-----2010 KASIM hamişleri----

bende ilk başlarda kalp çarpıntısı çok oluyordu acayip derecede uyuyamıyordum nefes bazen zor alıyordum doktorum geçmezse kontrol ederiz demişti ama geçti çok şükür....ama neden iyi değilmiş o konuda bir bilgim yok canım doktorum bilgi vermedimi sana bu konuda......

nette yazan kansızlığa işaretmiş kalp çarpıntısı ama bilemicem.....

Son düzenleme:
valla bilemiyorumki normal değil dedi mutlaka kalp doktoruna gözük dedi isimde verdi kalp aritmi hastanesinde perşembeye randevu aldım bakalım nolcak inşallah bişey çıkmaz ..(

bebeğimin iyi olmasından dolayı yine de çok mutluyum:))

yaa bu arada 5 yaşındaki kızım beline gelen saçlarını kağıt makası ile kesmiş.babannesi son anda görmüş..çok üzüldüm moralim bozuldu.Çok güzeldi saçları işten gelince kuaföre götürdüm düzelttirdim şimdi tabiki kısacık ..neden yaptığını sorunca da "canım istedi" dedi haspam..napsam ben bu çocuğu yaaaaa

Merhaba,

Kalp çarpıntısı bende de var ama benim ki kansızlıkdan dolayı anemi durumum var ..hatta bir kaç defa çok uzun sürdüğünden acillik oldum.. Benim hamilelik öncesi vardı.. sonrasında da olunca çok korktum bişey olurmu die ama çok şükür şimdi geçti.. Kan değerlerin nasıl canım hiç ölçtürdünmü??

Ya ölçtürüyorum ama en son 1 ya önce ölçülmüştü.benim tansiyonum hep 10 a 6 olmuştur. hamilelikte 6-4 e kadar düşüyor.bunun kansızlıkla bir alakası varmı.demir ilacıda kullanıyorum.Doktorum kansızlık falan bişey demedi.

Eğer kansızlıklla ilgili bişey demediyse sen kalp doktoruna yinede bir gözük.. İnşallah da bişey çıkmaz.. bundan sonra da yaşamazsın...

gelenler yaşlı canım ama görümcem yardım eder sağolsun o konuda çok iyidir......
tadımlık bilmem doyumluk yicem canım çekiyor...birşey olmaz inş.....

afiyet olsun,şifa olsun cnm birşeyolmaz inşallah

geçmiş olsun,önemli birşey çıkmaz umarım

beım 148 dı dıyet yaptım 4 gun sadece sonra 100lık yuklendı onda cok ıyı cıkmıstı..100luk ıster muhtemelen karbonhıdrat ve tatlı yeme o gune kadar
yada maıl adresını yazarsan kızlara yolladıgım dıyet lıstesını atarım sanada :92:
şoook guselller guzel gunlerde gıysın hamsi
annesının aldıgına bayıldım ozellıkle
Aaa bursadamısın sende nerdesin nasılsın kimdensin doktorun kim ? :)))
ertugrulkentte oturuyorum 10 aydır ..10 aylık evlıyım daha once besevlerdeydım
ıyıyım buarada :82:
kımdensın kısmı cok karısık ben bıle cıkamıyorm bazen ıcınden :86:
pembe mavıye gıdıyorum
sızden beklıyorum efenım sımdıde
gecmıs olsun kan dusuk cıkar muhtemelen ben yasamadım ama cok duydum ..hastane cok ıyı babama stent takıldı orda drları uzmandır hep bashekım var Baybars bey o cook ıyıdır..umarım cıkmaz onemlı bısey..
kızına cok guldum
bı reklam var onu gorupte saclarını kesen cok cocuk oldu cevremde ama senınkı bayaaa bı kesmıs demekkı ..olsun uzar yine takma hem ya geldı rahat eder cocuk :87:
kızlarrr benımde oglusum olacakmıs :) kız beklıyodum buyuk suprız oldu bana
hayırlı evlat olsun ..burası kasım hamıslerı degıl erkek bebek bekleyenler topıgı olmalıymıs

sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah,kaçıncı haftada bu süpriz oldu

naber canı ıyımısınız bugun

face ı bı actım yenı kledıgın tatlı cıktı onumeeeeeee

bıde ben tatlı sevmem yaa deneyıp komsulara dagıtıyorum mahvettın benı

ben 15. haftadayım

senin olduğun haftalarda yanılma payı olabiliyor,bir kaç arkadaşında olmuştu kız dediler,oğlana döndü yada tam tersi.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin

naber canı ıyımısınız bugun

face ı bı actım yenı kledıgın tatlı cıktı onumeeeeeee

bıde ben tatlı sevmem yaa deneyıp komsulara dagıtıyorum mahvettın benı

iyiyiz canım çok şükür.sen nasılsın,şevket paşa nasıl
sen nasıl oğlan anasısın bol bol tatlı yemen lazım
hehe komşuların nasipleniyor bahaneyle ellerine sağlık
canım tepsi kebabının tarifini yazdım

ertugrulkentte oturuyorum 10 aydır ..10 aylık evlıyım daha once besevlerdeydım
ıyıyım buarada :82:
kımdensın kısmı cok karısık ben bıle cıkamıyorm bazen ıcınden :86:
pembe mavıye gıdıyorum
sızden beklıyorum efenım sımdıde

gecmıs olsun kan dusuk cıkar muhtemelen ben yasamadım ama cok duydum ..hastane cok ıyı babama stent takıldı orda drları uzmandır hep bashekım var Baybars bey o cook ıyıdır..umarım cıkmaz onemlı bısey..
kızına cok guldum
bı reklam var onu gorupte saclarını kesen cok cocuk oldu cevremde ama senınkı bayaaa bı kesmıs demekkı ..olsun uzar yine takma hem ya geldı rahat eder cocuk :87:

şekerim bende yeşilyaylada oturuyorum jimerde cenk beye gidiyorum 6 yıllık evliyim bir kızım var 2. ye hamileyim efemmm başka :)) bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

inşallah bişey çıkmaz kalbimde valla doktorum orçun beye yönlendirdi ona gitcem bakalım hayırlısı kalbimi bozmak istemiyom :)

yaa şimdi dodalik gibi geziyo okuldada arkadaşları(anaokuluna gidiyo) çok beğenmişler öyle diyo kendini teselli edecekya hanım :)) hey allahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…