gelıcek ama yapacak bısey yok :111:
ay cok fena yaa ılk defa yasıyorum boylesını pufff
sarımsaaaaak yaparmı bunu
kızlarrr benımde oglusum olacakmıs :) kız beklıyodum buyuk suprız oldu bana
kızlarrrr sünnet olayını napcaksınız???
doğunca mı yoksa sonramı???
doktoruna soran var mı???
herkese günaydın.....
benim bugün 16.50'de fetal anomali-renkli dopler , 18'de de kendi doktorumda aylık rutin kontrolüm var. yaklaşık 1 ay oldu bakalım kızım ne kadar büyümüşherşey yolundadır inşallah
herkese günaydın.....
benim bugün 16.50'de fetal anomali-renkli dopler , 18'de de kendi doktorumda aylık rutin kontrolüm var. yaklaşık 1 ay oldu bakalım kızım ne kadar büyümüşherşey yolundadır inşallah
oluceem mıdem cok yanıooooo bogazımda cıktı resmen :84:
gelıcek ama yapacak bısey yok :111:
ay cok fena yaa ılk defa yasıyorum boylesını pufff
sarımsaaaaak yaparmı bunu
Günaydın kıslarrrrrrrrrr minikkk bebişlerrrr....Nasılsınız bakalım bugünn.. İstanbul yağmurlu bugün insana fenalık geliyor böyle durumlarda... ayyyyyyyyyyy ne zman düzelecek havalar... Yarında bahar başlangıcı... Düzelsin artıkınnn yaaaaavvvvvvv
herkese günaydın.....
herkese günaydın.....
günaydın cok heyecanlısındır heralde:)benımde haftaya kontrolum var progesteron degerım dusuk o yuzden ilaç yazdı doktor folik asitede basladım dün ama yan etkı yaptı sankı ya basım inanılmaz derecede döndü ıctıkten sonraa:44:
arkadaşlar benım canım acayip salam istiyo ya netten zararlı dıe okudum.gercekten zararlımı napmam gerekıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?