-----2010 KASIM hamişleri----

dün gemin bahsettiği battaniye oğlumun halası aldı

bunuda halası aldı....

bunu annesi aldı inş olur oğluma
sabah aklıma geldi birden anca bu kadar çekebildim geç kalmıştım işe....

Son düzenleme:
cok tatlılar cok yakısır eminimevet iyiymiş deger canım kocişm gostermıs doktorda iyi demis ohh be rahatladım

teşekkür ederim cnm. sen de maşallah iradelisin,dikkat ediyorsun. bebiş te iyidir inşallah

kolay gelsin güzelim. bizde aynen davet ettik hamilelik öncesi gelmediler,bu haldeyken gelecekleri tuttu.
geçen hafta çarşamba günü bende de misafir vardı doğum yapan kuzenim yumurta toplamaya geldi. bir gün önceden mozaik pastası yaptım,gelmelerine yakında bir börek oldu bitti.

Gobuscum sekerrin gayet normal cıkmıs açlık 95 şeker sonrası 140 ı gecerse kotu dıye hatırlıyorum
benım seker sonrası 176 cıkmıstı oyuzden 100luk glıkoz yuklemıslerdı tekrar

teşekkür ederim cnm,çok şükür iyi çıktı.
seni de 100 lük biraz yordu ama sonu iyidi Allah'tan.

slm kıslar...

yapmazmı gece uyandırıyor...
sabah uyutmuyor...
pata küte girişiyor...

aynen öyle canım,bazen kızım 2 dakika rahat dur diyorum,eşim karışma çocuğa kasları güçleniyor diyor :124:

Günaydınlar....

Erkenden uyandım bugün, 6'dan beri ayaktayım.... ve hiç uykum yok.... evler temizlendi.... Mis pak....

Anane kahvaltıya bekliyor bizi :80:

günaydın,oooo erkencisin baya. ev de temizlenmiş ohh ellerine sağlık.

gülçincim güzel sonuçlar olsun inşallah

çok çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

gobuscum benimde kaç gündür canım yasak olmasına rağmen mozaik pasta çekiyordu yapacaktım onlara kısmetmiş kısır mozaik pasta hazır sigara böreği alcam görümcemde yapar bişiler kurtulurumda sorun hizmet etmek çok yoruluyorum belim çok ağrıyor dayanamıyorum ama ne yapalım...

Nasıl diyet yapcam ben anlamadımm yaa... Kafama göremi yapcam?? Yapanlar ne olur Paylaşırmısınız?

ben çok kilo aldığımdan dolayı tatlı ekmek ve karbonhidratları yasaklamıştı bana doktorum....ama ben bu aralar tutamıyorum boğazımı.............
ama sen doktorunla konuş ilk önce.....

günaydın anneler ve onların büyümeye başlamış bebeleri...

canım merak etme tek basına değilsin... saat 5 te ayaktaydık... 1 saat evde gezindik sonra 9a kadar uyumuşuz... acıktım die bidaha tekmeleri yedim...

ya benım kan degerım 2150 cıktı 4-5 haftalıkmıs bebeım ıyı bı degermı sızce bılen yokmu aranızda

güzel cıkmış değerin hayırlı olsun... ilk üç ay bebek anneden besleniyor. yemek olayını abartma kilolar birikiyor birikiyor birikiyorrr
düzenli ve sağlıklı beslenmeye basla...

doktorcun ne dedi??? 100 lük yükler ona göre diet verebilir...
sitede diyet yapanlar var. sana yardımcı olurlar...

güzel günlerde kullanın...
bende oğluma kırmızı bişi almadım die dükkana girdim: satıcıya;
yeni doğan erkek için kırmızı bişiler bakcam dedim. satıcı hayırdır abla dedi
oğluma kırmızı bişi almamışım dedim...
ve sort tişört takım aldım

napcasss bu bel ağrılarına???

neviiiiiinnn güle güle giysin berk bebek iyi neşeli sağlıklı günlerde inşallahhh :86::86::86:

ohhh ellerine sağlık görümcende yapacaksa bişiler daha ne olsun, bu bel ağrıları sona yaklaştıkça daha da artıyormuş,kuzenimin ağladığını bilirim inşallah bizim çok ağır geçmez.Allah yardımcımız olsun. Servis olayında da görümcen kalacaksa yardımcı olacaktır,gelen bayan misafirde yardım eder.

tatlı dan bi catal alsan tadımlık bişi olur mu ki :44:

hahaha benımde cok yakın arkadaslarım trakyalıda agzımızdan dusmes zaaarrrrr ondan dıdım

ama ıyıkı sormusum bak goruyomusun bende bursalıyım hemsehrımı buldum :87::87:

Aaa bursadamısın sende nerdesin nasılsın kimdensin doktorun kim ? :)))

gelenler yaşlı canım ama görümcem yardım eder sağolsun o konuda çok iyidir......
tadımlık bilmem doyumluk yicem canım çekiyor...birşey olmaz inş.....

kıslar dün akşam kontrolümüz vardı.bebişim çok iyi çok şükür..ama bende kalpte çarpıntı aynı zamanda ayak ve ellerimde yanma oluyordu.nefes almam güçleşiyordu bunu doktoruma söyledim ve beni kalp hastanesine sevketti 21 haftalık hamileyim bu aylarda normal değilmiş..sizde de olan varmı? korkuyorum..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…