Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben artik hic rahat uyuyamiyorum sirt ustu yatmak tehlikeli yan yatincada fark etmeden gobegime yukleniyorum hep bebisi rahatsiz etmekten korkuyorum bugun emzirme yadtigimiz var onnu cikaricam bide oyle denicem
Eki Görüntüle 190809
buda park yatagımız pek dusundugum bı marka degıldı ama hedıyeye karsı konulmazkı![]()
kizlar ben artik hic rahat uyuyamiyorum sirt ustu yatmak tehlikeli yan yatincada fark etmeden gobegime yukleniyorum hep bebisi rahatsiz etmekten korkuyorum bugun emzirme yadtigimiz var onnu cikaricam bide oyle denicem
biz yarın bebek odamızı almaya gidiyoruz beğenmiştim zaten önceden onu alacağız ay çok heyecanlıyım hazirandada teslim edecekler beyaz mobilya maviş yerleri var ama ona oda yapmak için bozduğum oturma odamdaki çekyat fuşya tülüm pembe kalın tülüm fuşya halım morlu fuşyalı
şöyle söyleyeyim iki çekyat fuşya ikide ekli koltuk krem rengi olan takım vardı çekyatın birini anneme vercem o boşluğa bebişimin karyolasını televizyonu kaldırdığım duvara gardolabını koycam şifonyere ve oyuncak kutusunada yer var diğer eşyaları bırakcam yanında yatmak oturmak gerekir tüllerim felan çok yeni daha 2 senelik evliyim değiştirmeye kıyamanıyorum yoksa maviş tül alırım ona hadi tülü değiştirdim çekyatı ne yapcam halı var en iyisi kalsın diye düşündüm sizce?
biz yarın bebek odamızı almaya gidiyoruz beğenmiştim zaten önceden onu alacağız ay çok heyecanlıyım hazirandada teslim edecekler beyaz mobilya maviş yerleri var ama ona oda yapmak için bozduğum oturma odamdaki çekyat fuşya tülüm pembe kalın tülüm fuşya halım morlu fuşyalı
şöyle söyleyeyim iki çekyat fuşya ikide ekli koltuk krem rengi olan takım vardı çekyatın birini anneme vercem o boşluğa bebişimin karyolasını televizyonu kaldırdığım duvara gardolabını koycam şifonyere ve oyuncak kutusunada yer var diğer eşyaları bırakcam yanında yatmak oturmak gerekir tüllerim felan çok yeni daha 2 senelik evliyim değiştirmeye kıyamanıyorum yoksa maviş tül alırım ona hadi tülü değiştirdim çekyatı ne yapcam halı var en iyisi kalsın diye düşündüm sizce?
selam kislar;
keramoscum bebisinizle nice saglikli yillar diliyorum.bizde 3 agustosta 4.yilimizi bitiricez ayrica bebisimizin tahmini dogum tarihi 2 agustos bakalim nolcakk??
gemcim gule gule kullan bende turkiyeden park yatak getirdim gri+yesil cok tatli.
Çok sıkıntı değil bence canım, hatta bana çok keskin renk dayatmaları yanlış geliyor..
Cinsiyete göre sanki renk olarak sadece pembe ya da sadece mavi renk var gibi olması hoş gelmiyor bana..
Hiç değiştirme bence tülünü halını, çoçuk dünyada başka renkler olduğunu da görsün..
sol tarafıma yatıyorum gobegımın altına kucuk bı ystık koyuyoum gobege destek oluo hem daha rahat uyuyosun ..gercı koce hıc hosnut degılaramısdakı yastıktn ama oğlusum rahat edıyordurkizlar ben artik hic rahat uyuyamiyorum sirt ustu yatmak tehlikeli yan yatincada fark etmeden gobegime yukleniyorum hep bebisi rahatsiz etmekten korkuyorum bugun emzirme yadtigimiz var onnu cikaricam bide oyle denicem
aman cok batarsa gozune cekyatın ustune ıstedıgın renklerden kılıf dıktırırsın olur bıter ..benımde sallanan sandalyem var yesıl pek alakalı olmıcak odada ama napalımbiz yarın bebek odamızı almaya gidiyoruz beğenmiştim zaten önceden onu alacağız ay çok heyecanlıyım hazirandada teslim edecekler beyaz mobilya maviş yerleri var ama ona oda yapmak için bozduğum oturma odamdaki çekyat fuşya tülüm pembe kalın tülüm fuşya halım morlu fuşyalı
daha ıyılerı sızın olsunçokda tatlıymıs gule gule kullan canım![]()
o kadar da takma ya renklere nolcak ilerleyen zamanlarda değişirsin tülleri koltuğuda kaplatırsın olur biter......sonuçta beyaza herşey uyuyor.....
Çok sıkıntı değil bence canım, hatta bana çok keskin renk dayatmaları yanlış geliyor..
Cinsiyete göre sanki renk olarak sadece pembe ya da sadece mavi renk var gibi olması hoş gelmiyor bana..
Hiç değiştirme bence tülünü halını, çoçuk dünyada başka renkler olduğunu da görsün..
sol tarafıma yatıyorum gobegımın altına kucuk bı ystık koyuyoum gobege destek oluo hem daha rahat uyuyosun ..gercı koce hıc hosnut degılaramısdakı yastıktn ama oğlusum rahat edıyordur
aman cok batarsa gozune cekyatın ustune ıstedıgın renklerden kılıf dıktırırsın olur bıter ..benımde sallanan sandalyem var yesıl pek alakalı olmıcak odada ama napalım
daha ıyılerı sızın olsun![]()
hepinize fikirleri için teşekkür ederim kızlar bende öyle düşünmüştüm masmavi bir oda olmaz hem fuşya en azından pembe değil bide çekyat felan lazım yanında yatarsın emzirirsin bomboş tek onun yatağı olmaz odamız gelince ekleriz size fotoları
::118::118::118::118::118:
ben 15kılo ıle kapatırım dıodum ama artık buna ınancım kalmadı :119::119:
hıc kılolardan bahsetmıyosunuz kızlar
ben bugun ıtıbarı ıle 8 kılo almıs bulunuyorum![]()
gönül iftiharla sunar diyetten dolayı 2 ayda sadece 1 kilo almışım yani toplamda hala 9 kilo almış bulunuyorum ama gevşettim diyeti biraz doktorda öyle dedi 5 kilo daha almama izin verdi doktor ozaman 14 kilo oluyo onada normal diyorlar
hıc kılolardan bahsetmıyosunuz kızlar
ben bugun ıtıbarı ıle 8 kılo almıs bulunuyorum![]()