selinacım yarına güzel haberlerle gel inş....
bende bugün 21 mayıs için randevu alcam bir daha ki haftasonu oğlumu görcemmmmmmmm..........gösterirse tabi kendini kereta....
ilknur kuru kayısı yesen???
tatlılığı benim için bayıyor canım tatlı istemiyor
isim hiçç yokkk
aslında mert ali diyorum eşim yokkk dioo...
anlaşamadık
sade ali olsun dio. bende istemiyorum.
Canım şimdiye kadar hep sağlık şeyler tüketiyordum ama ne olduysa bu hafta hiç bişey bastırmıyor beni yemiycem die kendimi temkin etmeye çalışıyor ama olmuyorrr... Yemediğimde resmen kokusunu duyuyorum burnumda
İsim de ben emir,ege die düşündüm eşimde tutturdu poyraz olsun die sonrasında daha bişey demedik ama kararsızım ve ikimizinde içine sinen bişey olmadı henüz budurumda ne olcak bilemiyorum...
Selam kıslarrrr, umarım herkes iyidir, geçmişe bakamadım....
Dün bal oğlumu görmeye gittik...
Maşallah Maşallah Maşallah
Boyu 37 cm
Kilosu 1400 gr. olmuş...
Yine uyuyordu... bacaklarını kendine doğru çekmiş mışıl mışıl uyuyordu....
Doktora aklıma gelen tüm soruları sordum...
Bir çok bebek kordonuyla oynar ve boynuna dolar, sıkıntı değil dedi...
İleri haftalarla uyumlu olması birşeyi değiştirmez, bebek iri olur ama zamanında doğar dedi...
Artık yapman gereken bir şey var oda boş olan 1 saatinde, bebeğin 10 hareketini her gün sayacaksın dedi...ok dedim....
Bir sonraki randevu 32. haftamda, heralde ondan sonra 15 günde bir çağıracakmış...
Hamile teysemize kahvaltıya, ordan alışverişe :80:
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere...
nazicane fikrim ve gördüklerimden yola çıkarak rüzgar tayfun poyraz ne bilim bu tip isimler bebeği çok etkiliyor....bebek resmen ismin anlamını yükleniyor sonra tut tutabilirsen....isim gerçekten bebeği etkiliyor....ama emir çok güzel.........
Canım 41 kere maşalllahhhallah nazarlardan saklasın inşalllah çok sevindimm.. Yanlız nie 10 hareketini saymanı istedi onu anlamadım ???
keramos bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini kestim demiştin ya kestiğin yerlerde kalıntıları kalmadımı veya kestikten sonra o yerler yırılmadımı nasıl bi taktikle kesti....
canım ben büyükler için olan eğik uçlu tırnak makası-bildiğin makas- ile kestim
etiketi iice cekince dikiş delikleri acılıyor ya. o deliklere gelecek şekilde makasladım.
etiket kalıntısı kalsada dikişin kat payının içine kaldı.
anlatabildimmi:44:
anladım canım sağolasın...
bende bu haftasonu başlayacam yıkama işlemlerine....
Boyu 37 cm
Kilosu 1400 gr. olmuş...
İleri haftalarla uyumlu olması birşeyi değiştirmez, bebek iri olur ama zamanında doğar dedi...
Artık yapman gereken bir şey var oda boş olan 1 saatinde, bebeğin 10 hareketini her gün sayacaksın dedi...ok dedim....
Bir sonraki randevu 32. haftamda, heralde ondan sonra 15 günde bir çağıracakmış...
Boyu 37 cm
Kilosu 1400 gr. olmuş...
ben ali ismini çok severim. erkekte... müthiş sevimli gelir bana. babamın da iki ismi var biri Ali. hep isterdim babamın adını koymayı ama eşimin babasının ismini koymak istemedeğim için babamın ismini de ortaya atmadımilknur kuru kayısı yesen???
tatlılığı benim için bayıyor canım tatlı istemiyor
isim hiçç yokkk
aslında mert ali diyorum eşim yokkk dioo...
anlaşamadık
sade ali olsun dio. bende istemiyorum.
benim bebem çok mu zayıf ya:26: maşallah bu arada bebeğine. o 10 kere hareket durumunu bende duydum ama bir türlü sayamadım. artık senden de duydum ya sayarım.Selam kıslarrrr, umarım herkes iyidir, geçmişe bakamadım....
Boyu 37 cm
Kilosu 1400 gr. olmuş...
eneee kaan da benim kocamın adı! senin isme de bayılım.Günaydın göbüşcümmmmmm
Bu arada saat 16: 00 da kaanımı göürücemmmmmmmmm. teyzeside geliceeeekk bu seferrrrr
kolay gelsin...
ben büyük parcaları yıkadm ütüledm
yarın kıyafetlere baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?