-----2010 KASIM hamişleri----

Anladık herhal İlla dile mi getirmemiz lazım
Nerdeydin

pişmiş tavukla yarış ediyordum

yine başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyo o kadar kesiyolar , tüylerini yoluolar , ütülüüyolar ,ayırıyolar haşlıyolar yooooooookkk yinede benm başıma gelenlerle rakip olamıyo :86::86::86:

cuma günü saat 8-9 arası duştaykene tansiyonum düşer evde yalnızkene ve bayılırım ... eşim yokluğumu anladığında eve koşar gelir veee beni ÖLDÜ SANARRRRR

komşular feryat figan hastaneye götürülürüm tabi bu esnada ayılırım serumlar iğneler vsler .... :94:

eşim beni anneme bıraktı 2 gün orada kaldım bugünde geldimmm :87::87:

evvet sıcak su tansiyonu iyice düşürüyormuş arkadaşlar ben tecrübede ettimm

işte böle atraksyona son hız devam ederken , bunun son kötü haber olarak 9 mayısta kalmasını diliyorum ... ayrıca bugün bisim nişan yıl dönümümüz

böle bi kocaya , böle bi kaynanaya , böle bi görümceye , böle bi hayata katlanmamın 3. yılında en sevindirici şey bebeğimin halen benimle olması sağlıklı olması

herkese saygı , slm ve iyi dileklerimi sunarken ! dualarınız ben ve minik bebeklerimizle olsun inş... :82:

HÖRMETLER SEVGİLİ TEYSELERİM , SEVGİLİ ABLALARIM , SEVGİLİ AKRANLARIM VE DEĞERLİ ÇÜÇÜKLERİMMM :81::81::81::81::81::81::81::81:

sana 90 kere yalnızken yıkanma dıyen buyuklerını dınlıcen ıste..Allah korumus kızım tam sopalıksın aslındada

ben artık yuruken zorlanıyorum..oturup kalkarken hep destek alıyorum ..varmı ben gıbı olan yoksa hepınız hala atletıkmısınız

cok gecmis olsun cnm umarim duzelir

benım 148 dı :44:

dıkkat ettıgın halde yuksek cıkması kotu olmus uzuldum ..100luk nzmn yapılcak
cumartesi düşünüyorum ard arda gelmesin
bu şeker yükleme testi gayet düşük çıkanlara da yüzlük yapılıyor mu? bilgisi olan arkadaş var mı?
hayır canım
Benim 156ydı ilki
İnş bişey çıkmaz
inşallah pur..

diplomalı annemissss
geçmiş olsun gülçin ama suç sende niye yalnızken yıkanırsın ki uffff
cok gecmis olsun cnm umarim duzelir

sağol canım inşalla...

allah korumus sizi cok gecmis olsunumarim buda son olur..

canim eline koluna emegine saglik ben bunlari bi kenara kopyaliyorum arasira bakiyim da unutmiiyim

ben artık yuruken zorlanıyorum..oturup kalkarken hep destek alıyorum ..varmı ben gıbı olan yoksa hepınız hala atletıkmısınız

bende senin gibiyim 2 haftadir ondan once hamile gibi degildim simdi cok yoruluyorum belim agriyo bulasik makinasini yerlestirene kadar belim tutuluyo boyle olcagim hic aklima gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…