mehtapcım maşallah sende iyi kilo yapmışın......doktor bana yemeği yasaklamasaydı ben şuan rahat 15kilo almıştım.....nisan 19 dan beri 1,5 kilo felan aldım....ama mideye söz geçmiyor ki kardeşim yaaaa.....ne güzel sadece karnına almışsın....bende çoğunu karnıma aldım koca göbek oldum...
arkadaslar haftaya kontrolüm var o zaman 6+3 oluyo bebegm duyabılırmıyım kalp atışını??
muhtemelen duyacaksındır. bende o aralıkta duymuştum.
ayy inşallah ya inşallah bı aksilik cıkmazz:18:
aynı korkuları heyecanları hep bizlerde yaşadık o yüzden telaş etme her şey yolunda gidecektir.
merhaba anneler güzellikler ve ii haberlerle dolu bir gün olsn
arkadaslar haftaya kontrolüm var o zaman 6+3 oluyo bebegm duyabılırmıyım kalp atışını??
offf kızlar ben ne edem nerelere gidem hapşırık burun akıntısı aldı beni az öncede görümcemi aradım gelenlerin nüfusu artıyor atcam kendmi bi yerden aşağıya ( lafın gelişi ) yaaa çıldırcammmm 10 kişiden fazla olcaz ne edem neeeee....sizede gına getirdim ama ne edim derdimi paylaşacak kimsem yokkkk off offfff.....
ben 5hftda keseyi 8hftda kalp atısı için gitmiştim. ikisindede usg ile baktı. alttan muayene etmedi.
aaaa!!! çıldırtcakmı bunlar seni yawf!!!
bari hediye vb getirsinlerde neşe olur sana acıcık
bence hazıra yüklen... git al dışardan pastanı börekini ohhh misss
servisede gelenler yardım etsin...
bukadar düşündüğüne değmes
soranada midem bulanıo belim agrıyo yapamıom die nazlan boşver yaw!!!
hediyeleri batsın yaa davetsiz misafirliğe gitmek nerde görülmüş...
görümcem büskivili pasta ile sigara böreği sarmış bende kısır yaptım yeter....
grip oluyorum zaten offff.....
offf kızlar ben ne edem nerelere gidem hapşırık burun akıntısı aldı beni az öncede görümcemi aradım gelenlerin nüfusu artıyor atcam kendmi bi yerden aşağıya ( lafın gelişi ) yaaa çıldırcammmm 10 kişiden fazla olcaz ne edem neeeee....sizede gına getirdim ama ne edim derdimi paylaşacak kimsem yokkkk off offfff.....
hamdolsun Dua etmeye devam edin ilaçlara devam
gelıcek ama yapacak bısey yok :111:
ay cok fena yaa ılk defa yasıyorum boylesını pufff
sarımsaaaaak yaparmı bunu
bana bugün annem gelcek fazla giremem buralara merak etmeyin :82:
ya bu sünnert olayı benımde kafama takılıo acaba doğar doğmaz mı yaptırsak hastanede. ben öyle ıstıyorum ama eşim kıyamıyor. hem eşimede doğar doğmaz yaptırmıslarben en iyisi bu randevumda doktora bı danısayım unutmazsam tabi
herkese günaydın.....
benim bugün 16.50'de fetal anomali-renkli dopler , 18'de de kendi doktorumda aylık rutin kontrolüm var. yaklaşık 1 ay oldu bakalım kızım ne kadar büyümüşherşey yolundadır inşallah
mrb hanımlar... biraz geçmişe bakınayım dedim o kadar uzun zaman ayrı kalmışız ki yetişemedim okumayla. beni hatırlayanlar hatırlar ama yeni isimler gördüm topiğimizde bu da kim denebilir....
25 gündür ankaradayım... cuma günü artık evime dönüyorum. burda bütün kontrollerimi ayrıntılı usg mi vs. leri yaptırdım. işim bitti dönüyorum. her şey yolunda bebeğim de ben de iyiyiz Allaha şükür. bir de oğluma teyzesi ile birlikte alışveriş yaptık. o hafta için babsı da geldi. neler aldık neler. oto koltuğundan port bebesine, hastane çıkışları bir sürü tulumlar.battaniyelerini aldık. kışlık mevsimlik yazlık falan. ayrı parça zıbınlar üstler altlar aldım. havlusunu alt açmasını aldım. bir bebek arabası sanırım bir de beşiği kaldı eksik. bebek arabasını doğumdan sonra alma planım olduğu için sadece şimdilik fikir ediniyorum. annem de beşik kısmını düşünüyor. biz doğuma hazırız.... :)))
bu arada çok da kilo aldım. sizin kilo durumları nasıl bahsettiyseniz de o sayfalara yetişemedim bilmiyorum. ben 6. ayın bitimiyle şişmeye başladım. müthiş çatlaklarım oluştu. kulllandığım bebek yağlarının hiç bir faydası olmadı ya da oldu daha çok çatlayacaktım az çatladım bu da olabilir.işte bizden bu kadar
offff bugün misafir gelcek hiç keyfim yok bu yüzden canım sıkkın dünden beri gelemesinler diye dua ediyorum ama.....
dün akşamda mozaik pasta yapmıştım uzun zamandır pasta bişi yaptığım yoktu kakaonun tarihi geçmiş meğersem canıııımmmmm pastayı çöpe atıcam şimdi pufffff......
belimin ağrısından geceleri bağırarak yatıyorum artık.....
epey geçmiş canım 6 ay kadar....ondan sonra dolapta derin bir incelemeye giriştim zaten çoğu şeyi attım zaten....
görümcemide arimde bakim bişi yapmış mı yapmışsa tekrarını yapmama gerek kalmaz....
MERhaba kızlarrr
nasılsınızzz:)
ben nihayetinde işlerimi yoluna koydum şükürler olsun
pazartesi kızımı görmeye gittim birde ne görelim
kızım artık dönmüş
başı aşağıda:)
doktorum korkma dedii ama bu%1 ihtimalle ancak şekil değişebilir dedii
bu normal doğuma işaret şimdilik dedii
1.500 olmuş kelebekim
:))
kızımın odası ay sonu geliyo perde siparişinide verdikk oda 15 güne gelicek
hastane çantamıda hazırladım
sizler neler yaptınız GÖRÜŞMEYELİ canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?