Eki Görüntüle 188782
dün gemin bahsettiği battaniye oğlumun halası aldı
Eki Görüntüle 188783
bunuda halası aldı....
Eki Görüntüle 188784
bunu annesi aldı inş olur oğluma
sabah aklıma geldi birden anca bu kadar çekebildim geç kalmıştım işe....
Eki Görüntüle 188782
Eki Görüntüle 188783
bunuda halası aldı....
Eki Görüntüle 188784
gayet güzel çıkmış değerin endişe etme canım......
sınırı geçmişsin canım başla diyete sende.....geçmiş olsun....doktoruna göstermedin mi sonuçlarını........
gobus şekerin süper iyi hemde ahh ahhh ben çektim sen çekmeyeceksin
ama kızlar bende süper diyetime devam ediyorum hiç kilo almamamışım bu hafta kontrolümüz var bide bebeğim güzel geliştiyse hiç sorun yok şekeri kontrol altına aldım ölçüyorum her gün bugün tokluk 110 çıktı sınır 130 du heyoooooo
pufff çarşambaya misafir gelcekmiş adamları hamile kalmadan önce elli kez çağırdık teşrif edip gelmediler şimdi nerdeyse doğuracam gelceklermiş neyse allahtan yemeğe gelmicekler...ama yinede çayıydı pastasıydı bilmem nesiydi yorul dur.....hemde hafta ortası......
Gobuscum sekerrin gayet normal cıkmıs açlık 95 şeker sonrası 140 ı gecerse kotu dıye hatırlıyorum
benım seker sonrası 176 cıkmıstıoyuzden 100luk glıkoz yuklemıslerdı tekrar
slm kıslar...
yapmazmı gece uyandırıyor...
sabah uyutmuyor...
pata küte girişiyor...
Günaydınlar....
Erkenden uyandım bugün, 6'dan beri ayaktayım.... ve hiç uykum yok.... evler temizlendi.... Mis pak....
Anane kahvaltıya bekliyor bizi :80:
günaydın morgüller erkencisinafiyetler ballar şekerler olsun
güzel bi gün olsun ... ankarada yağmur yağğdı hava suratsız şikirsiz pis hiç sevmedim birasdan hastaneye gidicem kan vercekmişim bakalım neler olacak :82:
Eki Görüntüle 188782
Eki Görüntüle 188783
bunuda halası aldı....
Eki Görüntüle 188784
Nasıl diyet yapcam ben anlamadımm yaa... Kafama göremi yapcam?? Yapanlar ne olur Paylaşırmısınız?
selam kislar nasilsiniz artik eskisi gibi giremiyorum burda havalar cok guzel hergun biseyler yapiyorum mutlaka 45dk 1 saat yuruyorum.ama bebisim bni cok rahatsz etmeye basladi geceleri hic uyuyamiyorum cok hareketli birde bilmiyorum sizde oluyomu benim 3 4 gundur hic gecmiyo midem kayniyo cok kotu ne yapsam gecmiyo
ya benım kan degerım 2150 cıktı 4-5 haftalıkmıs bebeım ıyı bı degermı sızce bılen yokmu aranızda
Günaydınlarrrrr herkeseeee dünden bu yana nasılsınız bakalımmmdün yoğunluktan pek bakadım..
Gülçin hadi bakalım hayırlı haberlerle gel....
Bizde C.tesi 50lik Glikoz testleri yapıldı birde idrar, Şeker 145 çıkmış.. Şimödi ne olcak bilmiyorum..
Eki Görüntüle 188782
Eki Görüntüle 188783
bunuda halası aldı....
Eki Görüntüle 188784
gobuscum benimde kaç gündür canım yasak olmasına rağmen mozaik pasta çekiyordu yapacaktım onlara kısmetmiş kısır mozaik pasta hazır sigara böreği alcam görümcemde yapar bişiler kurtulurumda sorun hizmet etmek çok yoruluyorum belim çok ağrıyor dayanamıyorum ama ne yapalım...
saolun kızlar geldim sonuçlar 4 den sora dediler bakalım hayırlısı artık
gobuscum benimde kaç gündür canım yasak olmasına rağmen mozaik pasta çekiyordu yapacaktım onlara kısmetmiş kısır mozaik pasta hazır sigara böreği alcam görümcemde yapar bişiler kurtulurumda sorun hizmet etmek çok yoruluyorum belim çok ağrıyor dayanamıyorum ama ne yapalım...
saolun kızlar geldim sonuçlar 4 den sora dediler bakalım hayırlısı artık
hahaha benımde cok yakın arkadaslarım trakyalıda agzımızdan dusmes zaaarrrrr ondan dıdım
ama ıyıkı sormusum bak goruyomusun bende bursalıyım hemsehrımı buldum :87::87:
ohhh ellerine sağlık görümcende yapacaksa bişiler daha ne olsun, bu bel ağrıları sona yaklaştıkça daha da artıyormuş,kuzenimin ağladığını bilirim inşallah bizim çok ağır geçmez.Allah yardımcımız olsun. Servis olayında da görümcen kalacaksa yardımcı olacaktır,gelen bayan misafirde yardım eder.
tatlı dan bi catal alsan tadımlık bişi olur mu ki :44:
neviiiiiinnn güle güle giysin berk bebek iyi neşeli sağlıklı günlerde inşallahhh :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?