-----2010 KASIM hamişleri----

mehtap,pur teşekkür ederim. sizinde kontrollere az kalmış,güzel haberler almak nasip olsun

bende 68 ile hamile kalmıştım 81 kiloyum. boyum da 168 falan. yani tostoparlak oldum. benim hep 3-4 gün önde görünüyordu bebek. ben makarnayı da pilavı da ekmeği de çok severim zaten. benim şekerim 78 çıkmıştı. dur bakalım bu hafta kontrole gideyim ne kadar olmuş benim kereta.
mehtap,pur teşekkür ederim. sizinde kontrollere az kalmış,güzel haberler almak nasip olsun

inşallah!

benim önden karnım arkadan popom çıktı
ben günde 1 ekmek yiyordum bazen geçiyorduda......pilavı makarnası tatlısıda cabası....ama her yediğim yaramış oğluma oda anası gibi şişti....

ben günde 1 ekmek yiyordum bazen geçiyorduda......pilavı makarnası tatlısıda cabası....ama her yediğim yaramış oğluma oda anası gibi şişti....

eskiler hep derki: kilolu bebek kolay büyür. zor hastalanır falan falan... onunla avun yaww, doğumdan sonra bişiler düşünüp kiloları vercez inş.

eskiler hep derki: kilolu bebek kolay büyür. zor hastalanır falan falan... onunla avun yaww, doğumdan sonra bişiler düşünüp kiloları vercez inş.

ben aldıklarımın oğluma olmamasından korkuyorum.....
kilo vermek sorun değil ben o konuya çok takılmıyorum....
hakkımızda hayırlısı....

1 ekmek mi maşşallah..
İnşaatta mı çalıştırıyorlar yavrum seni

sanayide çalıştırıyorlar abla oda ona eşdeğer....

Benim kocam da akrep burcu. bende yengeç.. oğluşumnuzda Aslan olcak inş. ben çok istiyordum Aslan olsun. planladıydım pna göre. erken doğmazsa aslan olcak yoksa anasonı burcudan olur

Biz de aynıyız..
Akrep erkeği ile yengeç kadını süper anlaşır :82:

Aslan olursa da yengeç olursa da bizim evler cümbüş olcak desene
Eğlendiğimiz zaman süper de somurttuğumuz zamanı düşünemiyorum, kimse adım atmaz inadından

adım atacak kişi sen olursun gibime geliyor. nede olsa annellik :)

tesadüfün böylesiiiiiii Akrep erkegıne en uygun burç yengeç kadını zaten.. ve süer anlaşıozzzz
3 burçta keçi gibi inatçıdır.

Ama en baskını aslan.

Aslan ölse inadınnda vazgeçmezzzzzz

bebikler aslan olursa yandıkkkkkk

Benim yükselen de aslan Evdeki kırılabilirleri şimdiden kaldırmalı

Şu an eşim adım atar gibime geliyor ama bilemiyorum, olabilir :)
ne de olsa babalık ...

aslan ve akrep çatışması arasında kalcağımız kesin.bir de erkek çocukları babalarla pek anlaşamazlar.

bakıyorum şimdi... bilgilerini unutmadan bizimlede paylaşşşş!!!
sitemizin beceriklisi en bilgilisi sensin artık... sende eğitmen ol bizi eğit
evet evet evet
bı suru not aldım unutmam cıcım kıtabınıda aldım ayrıca yazıcam hergun 3-5 bısıler
masallah oğlusuna koca adam olmus :97:
gelmeden haber verseydın keske gorusurduk belkı ama sen dugune geldın sankı dımı :26:
kızım sakın koyma makınaya delı gıbı kopuruyo sorada arınmıyo ..tecrubeyle sabıt
ama dursun mınık mınık seylerı sıcak havalar lazım olcak elde yıkarsın agız bezlerını fılan ..hersekılde bı tane elde yıkama ıcın alıcam bende
yesınler sızı masallaahhhbaya buyumuss kuzucuk ıyı bakmıssın demekkı
aa bızımde ıgnemız yapılcak sanırım artık :44:
ayakkabılar ıcın tesekkur ederım canım dun ayagımda paraladım onları
bende ıhracatcıydım bır donemm aah aahh:97:
Erkek aslanlarla başetmek zor, hapı yuttunuz

Kız aslan bebeleri hiç duymadım :44:
hehehe gorcen aslan kızını :89:
sureklı konussun anlatsın bırbırbırrr var basımda 2 tane bırı 10 bırı 6 yasında onlar konustukca ben yoruluyorum :86:
kokoş olurlar coook senın kıyafetlerını ayakkabılarını gıyceek yurumeye basladıgında
saglıklı olsunlardaaaaa evelallah basederız bız onlarla

tosunum benım ye yarasın ıkınızede sıfa olsun
benım hamsi olmus yunus balıgı artık

Ayy yerim içimdeki kokoşu
Babası düşünsün artık şimdiden kızım kızım diye deli oluyor

amanda amannnnn cok ciclerrrr güle güle giysin canım

teşekkür ederim tatlım,amin inşallah

teşekkür ederiz teyzesi. iğne 28. haftada yapılıyor 2 hafta sonra gidicem bende nasipse.
paralansın,feda olsun sana. eğitimde ki bilgileri bekliyoruzzz

msllh bebisine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…