bende 68 ile hamile kalmıştım 81 kiloyum. boyum da 168 falan. yani tostoparlak oldum. benim hep 3-4 gün önde görünüyordu bebek. ben makarnayı da pilavı da ekmeği de çok severim zaten. benim şekerim 78 çıkmıştı. dur bakalım bu hafta kontrole gideyim ne kadar olmuş benim kereta.nisan 19 da gitmiştim doktora bebek 913 gramdı 24 haftalık görünmesi gerekirken 26+3 görünüyordu kereta şekerden şüphelenmişti doktor 126 çıktı şeker yok dedi ama yediklerinede dikkat et, yeme dedi daha doğrusu.....
ben zaten sürekli evde tartılıyorum 84-85 civarı gidip geliyorum 72 ile hamile kalmıştım....
sende ben gibi ekmek pilav makarnayı kes ama ben arada ekmek yiyorum ne yapim özlüyorum tadını ha tatlıda çok yeme....
mehtap,pur teşekkür ederim. sizinde kontrollere az kalmış,güzel haberler almak nasip olsun
bende 68 ile hamile kalmıştım 81 kiloyum. boyum da 168 falan. yani tostoparlak oldum. benim hep 3-4 gün önde görünüyordu bebek. ben makarnayı da pilavı da ekmeği de çok severim zaten. benim şekerim 78 çıkmıştı. dur bakalım bu hafta kontrole gideyim ne kadar olmuş benim kereta.
inşallah!
benim önden karnım arkadan popom çıktı
ben günde 1 ekmek yiyordum bazen geçiyorduda......pilavı makarnası tatlısıda cabası....ama her yediğim yaramış oğluma oda anası gibi şişti....
eskiler hep derki: kilolu bebek kolay büyür. zor hastalanır falan falan... onunla avun yaww, doğumdan sonra bişiler düşünüp kiloları vercez inş.
ben günde 1 ekmek yiyordum bazen geçiyorduda......pilavı makarnası tatlısıda cabası....ama her yediğim yaramış oğluma oda anası gibi şişti....
1 ekmek mi maşşallah..
İnşaatta mı çalıştırıyorlar yavrum seni
Bi erkek akrep de biz de var
Zor mor ama karakterli tipler :82:
ciclerimizi ekledim kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-38.html#post19097478
sanayide çalıştırıyorlar abla oda ona eşdeğer....
Benim kocam da akrep burcu. bende yengeç.. oğluşumnuzda Aslan olcak inş. ben çok istiyordum Aslan olsun. planladıydım pna göre. erken doğmazsa aslan olcak yoksa anasonı burcudan olur
Biz de aynıyız..
Akrep erkeği ile yengeç kadını süper anlaşır :82:
Aslan olursa da yengeç olursa da bizim evler cümbüş olcak desene
Eğlendiğimiz zaman süper de somurttuğumuz zamanı düşünemiyorum, kimse adım atmaz inadından
adım atacak kişi sen olursun gibime geliyor. nede olsa annellik :)
Biz de aynıyız..
Akrep erkeği ile yengeç kadını süper anlaşır :82:
Aslan olursa da yengeç olursa da bizim evler cümbüş olcak desene
Eğlendiğimiz zaman süper de somurttuğumuz zamanı düşünemiyorum, kimse adım atmaz inadından
tesadüfün böylesiiiiiii Akrep erkegıne en uygun burç yengeç kadını zaten.. ve süer anlaşıozzzz
3 burçta keçi gibi inatçıdır.
Ama en baskını aslan.
Aslan ölse inadınnda vazgeçmezzzzzz
bebikler aslan olursa yandıkkkkkk
ne de olsa babalık ...Şu an eşim adım atar gibime geliyor ama bilemiyorum, olabilir :)
tesadüfün böylesiiiiiii Akrep erkegıne en uygun burç yengeç kadını zaten.. ve süer anlaşıozzzz
3 burçta keçi gibi inatçıdır.
Ama en baskını aslan.
Aslan ölse inadınnda vazgeçmezzzzzz
bebikler aslan olursa yandıkkkkkk
bakıyorum şimdi... bilgilerini unutmadan bizimlede paylaşşşş!!!
sitemizin beceriklisi en bilgilisi sensin artık... sende eğitmen ol bizi eğit
evetevet evet
masallah oğlusuna koca adam olmus :97:hepinizin ve benim anneler günü kutlu olsun anne adayları..
3gündür giremedim nete.
GEM cim bursaya geldim cuma cumartesi ordaydım.
herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.
893 gr ve 32cm olmuş miniğim.
karnımda kanguru pozisyonundaydı
iznimde bitti çalışıyorum artık
çok sık giremiyorum nete.
sağlıklı günler hepinize..
kızım sakın koyma makınaya delı gıbı kopuruyo sorada arınmıyo ..tecrubeyle sabıtgünaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....
dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......
yesınler sızı masallaahhhherkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.
kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedimaşallah 933 gr , 34 cm olmuş herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım
gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım
hehehe gorcen aslan kızını :89:Erkek aslanlarla başetmek zor, hapı yuttunuz
Kız aslan bebeleri hiç duymadım :44:
hehehe gorcen aslan kızını :89:
sureklı konussun anlatsın bırbırbırrr var basımda 2 tane bırı 10 bırı 6 yasında onlar konustukca ben yoruluyorum :86:
kokoş olurlar coook senın kıyafetlerını ayakkabılarını gıyceek yurumeye basladıgında
saglıklı olsunlardaaaaa evelallah basederız bız onlarla
amanda amannnnn cok ciclerrrr güle güle giysin canım
yesınler sızı masallaahhhbaya buyumuss kuzucuk ıyı bakmıssın demekkı
aa bızımde ıgnemız yapılcak sanırım artık :44:
ayakkabılar ıcın tesekkur ederım canım dun ayagımda paraladım onları
bende ıhracatcıydım bır donemm aah aahh:97:
herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.
kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedimaşallah 933 gr , 34 cm olmuş herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım
gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?