-----2010 KASIM hamişleri----

ben izlemiom da merak ettim bakayım yutubdan..
kociş izletmio doğum videoları falan bana da

kavga dovus yarımyamalak ızledım ac dıorum noluyomus gorelım bak bu Hurrem gıbı degıl dıorum kumada havalarda ucustu resmen

ızlememek enguselı yaa ben cok etkılenırım herseyden zaten..yanımda bırı mıdem bulanıo desın benımde bulanır hemen :86:

ama bebık cok guseldı..bende ole kucagıma alacagımı hayal ettım durdum butun gece :97:

Bulamadım

Ben etkilenmiyorum meraktan işte..

E sen öle etkileniyorsan izlememen daha iyi tabi :86::86:

bende talha berke alışamamıştım hatta oğluma hiç öyle seslenemedim kimsede beğemeyince azcık baskı yaptım kocama.... ben yiğitten yanayım ama en son tercihimiz berkay....

talha yok aslında anlamı güzelde dediğin gibi söyleyemiyor kimseler....
bi doğsunda sağlıklı bir şekilde isim bulunur şimdilik bu....

merhabalar herkesler iyi çok şükür bebişlerde öyle, maşallahh ne çabuk da büyüyorlar yaa, isimler değişmiş, mobilyalar gelmiş ohh sağlıklı dünyaya gelsin minikler de. Benim de perşembe günü şeker yüklemesi bende korkuyorum, sınır kaçtı kızlar 160 mı :26:

140
korkma caresı var nasılsa

selam kızlar nasılsınız bakalım sizlere bir kac sorum olacak en son kac haftalıkken kontrole gittiniz ben 25 haftalıkken gitmiştim doktor bana 1 ay sonra gene gel demişti ama cok merak ediyorum ne kadar büyümüş diye yani simdi 30uncu haftanın sonundamı gitmem gerekyo bir ay dolması için

he birde ben korse almayı düüsnüyorum doğumdan sonra malumunuz cok kilo aldıgım için 75e anca düserim simdi ben kac beden korse alamalıyım 40mı 42mi

ben genelde 15 gunde bı gıdıyorum dr ayda 1 gel desede
ama knmhtp a ıste yenı gıttı artık 15 gunde 1 gelıceksın demıs ..bence bekleme gıt

140
korkma caresı var nasılsa

haklısın canım ,sürekli bi sorun çıkıyor ya ondan tedirgin oluyorum bende, mesane sorunu ,böbrek genişlemesi falan olunca kalım hep bebeğimde Allah başka dert versin de, ne yapalım ,Birde ben erken mi gidiyorum sizce şeker yüklemesi için:26: 2 haftaya gittiğimiz için gitmişken şeker yüklemesi de olsun diyorum da:26:

selam hanımlarr benim kontrollerim artıkın 3 haftaya düştü sizinde düştümü 31. haftamıza girdik artıkın:))

maşallah oğluşuna benimde uyus doktorum aynı senin hatanda gittiğimde yani geçen hafta 1127 grama az demişti uyus
Dün gece bebişimi gördüm rüyamda
Pamuk gibiydi güzel çoçukum

Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:
doğsun bakalım görcez benziyormu benzemiyormu diye
annemdeyım sımdı... demın komsusu geldı nekadar oldu dıdı bılmıorum ıste temmuz sonu agustos bası dogum dedım :86::86:

selam hanımlarr benim kontrollerim artıkın 3 haftaya düştü sizinde düştümü 31. haftamıza girdik artıkın:))
ben en son 28 de gitmiştim 1 ay sonra dedi yani 32 den sonra da 15 de bir gelecekmişim öyle dedi

valla bende daha fazla kilo bekliyordum gnl o yüzden kilosu iyi mi dedim? çünkü kendim çok kilo aldım ben bu kilo alışımın nedeninin bebeğin iri olmasına bağlamıştım. yanılmışım... doktor kilosu olması gerektiği gibi dedi. zaten netten de araştırınca ortalama ağırlıkta çıkıyor.

NEVİNCİM isim mi değişti yahuuu:44:
inşallah canım yaaa
slm kızlar niye kimse yok teee 2. sayfalara düşmüşüz zor buldum yawww
şekeri dert etme em fazla benim gibi diyet yaparsın toki benim düzeldi şuan şekerim sadece dikkat ediyorum rejim bilem yapmıyorum
ufffdilerim ben de ucuz kurtulurumm
Dün gece bebişimi gördüm rüyamda
Pamuk gibiydi güzel çoçukum

Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:

ne güzel ben de görsem keşke oğlumu:84:

kızlar bu arada şeker yüksek çıkınca söylemeyi unuttum oğlumun odasının siparişini verdik.
20 haziran da gelicek inşallah resim çekemedim çünkü isteğimize göre yapılacak.
gelince çekerim inşallah..
bu arada özelcan.com ve bebefix den sipariş veren var mı aranızda??

ben doktordan sonra 4.haftayı sayıyorum ona göre gidiyorum.
yani benim hesabıma göre 29.haftanda gitmelisin...

bizimde 32.haftda kontrolumuz var. sanırım ondan sonra daha sık gideris...
amanınnn 32.de bebek doğabilir... erken gelmesin ama hazırlıkları hızlndırsammı???

kıslarrrr sunum çok ii geçtiiiii

sonraaa; bebemin boğulmayı önleyici yastıkıda geldi... yarın alezi ve beyaz çarşafı ve yastık kılıfları yıkanacak
yastığıda soğuk suda yıkarım elimde...sünger kokusu cıksın,uçsun, gitsin diye

bel desteğide geldi... taktım 2 saattir belimde işallah işe yarar...
yarın yürürken ve işte bi takayım...
pur göbeke bi zararı yok dimi???
doğumdan sonra ters kullanın göbekiniz toparlansın diooo kutusunda...

annemle konuştum. annemcim yüzüm bacaklarım şişkolamadı dedim. ii normal doğurursan kiloların hemen gider dedipek sevindim
ama 10 kilo aldım... yediklerim hep aynı:
kvaltı süt ara ögün-meyve yada kuruyemiş-akşam yemeği meyve ve bidaha süt
ama kilo alımı hızlandı nere gidio bu kilolar??? bebem 1500 olduysa 8,5 kilo nerde yawff!!!

Hamilelikte ve sonrasında kullanım için dio ya sorun yoktur, hem sıkmıyor, göbeği de desteklediği için gayet rahat kullanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…