zeynepcim geçecek inş bu günlerde benimde psikolojim gitmeye başladı.....
pur hg şekerim....
kızlar aklıma bişi takıldı benim uşak 2 hafta önden gidiyordu en son ben doktorun ultrasonuna göre mi rapor alcam yoksa adet tarihime göremi pufff.......
Nevin nasılsın sormuyorsun
zeynepcim geçecek inş bu günlerde benimde psikolojim gitmeye başladı.....
Pur hg şekerim....
Kızlar aklıma bişi takıldı benim uşak 2 hafta önden gidiyordu en son ben doktorun ultrasonuna göre mi rapor alcam yoksa adet tarihime göremi pufff.......
inşallah nevin inşallah senin neden psikolojin gitmeye başlıyor
ben de onu merak ediyorum bilen varsa paylayşsın izin konusunu
evet sakinlik başladııı :86:
ilknuroz ve ilknaz sabah uğrarlardı bugün göremedim ...
selinacığımda erken gittii ...
zeynepte erken çıktı hayırdır inşşş ....
ama belki formu terkettiler :81:
baksanıza forum sahipsiz baby gelde senle atışıyım
Sıkma canını canım bizlerde doğuracağız elbet, bebişlerimiz sağlıklı olsunda kiloyuda verirsin doğumdan sonra. Bende sürekli uyumak istiyorum ,işe bile gitmek istemiyorum, belimden çok popomun üst kısmı acıyor benimde sürekli oturduğum için, ilerki dönemlerde ne yapacağım bilmiyorum. Allah sağlık versinde geçecek bunlar elbet.12 kilo aldım nerdeyse kendimi çok şişman hissediyorum daha bu işin son zamanları var istediğimi yiyemiyorum bel ağrısı o biçim uyku halindeyim sürekli gözlerimi zor açıyorum doğum korkusu alıyor beni arada bu tarz şeylerden işte canım sıkılıyor biraz....ama geççek.......
İnşallh canım arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun benimde tam tersi kilo alamıyor uyuyamıyorum inşallah geçecek canım
slm bacılar nasılsınız ay ben çok sevinçliyim son ayıma girdimmmmm 2 haziran itibariyle doğum iznim başlayacak ohhh son ayım ay çok mutluyum nasıl sıkılmıştım çalışmaktann ohhh ohhh :92::92: :92:
TURKUAZ canım bu arada doğum izni adet tarihine göre hasaplanıyo usg tarihine göre değil
slm bacılar nasılsınız ay ben çok sevinçliyim son ayıma girdimmmmm 2 haziran itibariyle doğum iznim başlayacak ohhh son ayım ay çok mutluyum nasıl sıkılmıştım çalışmaktann ohhh ohhh :92::92: :92:
TURKUAZ canım bu arada doğum izni adet tarihine göre hasaplanıyo usg tarihine göre değil
7 ay geçti 1 aymı geçmeyecek ay çok mutluyum yaaaayy ne güzel yaaa senin adına çok sevindim canım, darısı bizlerin başına1 temmuz gibi de ben çıkacağım ama nasıl geçecek bu kadar zaman, bende acayip sıkıldım
8 hafta kala çıktın yani 32. haftanda ama 37 de doğurdun 3 haftan artık yeni kanuna göre yanmıyor canım o kullanamadığın 3 haftayı doğum sonrasına ekliyorsun doğum sonrası 8+3:11 hafta kullanıyorsun.ama benim oğlum önden gidiyor ya erken gelirse nolcak çok karışık işler haa.....o zaman 14 haziran benim 32 doluyor şu mayıs bir geçsinde hazirana yeni elemanı öğretmek felan zaman geçer.....
hemen hemen aynı zamanlarda çıkıcaz işten seni çok iyi anlayabiliyorum şuan ahh ahhh çabucak geçse şu günler....
ben bide doğumdan sonrada 1 sene çalışmayacağım ayyy daha süpperrrrOhh ne güzel :92::92:
7 ay geçti 1 aymı geçmeyecek ay çok mutluyum yaaa
8 hafta kala çıktın yani 32. haftanda ama 37 de doğurdun 3 haftan artık yeni kanuna göre yanmıyor canım o kullanamadığın 3 haftayı doğum sonrasına ekliyorsun doğum sonrası 8+3:11 hafta kullanıyorsun.
ben bide doğumdan sonrada 1 sene çalışmayacağım ayyy daha süpperrrr
ben bankaya gidiyorum azda gezerim hava güzelleşti....görüşürüz........
ben bankaya gidiyorum azda gezerim hava güzelleşti....görüşürüz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?