ben izlemiom da merak ettim bakayım yutubdan..
kociş izletmio doğum videoları falan bana da
kavga dovus yarımyamalak ızledım ac dıorum noluyomus gorelım bak bu Hurrem gıbı degıl dıorum kumada havalarda ucustu resmen
ızlememek enguselı yaa ben cok etkılenırım herseyden zaten..yanımda bırı mıdem bulanıo desın benımde bulanır hemen :86:
ama bebık cok guseldı..bende ole kucagıma alacagımı hayal ettım durdum butun gece :97:
inş. canım!
ayy berkay babamın ismi... babam hep berkay deyip duruyor bizim oğlana. benim ailem akrabalarım da ismimizi pek beğenmiyorlar turkuazm ama onlar için değişmek istemiyorum. biz eşimle çok sevdik çok benimsedik. hep ismiyle hitap ediyoruz. o yüzden bebeğime başka ismi hiç yakıştıramıyorum.
berkay da değişirse, şaşmam! onda da sanki tam kararlı değil gibisin.
Günaydıınn
Maşallah kocaman olmuş Göktuğ Paşa
15 güne mi düşcek artık süper
Bence de sizin isminiz gayet güzel
Alttan muayene de mi olcak :18:
Sevabına bize de isim bulsanıza
Talha'sız sadece Berkay mı, buna şükürTalha çok zor söylemesi
Adıyla yaşasın paşa
140merhabalar herkesler iyi çok şükür bebişlerde öyle, maşallahh ne çabuk da büyüyorlar yaa, isimler değişmiş, mobilyalar gelmiş ohh sağlıklı dünyaya gelsin minikler de. Benim de perşembe günü şeker yüklemesi bende korkuyorum, sınır kaçtı kızlar 160 mı :26:
selam kızlar nasılsınız bakalım sizlere bir kac sorum olacak en son kac haftalıkken kontrole gittiniz ben 25 haftalıkken gitmiştim doktor bana 1 ay sonra gene gel demişti ama cok merak ediyorum ne kadar büyümüş diye yani simdi 30uncu haftanın sonundamı gitmem gerekyo bir ay dolması için
ben genelde 15 gunde bı gıdıyorum dr ayda 1 gel desede
ama knmhtp a ıste yenı gıttı artık 15 gunde 1 gelıceksın demıs ..bence bekleme gıt
140
korkma caresı var nasılsa
maşallah oğluşuna benimde uyus doktorum aynı senin hatanda gittiğimde yani geçen hafta 1127 grama az demişti uyusmrb anneler :) biz geldik ama pek kimseler yok gibi...
gulcin,sadece tansiyon değil farklı sebeplerden de ötürü yalnız banyoya girmemelisin. pardon cümle tuhaf oldu; evde yalnızken girmemelisin... Allah korumuş. geçmiş olsun.
bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktoraçok sevindim 1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere. yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.
doğsun bakalım görcez benziyormu benzemiyormu diyeDün gece bebişimi gördüm rüyamda
Pamuk gibiydi güzel çoçukum
Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:
annemdeyım sımdı... demın komsusu geldı nekadar oldu dıdı bılmıorum ıste temmuz sonu agustos bası dogum dedım :86::86:
ben en son 28 de gitmiştim 1 ay sonra dedi yani 32 den sonra da 15 de bir gelecekmişim öyle dediselam hanımlarr benim kontrollerim artıkın 3 haftaya düştü sizinde düştümü 31. haftamıza girdik artıkın:))
maşallah oğluşuna benimde uyus doktorum aynı senin hatanda gittiğimde yani geçen hafta 1127 grama az demişti uyus
doğsun bakalım görcez benziyormu benzemiyormu diye
ben en son 28 de gitmiştim 1 ay sonra dedi yani 32 den sonra da 15 de bir gelecekmişim öyle dedi
NEVİNCİM isim mi değişti yahuuu:44:günaydın kızlar.....
bu gülçini dövmek lazım ama hamişliğini bi sapasağlam tamamlasında öyle....
her geçen gün sabahları uyanmak işkence gibi geliyor hep az kaldı diyorum ama nedense geçmiyor bu zaman yaaa....
inşallah canım yaaatogi_eylul kullanıcısından alıntı
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???
Togi cim benim 50 lik yüklememde 176 cıkmıstı 100 gr lık yuklmede sonuçlar iyi cıktı çok şükür. hemen paniğe kapılmaaaa
ufffdilerim ben de ucuz kurtulurummslm kızlar niye kimse yok teee 2. sayfalara düşmüşüz zor buldum yawww
şekeri dert etme em fazla benim gibi diyet yaparsın toki benim düzeldi şuan şekerim sadece dikkat ediyorum rejim bilem yapmıyorum
Dün gece bebişimi gördüm rüyamda
Pamuk gibiydi güzel çoçukum
Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:
selam kızlar nasılsınız bakalım sizlere bir kac sorum olacak en son kac haftalıkken kontrole gittiniz ben 25 haftalıkken gitmiştim doktor bana 1 ay sonra gene gel demişti ama cok merak ediyorum ne kadar büyümüş diye yani simdi 30uncu haftanın sonundamı gitmem gerekyo bir ay dolması için
selam hanımlarr benim kontrollerim artıkın 3 haftaya düştü sizinde düştümü 31. haftamıza girdik artıkın:))
kıslarrrr sunum çok ii geçtiiiii
sonraaa; bebemin boğulmayı önleyici yastıkıda geldi... yarın alezi ve beyaz çarşafı ve yastık kılıfları yıkanacak
yastığıda soğuk suda yıkarım elimde...sünger kokusu cıksın,uçsun, gitsin diye
bel desteğide geldi... taktım 2 saattir belimde işallah işe yarar...
yarın yürürken ve işte bi takayım...
pur göbeke bi zararı yok dimi???
doğumdan sonra ters kullanın göbekiniz toparlansın diooo kutusunda...
annemle konuştum. annemcim yüzüm bacaklarım şişkolamadı dedim. ii normal doğurursan kiloların hemen gider dedipek sevindim
ama 10 kilo aldım...yediklerim hep aynı:
kvaltı süt ara ögün-meyve yada kuruyemiş-akşam yemeği meyve ve bidaha süt
ama kilo alımı hızlandı nere gidio bu kilolar??? bebem 1500 olduysa 8,5 kilo nerde yawff!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?