-----2010 KASIM hamişleri----

gelıcek ama yapacak bısey yok :111:

ay cok fena yaa ılk defa yasıyorum boylesını pufff

sarımsaaaaak yaparmı bunu

ay dün bende öldüm bundan ötürü ama bnmkini taze yeşil biber yaptı öğlen yedim akşam burnumdan geldi sarımsak soğan normal reflülere yapıyo ama bize napıyo bilmiyom

kızlarrrr sünnet olayını napcaksınız???
doğunca mı yoksa sonramı???

doktoruna soran var mı???

ya bu sünnert olayı benımde kafama takılıo acaba doğar doğmaz mı yaptırsak hastanede. ben öyle ıstıyorum ama eşim kıyamıyor. hem eşimede doğar doğmaz yaptırmıslar ben en iyisi bu randevumda doktora bı danısayım unutmazsam tabi

Günaydın kıslarrrrrrrrrr minikkk bebişlerrrr.... Nasılsınız bakalım bugünn.. İstanbul yağmurlu bugün insana fenalık geliyor böyle durumlarda... ayyyyyyyyyyy ne zman düzelecek havalar... Yarında bahar başlangıcı... Düzelsin artıkınnn yaaaaavvvvvvv

herkese günaydın.....

benim bugün 16.50'de fetal anomali-renkli dopler , 18'de de kendi doktorumda aylık rutin kontrolüm var. yaklaşık 1 ay oldu bakalım kızım ne kadar büyümüş herşey yolundadır inşallah

Canım iyi haberle gel inşallahh... Güzel haberlerini bekliyoruz..

günaydın cok heyecanlısındır heralde:)benımde haftaya kontrolum var progesteron degerım dusuk o yuzden ilaç yazdı doktor folik asitede basladım dün ama yan etkı yaptı sankı ya basım inanılmaz derecede döndü ıctıkten sonraa:44:

arkadaşlar benım canım acayip salam istiyo ya netten zararlı dıe okudum.gercekten zararlımı napmam gerekıyo

günaydın canımmmm.. Mersindede hava kapalı ama sıcak kısa kolluyuz ama kapalı hava yagmur yagacak yınee sanırım. öğlende güneş açar

oh oh ne güzel benımde randevu 11 mayısda cok merak edıyorum bebişimi. 1 ay olcak görmeyelııııı. kocaman olmuşlardır atık yawrularımız

günayydddıınnnn
burdada hava küskün...bulutlu...
evi topladım anca geldim.
akşam belim daha cok agrıyor tek yaptığım yatmak
ebru sallı hamilelik pilates cd si almayı düşünüyorum.
gebelikten önce pilates yapıodum.yaza formada girmek için...
belki bel agrısına cözüm olur... ne dersiniz???
pur un önerdiği göbek desteğini de alacağım...

süneti gelecek kontrole bende soracağım... ama daha 1 ay var

günaydın...ii haberlerle gel inşallah...

ben ilaç ya etki yapmasın diye gece yatmadan önce içiyordum... dene istersen...

haklısın bende dusundum onu ama bı tane degıl 3 kere almam gerekıyomus gunde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…