-----2010 KASIM hamişleri----

gem cim diplomalı annecim!!!
bilgiler için teşekkür ederim.
senin seminerlerinin de devamını diliyorum

bende bebek klasoru yaptım. yazdıklarını biriktiriyorum
teşekkür ederisss

gülçin çok geçmiş olsun.
illa ben topikin minikiyim söz dinlemicem diyorsun
bak ablaların seni ne için uyardıysa ve sen neye uymadıysan başına bi fenalık geldi.

bir musibet bin nasihattan iyidir anlayışındasın...

Allah sağlıkla gebeliği tamamlamanı bebeni kucaklamayı nasip etsin ne diyim daha

kızzzz gülçinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen ne haltlar aşmışsın yine başınaa

aferin sana aferin alkışşş

biz ne dersek tersını yap sennnnnnnnn

basına gelmedık kalmasın sonraaa

Günaydın herkese,,

Gülçin vallahi seni tebrik etmek lazımm aslında yahu ne cesaretle yanlızken duşa giriyorsun... Ahhh vallahii dayaklık senn.. Hadi yine çok geçmiş olsun .. inşallah bundan sonra akıllı davranırısın...

Gem bilgiler için çok teşekkür ederim.. Gerçekten yararlı bilgiler paylaşmışsın devamını da bekliyoruz....

üzülme canım yaaa inş 100 lükte birşey çıkmaz.....

bende chicconun 0 yaş damaklı emziğini aldım iyi yapmışım......
ayyy bizim çok bilmişler gündüzden gelip çocukumu yıkama çalışmalarına başlar eminim ama doktorlar böyle diyor derim.......onlara pabuç bırakmıcam....
aaaa ayakkabı giydirilmezmiymiş eee biz aldık giydiremicekmiyiz yahuuuuu....
neyse canım çok teşk ederiz çok güzel bilgilerdi....

ben artık yuruken zorlanıyorum..oturup kalkarken hep destek alıyorum ..varmı ben gıbı olan yoksa hepınız hala atletıkmısınız

ben oturduğumda hele ki sırt üstü eşimin yardımı olmadan kalkamıyorum bile.....

günaydın kızlar.....
bu gülçini dövmek lazım ama hamişliğini bi sapasağlam tamamlasında öyle....
her geçen gün sabahları uyanmak işkence gibi geliyor hep az kaldı diyorum ama nedense geçmiyor bu zaman yaaa....

herkese günaydınnnn

msllh bebisine cnm

teşekkür ederim,canım,sağol

geçmiş olsun canım,inşallah 100lük iyi çıkar.

Gülçin,geçmiş olsun canım. hiç dikkat etmiyorsun kendine

Gem'cim paylaşımın için teşekkür ederim,eline sağlık. not olarak aldım :87:

Son düzenleme:
günaydınnnn
yürüyüş tamamdır...

bugün önemli toplantı var... sans dileyin.
koja göbekimle sunum yapcam

oğlum acıktı... kvaltıdayıs...

togi_eylul kullanıcısından alıntı
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???

Togi cim benim 50 lik yüklememde 176 cıkmıstı 100 gr lık yuklmede sonuçlar iyi cıktı çok şükür. hemen paniğe kapılmaaaa

slm kızlar niye kimse yok teee 2. sayfalara düşmüşüz zor buldum yawww
şekeri dert etme em fazla benim gibi diyet yaparsın toki benim düzeldi şuan şekerim sadece dikkat ediyorum rejim bilem yapmıyorum

gülçin geçmiş olsun bu arada gerçekten dikkat etmiyosun kendine bebişine şu çocuk bi doğsaydı sağlıcakla inş.

mrb anneler :) biz geldik ama pek kimseler yok gibi...

gulcin,sadece tansiyon değil farklı sebeplerden de ötürü yalnız banyoya girmemelisin. pardon cümle tuhaf oldu; evde yalnızken girmemelisin... Allah korumuş. geçmiş olsun.

bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktora çok sevindim 1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere. yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.

günaydınnnn
yürüyüş tamamdır...

bugün önemli toplantı var... sans dileyin.
koja göbekimle sunum yapcam

oğlum acıktı... kvaltıdayıs...

bol şans canım,kolay gelsin

maşallah canım oğluşuna, son aylardayız artık.dr ziyaretlerimiz sıklaşacak daha sonra ntsler başlayacak Allah sağlıkla kurtarsın bizi ve bebişlerimizi

mehtapcım çok şükür sorunsuz gidiyoruz hepimiz böylede tamamlarız inş....
ayy bizim oğlumuzun ismi değişti....dün akşam eşime dedim değiş şu çocuğun ismini kimse beğenmiyor diyemiyorlar zaten....yiğitte çok ısrar ettim ama kabul etmedi şuanlık son kararımız berkay......

bol şans canım,kolay gelsin

maşallah canım oğluşuna, son aylardayız artık.dr ziyaretlerimiz sıklaşacak daha sonra ntsler başlayacak Allah sağlıkla kurtarsın bizi ve bebişlerimizi

bu alttan muyane işleri ne zaman başlayacak ki. ben ondan çok tırsıyorumç.

inş. canım!

ayy berkay babamın ismi... babam hep berkay deyip duruyor bizim oğlana. benim ailem akrabalarım da ismimizi pek beğenmiyorlar turkuazm ama onlar için değişmek istemiyorum. biz eşimle çok sevdik çok benimsedik. hep ismiyle hitap ediyoruz. o yüzden bebeğime başka ismi hiç yakıştıramıyorum.

berkay da değişirse, şaşmam! onda da sanki tam kararlı değil gibisin.

Günaydıınn

Maşallah kocaman olmuş Göktuğ Paşa
15 güne mi düşcek artık süper
Bence de sizin isminiz gayet güzel

bu alttan muyane işleri ne zaman başlayacak ki. ben ondan çok tırsıyorumç.

Alttan muayene de mi olcak :18:

Sevabına bize de isim bulsanıza
Talha'sız sadece Berkay mı, buna şükür Talha çok zor söylemesi
Adıyla yaşasın paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…