-----2010 KASIM hamişleri----

ayyy öyle mi afedersin canım ya aldın sandım.
hürrem de maşallah tavşan mübarek bis bi tane yi doğurmadan 3 ledi hatun..

ne onemı var canım
ben kuzenımde grup ıkı arkadasıma hedıye almıstım bunlardan onlar dedıler ne guzel hıcbısey olmuyo dıye sıcacık tutuyomus..belkı onlarda bana alırlar
bızım bı suru orme battanıyemız oldu dıye ben almayı dusunmedım ama battanıyeden zarar gelmez :92:

selam kislar nasilsiniz artik eskisi gibi giremiyorum burda havalar cok guzel hergun biseyler yapiyorum mutlaka 45dk 1 saat yuruyorum.ama bebisim bni cok rahatsz etmeye basladi geceleri hic uyuyamiyorum cok hareketli birde bilmiyorum sizde oluyomu benim 3 4 gundur hic gecmiyo midem kayniyo cok kotu ne yapsam gecmiyo

Günaydınlar....

Erkenden uyandım bugün, 6'dan beri ayaktayım.... ve hiç uykum yok.... evler temizlendi.... Mis pak....

Anane kahvaltıya bekliyor bizi :80:

Günaydınlar....

Erkenden uyandım bugün, 6'dan beri ayaktayım.... ve hiç uykum yok.... evler temizlendi.... Mis pak....

Anane kahvaltıya bekliyor bizi :80:

günaydın morgüller erkencisin afiyetler ballar şekerler olsun

güzel bi gün olsun ... ankarada yağmur yağğdı hava suratsız şikirsiz pis hiç sevmedim birasdan hastaneye gidicem kan vercekmişim bakalım neler olacak :82:

aşk olsun sadece morgüller mi erkenci bizi hiç gormüyosnneyse dun doktora gıttım bebegım tahmın ettıgn gıbı 4-5 haftalıkmıs daha küçük bi kese görundu yani..sonra ıdrar testi fsh ve betahcg ıstedı kandan..fsh 2,2 cıktı hcg degerı de 2150 ydı..ama doktor cıkmıs o yuzden ne durumdayım ogrenemedık ama hemsıre degerın ii oldugunu soledı sizce nasıl??

Mersinde hava güzel bugün kısa kollu bile giydim bugün Gülçincim güzel haberlerle geliver hadi

Mersinde hava güzel bugün kısa kollu bile giydim bugün Gülçincim güzel haberlerle geliver hadi

ohhhh maşallah maşallah

bakalım cnm inş güzel haberlerle gelirim dicem de hiç öle bişi olmadı ki bu konuda çok başarılıyım ne varsa üstüme çekiyom ama hyırlısı tabiii

şu değerleri anlamadım ama hayırlı uğurlu olsun diebilirim sadece :44: bundan sorasında süt,peynir yumurta bunları tüketmeyi unutma :76:

as ozenncch......dün gece ne hikmetse rüyamda sana oturmaya gelmişim karnın kocamandı oturduk felan......

günaydın kızlar.....
gülçin hep sorunlusun... ama güzel haberlerle geliyorsun canım yine aynı olcak görüşemedik dünden beri merak ediyorum seni çabuk git gel.....

ya benım kan degerım 2150 cıktı 4-5 haftalıkmıs bebeım ıyı bı degermı sızce bılen yokmu aranızda

Günaydınlarrrrr herkeseeee dünden bu yana nasılsınız bakalımmm dün yoğunluktan pek bakadım..
Gülçin hadi bakalım hayırlı haberlerle gel....

Bizde C.tesi 50lik Glikoz testleri yapıldı birde idrar, Şeker 145 çıkmış.. Şimödi ne olcak bilmiyorum..

gebelik cetvelı yaptım ana neden gözükmğyoo off cokmu soru sordum ne:86:

ya benım kan degerım 2150 cıktı 4-5 haftalıkmıs bebeım ıyı bı degermı sızce bılen yokmu aranızda

gayet güzel çıkmış değerin endişe etme canım......

sınırı geçmişsin canım başla diyete sende.....geçmiş olsun....doktoruna göstermedin mi sonuçlarını........

Son düzenleme:

140 sınır canım aşmışsın bırazcık.. 100 luk glikoz yukleyebılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…