gece aacıkınca meyve yiyinsenize
ne tatlısı ne sandvici
smallange benim önceden vardı rahatsızlığım hamile kalınca birden kesildi
anladım canım tekrar geçmiş olsun
doktordan geldik teyzelerrrr:79:
çok şükür bi problem yok... bayağı ayrıntılı inceledi...
1kilo152 gr olmuşuz bizzzz
büyümüşüz adam olmuşuzzz
sıpam yüzünü açmadı bu sefer elleri ile kapadı, poz vermedi...
fotomuz yok bu ay...
ama Allah sağlık versin gerisi boş!!!
2.tetenozu oldum. ilkine göre daha az acıyor kolum...
3.ası 6ay sonraymış. bilginize...
krampları sordum bişi olmaz dedi.zaten 3 kere olmuştu.
balığı iki haftada bir tane yiyebiliyorum dedim. süt yoğurt beyaz et yiyormusun dedi evet dedim doktorcumda boşver o zaman dedi.hamilelik hastalık değil, bişeyi yiyince-yemeyince tepki vermes... düzenli besenirsen zaten bi problem olmaz dedi.
rahim boyunu ölçtü:erken doğum gözükmüyor dedi.
bebekte normal doğum pozisyonundaymış
bağırtcak bu velet beni...herşeyin olduğu gibi doğumunda normali-doğalı ii zaten...
günaydın keramos gittim acile idrarda şeker çıktıyarın gidip açlık-tokluk vercekmişim bakalım neler olcak
arkadaşlarrr reglim gecıktı 5 gun test yaptım ve hamıleyım ıkı kere test yaptım ıkısındede koyu ıkıncı cızgi HAMİLEYİMMMmM
GÜNAYDIN KIZLAR BEN GELDİM BEBİŞİM İYİ ŞÜKÜR
AMA BEN ANTİDEPRESAN TEDAVİSİNE BAŞLADIM ZOR DÖNEMLER GEÇİRİYRUM
DUA EDİN
ŞEKERR GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM
herkese merhaba,iyi haftalar....
sabahtan hastane de koşturmaktan fenalık geldi,ay başı işler de yoğunnnn puffff çok yoruldum
hemogram,glikoz yüklemesi,idrar testi yapıldı.
şeker testi yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyorum,bana normal geldi ( dr.uma henüz ulaşamadım)
açlık : 70
şeker sonrası : 119 nasıl ???
fetal anomali - renkli dopler için sıra dolmuş.Başka yere sevk ettiler,orası da Çarşmaba gününe randevu verdi,dr.umun muayenesine çok yakın,ultrason sonrası dr.uma gidicem sonucu göstermek için gitmişkende aylık kontrolomü yaptırıcam,c.tesiyi beklemiycem
sabahtan hastane de koşturmaktan fenalık geldi,ay başı işler de yoğunnnn puffff çok yoruldum
şeker testi yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyorum,bana normal geldi ( dr.uma henüz ulaşamadım)
fetal anomali - renkli dopler için sıra dolmuş.Başka yere sevk ettiler,orası da Çarşmaba gününe randevu verdi,dr.umun muayenesine çok yakın,ultrason sonrası dr.uma gidicem sonucu göstermek için gitmişkende aylık kontrolomü yaptırıcam,c.tesiyi beklemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?