-----2010 KASIM hamişleri----

zeynep tedavıye baslamıssın ..keske gerek kalmasaydı ama olsun en azından rahatlarsın baya

canım ne güzel haberler bunlar çok sevindim,maşallah

günaydın keramos gittim acile idrarda şeker çıktı yarın gidip açlık-tokluk vercekmişim bakalım neler olcak

geçmiş olsun cnm,herşey yolunda gider inşallah.

arkadaşlarrr reglim gecıktı 5 gun test yaptım ve hamıleyım ıkı kere test yaptım ıkısındede koyu ıkıncı cızgi HAMİLEYİMMMmM

tebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

GÜNAYDIN KIZLAR BEN GELDİM BEBİŞİM İYİ ŞÜKÜR
AMA BEN ANTİDEPRESAN TEDAVİSİNE BAŞLADIM ZOR DÖNEMLER GEÇİRİYRUM
DUA EDİN

ŞEKERR GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM

cnm,şifa olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah

herkese merhaba,iyi haftalar....

sabahtan hastane de koşturmaktan fenalık geldi,ay başı işler de yoğunnnn puffff çok yoruldum

hemogram,glikoz yüklemesi,idrar testi yapıldı.
şeker testi yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyorum,bana normal geldi ( dr.uma henüz ulaşamadım)

açlık : 70
şeker sonrası : 119 nasıl ???

fetal anomali - renkli dopler için sıra dolmuş.Başka yere sevk ettiler,orası da Çarşmaba gününe randevu verdi,dr.umun muayenesine çok yakın,ultrason sonrası dr.uma gidicem sonucu göstermek için gitmişkende aylık kontrolomü yaptırıcam,c.tesiyi beklemiycem

Gözün aydın canım
Şeker sonucun çok güzel, hayırlı olsun..

Ne güzel 3 gün karda olcan

suppper masallah

purcum , gemcim çok teşekkür ederim

yemek üzerine güzel sözleriniz içinde teşekkür ederim,belim ağrıdı biraz ama aradan çıkardım çok şükür.

araba konusu henüz içinize sinmedi biliyorum.
bir örnek vereyim size ; dün çarşıya çıktık yeni açılan bi mağazaya girdik ( purcum ksk çarşıda migros'a gelmeden türk telekomun karşısında hamile butik vardı pnun yerine açılmış )
baby2 go yu inceliyorduk tekrar. mağazada bir aile vardı, bebekleri 1,5 yaşlarında kesinlikle tavisye ederiz dediler. chiconun en pahalı olan travel modelinde almışlar,doğru dürüst kullanamamışlar, baby2 go almışlar,çok rahat ettik dediler.

dün özdilek'ten kızımızın kışlık battaniyesi ile nevresim takımını aldık. bir ara resimlerini çekip ekleyeceğim :82:

daha ne olsun maşallah.....

bebişim bu aralar tekmelerinin yanı sıra sanki içerde tırmanıyor,kazı yapıyor gibi hareketlenmeler yapıyor... sizde de oluyor mu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…