evet nikaha geldim canım..bı suru not aldım unutmam cıcım kıtabınıda aldım ayrıca yazıcam hergun 3-5 bısıler
masallah oğlusuna koca adam olmus :97:
gelmeden haber verseydın keske gorusurduk belkı ama sen dugune geldın sankı dımı :26:
kızım sakın koyma makınaya delı gıbı kopuruyo sorada arınmıyo ..tecrubeyle sabıt
ama dursun mınık mınık seylerı sıcak havalar lazım olcak elde yıkarsın agız bezlerını fılan ..hersekılde bı tane elde yıkama ıcın alıcam bende
yesınler sızı masallaahhhbaya buyumuss kuzucuk ıyı bakmıssın demekkı
aa bızımde ıgnemız yapılcak sanırım artık :44:
ayakkabılar ıcın tesekkur ederım canım dun ayagımda paraladım onları
bende ıhracatcıydım bır donemm aah aahh:97:
hehehe gorcen aslan kızını :89:
sureklı konussun anlatsın bırbırbırrr var basımda 2 tane bırı 10 bırı 6 yasında onlar konustukca ben yoruluyorum :86:
kokoş olurlar coook senın kıyafetlerını ayakkabılarını gıyceek yurumeye basladıgında
saglıklı olsunlardaaaaa evelallah basederız bız onlarla
tosunum benım ye yarasın ıkınızede sıfa olsun
benım hamsi olmus yunus balıgı artık
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???
bu şeker yükleme testi gayet düşük çıkanlara da yüzlük yapılıyor mu? bilgisi olan arkadaş var mı?
78 çıktı benim ki? düşükten kastım bu! doktor bişi demedi. zaten ankarada yaptırdım şimdide de geldim burdayım. yarın gene doktora gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem için ve genel kontrolüm için. oda bakar şeker testime belki bu söyler bişi.gayet dusukten kastın kac mehtap ???
benım bıldıgım dusukse yapılmıyor ama
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-39.html#post19105633
gobek gorun kıslar
Morguller ve Pur ozellıkle sız ıyı bakın
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-39.html#post19105633
gobek gorun kıslar
Morguller ve Pur ozellıkle sız ıyı bakın
78 çıktı benim ki? düşükten kastım bu! doktor bişi demedi. zaten ankarada yaptırdım şimdide de geldim burdayım. yarın gene doktora gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem için ve genel kontrolüm için. oda bakar şeker testime belki bu söyler bişi.
senin göbekte aşağı bakıyor gem ya... benimkide böyle tabi daha büyük amabu aşağı bakmasına bir hurafe uydurmuşlarmıdır ki...
8 kilo iyi bence gayet ii gidiyorsun. göbüşünde sende bebişte datlu görünüyorlar
benim kocam geldi.... karnım da acıktı yani oğlum sinyal veriyor. ben kaçıyorum hanımlar.
ley ley leyyyy
görüyorum ki forumda yokluk rüzgarım anlaşılamamış siz beni neden özlemediniz söleyiniz lütfennn
ley ley leyyyy
görüyorum ki forumda yokluk rüzgarım anlaşılamamış siz beni neden özlemediniz söleyiniz lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?