözlerimi zor açıyorum doğum korkusu alıyor beni arada bu tarz şeylerden işte canım sıkılıyor biraz....ama geççek.......

İnşallh canım arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun benimde tam tersi kilo alamıyor uyuyamıyorum inşallah geçecek canım

canım selam burdayım ama bir türlü günaydın diyemedim... geçmişi bile okumayı bitiremedimm bugün çok yoğun işler ay sonu olduğundan ama buradayımm...

Sıkma canını canım bizlerde doğuracağız elbet, bebişlerimiz sağlıklı olsunda kiloyuda verirsin doğumdan sonra. Bende sürekli uyumak istiyorum ,işe bile gitmek istemiyorum, belimden çok popomun üst kısmı acıyor benimde sürekli oturduğum için, ilerki dönemlerde ne yapacağım bilmiyorum. Allah sağlık versinde geçecek bunlar elbet.

İnşallh canım arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun benimde tam tersi kilo alamıyor uyuyamıyorum inşallah geçecek canım

geçmiş olsun canım , eğer özel bi nedeni yoksa sorabilirmiyim neden deprasana başladın canım:26: hamişlik psikolojisimi yoksa, bende fazlasıyla hassas oldum herşeye üzülüyorum ,kırılıyorum, ağlıyorum ya bende kokruyorum psikolojim bozulacak diye.

Merhaba kızlar şöyle bi son sayfaları okudum herkescikler iyi çok şükür, kurtcuklarda gitmeye başlamış doğum raporundan bahsetmişsiniz bende çok merak ediyorum o konuyu, :26: bilenler varsa aydınlatsa bizi, :26:

slm bacılar nasılsınız ay ben çok sevinçliyim son ayıma girdimmmmm 2 haziran itibariyle doğum iznim başlayacak ohhh son ayım ay çok mutluyum nasıl sıkılmıştım çalışmaktann ohhh ohhh :92::92::92:

TURKUAZ canım bu arada doğum izni adet tarihine göre hasaplanıyo usg tarihine göre değil

ayy ne güzel yaaa senin adına çok sevindim canım, darısı bizlerin başına1 temmuz gibi de ben çıkacağım ama nasıl geçecek bu kadar zaman, bende acayip sıkıldım

ama benim oğlum önden gidiyor ya erken gelirse nolcak çok karışık işler haa.....o zaman 14 haziran benim 32 doluyor şu mayıs bir geçsinde hazirana yeni elemanı öğretmek felan zaman geçer.....

hemen hemen aynı zamanlarda çıkıcaz işten seni çok iyi anlayabiliyorum şuan ahh ahhh çabucak geçse şu günler....

Son düzenleme:

Ohh ne güzel :92::92:

ayy ne güzel yaaa senin adına çok sevindim canım, darısı bizlerin başına1 temmuz gibi de ben çıkacağım ama nasıl geçecek bu kadar zaman, bende acayip sıkıldım
7 ay geçti 1 aymı geçmeyecek ay çok mutluyum yaaa
8 hafta kala çıktın yani 32. haftanda ama 37 de doğurdun 3 haftan artık yeni kanuna göre yanmıyor canım o kullanamadığın 3 haftayı doğum sonrasına ekliyorsun doğum sonrası 8+3:11 hafta kullanıyorsun.
Ohh ne güzel :92::92:
ben bide doğumdan sonrada 1 sene çalışmayacağım ayyy daha süpperrrr

ley ley burdayım ben uyuyum dedim de telefonlar susmadı çok oturamıyorum artık deviriyorum küfeyi

dün hastanede kadının biri bana hiç karnın belli değil dedi :86:

valla canım bende bir süre çalışmayı düşünmüyorum ister yansın ister yanmasın şurdan bi kurtarayımda kendimi.......

ben bankaya gidiyorum azda gezerim hava güzelleşti.... görüşürüz........

valla bende az dolaştım geldim ama ayaklarım ağrıyo yaa puffff
1 saat yürüyecekmişim işten vakit bulup yarım saat yürüdüğüme dua etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…