-----2010 KASIM hamişleri----

Canım iyi haberle gel inşallahh... Güzel haberlerini bekliyoruz..

inşallah canım teşekkür ederim

evet cnm heyecanlıyım

4.aya kadar bende progestan kullandım,baş dönmesi ilacın yan etkilerinden canım, eğer günde 1 defa ise yatmadan önce al,sabaha rahat olursun. şifa olsun.

oh oh ne güzel benımde randevu 11 mayısda cok merak edıyorum bebişimi. 1 ay olcak görmeyelııııı. kocaman olmuşlardır atık yawrularımız

benim normalde 7 mayıs tı ama renkli dopler bugün olunca ve yerler birbirine yakın olunca sonucu doktoruma götürmüşken tekrar gitgel olmasın diye bugüne aldım randevuyu. organ gelişimi vs. süreçlerini tamamlamak üzereler bundan sonra boya ve kiloya gidecekler,sağlıkla gelişsinler,büyüsünler Allah'ın izniyle

teşekkür ederim cnm, pilates bende geçen sene 5 ay gittim,araya yaz ve ramazan girdi. şimdi de bebiş. cd den bakarak evde de yapabiliriz,uzmanlar öneriyor ama dikkatli olmak lazım.

arkadaşlar benım canım acayip salam istiyo ya netten zararlı dıe okudum.gercekten zararlımı napmam gerekıyo

şekercik, şarkuteri ürünleri normalde de zararlı ama gebeklikte kat kat zararlı. ben hamilelikte tamamen bıraktım ne kadar pişirirsen pişir çiğ ve işlenmiş et grubunda. toxoplazma riski var.dikkat et güzelim.

ya aksi gıbı en cok onu ıstıyo canım neyse ınsallah nefsıme yenık düşmem

mrb hanımlar... biraz geçmişe bakınayım dedim o kadar uzun zaman ayrı kalmışız ki yetişemedim okumayla. beni hatırlayanlar hatırlar ama yeni isimler gördüm topiğimizde bu da kim denebilir....

25 gündür ankaradayım... cuma günü artık evime dönüyorum. burda bütün kontrollerimi ayrıntılı usg mi vs. leri yaptırdım. işim bitti dönüyorum. her şey yolunda bebeğim de ben de iyiyiz Allaha şükür. bir de oğluma teyzesi ile birlikte alışveriş yaptık. o hafta için babsı da geldi. neler aldık neler. oto koltuğundan port bebesine, hastane çıkışları bir sürü tulumlar.battaniyelerini aldık. kışlık mevsimlik yazlık falan. ayrı parça zıbınlar üstler altlar aldım. havlusunu alt açmasını aldım. bir bebek arabası sanırım bir de beşiği kaldı eksik. bebek arabasını doğumdan sonra alma planım olduğu için sadece şimdilik fikir ediniyorum. annem de beşik kısmını düşünüyor. biz doğuma hazırız.... :)))

bu arada çok da kilo aldım. sizin kilo durumları nasıl bahsettiyseniz de o sayfalara yetişemedim bilmiyorum. ben 6. ayın bitimiyle şişmeye başladım. müthiş çatlaklarım oluştu. kulllandığım bebek yağlarının hiç bir faydası olmadı ya da oldu daha çok çatlayacaktım az çatladım bu da olabilir. işte bizden bu kadar

yok canım artık kesebileceğini sanmıyorum.şimdide "yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz saçım yine uzun olcak" diyo çok üzüldü saçına bu seferde ama telkin ettim böylede güzel diye ..

hmm bakalım bıze daha var alısverıs ıcın daha bebegım cok küçüükama sen anlatırken bıle heyecanlandım ne yalan söliyim..bu arada bende o catlaklardan korkuorum daha sımdıden karnımın alt kısmı şişkin duruyo bilmem ilerleyen zamanlarda nasıl olur.şimdiden boleyse hemen catlamaya baslıcak anlaşılan:26:

Hoşgeldinissss uzun zman oldu gerçekten seni görmeyeli... İiyi olduğunuza ,herşey yolunda olmasına çok sevindimmmmm..Bizlerde aynen devam pek bir değişiklik yok aslında...

Hoşgeldin maşallahhhh bitirmişin alışverişi :)))

hadi canimcok ilginc hayir olsun(nasil biriydim_)

şişman.....

ohhh hayırlı olsun canım aldıklarınız güle güle kullanın inş.....
kaç kilo aldın ki ben 12 kilocuk aldım bu topikte en çok kilo alan benimdir herhalde......
kendimi şişman koca kadınlar gibi hissediyorum.....
maşallah göbeğim çok çıktı ama çatlamadı..... inşda çatlamaz ama göğüslerim için aynı şeyi diyemicem yanlardan patladılar azıcık......

offff bugün misafir gelcek hiç keyfim yok bu yüzden canım sıkkın dünden beri gelemesinler diye dua ediyorum ama.....

dün akşamda mozaik pasta yapmıştım uzun zamandır pasta bişi yaptığım yoktu kakaonun tarihi geçmiş meğersem canıııımmmmm pastayı çöpe atıcam şimdi pufffff......

belimin ağrısından geceleri bağırarak yatıyorum artık.....

hoşgeldin mehtap, iyi olmanıza sevindim maşallah size
aldıklarınızı Rabbim sağlıkla,güzel günlerdekullanmanızı nasip etsin.

canım gözünde büyüttükçe daha çekilmez hale geliyor. görümcenin de yardımı ile üstesinden gelirsin.Allah kolaylık versin.
hay Allah yazık olmuş emeğine,tarihi çok mu geçmiş geçenlerde son kul. tarihi ile ilgili bir yazı okumuştum kuru gıdalarda paket açılmamışsa 1 ay daha kullabilir diye.

hemen gelsinlerde hemen gitsinler demeye başla bence...

ya bende bel ağrısından ağlayacaktım dun akşam...
hep gülçinin nazarı değdi... sabah yürüyüşlerimi çekemiyordu...şimdi eve tıkılıp kaldım
en kötüsüde iş zamanı oluyor. çocukların hızına yetişemiyorum... karne zamanına kadar nası dayancam?

mehtap hoşgeldin aldıklarının fotolarını eklemeyi unutma!!!

epey geçmiş canım 6 ay kadar.... ondan sonra dolapta derin bir incelemeye giriştim zaten çoğu şeyi attım zaten....
görümcemide arimde bakim bişi yapmış mı yapmışsa tekrarını yapmama gerek kalmaz....

hoşbulduk arkadaşlar...

13,5 kilo aldım turkuazm. hepsi üst tarafta bacaklarım isyanda ya beni de şişmanlat ya da bu koca gövdeyi taşıtma diye isyan ediyor

fotolarını çekmedim keramos. kardeşimin evine bıraktım dolabına yerleştirdi bile. doğumu burda yapacağım için eve hiç götürüp de yük etmeyim dedim. doğum için geldiğimde eklerim artık... son 1 ay kala :)

baya geçmiş umarım tatlı tarzı yapmıştır bişiler,birde kısır ve börek demiştin yeter de artar,kimse fazlasını beklemesin zaten

mehtapcım maşallah sende iyi kilo yapmışın......doktor bana yemeği yasaklamasaydı ben şuan rahat 15kilo almıştım..... nisan 19 dan beri 1,5 kilo felan aldım....ama mideye söz geçmiyor ki kardeşim yaaaa.....ne güzel sadece karnına almışsın....bende çoğunu karnıma aldım koca göbek oldum...

arkadaslar haftaya kontrolüm var o zaman 6+3 oluyo bebegm duyabılırmıyım kalp atışını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…