:26:küçükmü benim paşam, tamam canım bi dahakine tam yandan çekerizböyle ufak görünüyor gibi... bir de yandan çekseydiniz keşke. ama sevimli görünüyor. maşallah
teşekkür ederizz, ee size özendik bizde koyduk hemenGünaydıınn
Güzel haberlerle gel inşHasret gider kuzunla
Ayy tatlı bir göbişş daha, maşallah size pek şirinsiniz
maşallah göbişine 6 aylığa göre iyi göbek yapmışsın.....
dün akşam bana kociş hamile olmasan böyle göbekli halin ayyy ne kadar iğrenç görünüyor dedi bizde üstüne oturduk oğlumla.....
bende göbişimi çektim telde duruyor ma bir türlü atamadım pcye kablomda yanımda yok yarına koyacam bende yaa.........
benım 23.haftamda yapıldı..24 ıle 28 haftalar arasında yapılıo dıye bılıorum
sadece yastık kullanmak yok ..yanı kafasının altına bı yastık koyup yukseltmek en az 2 yasına kadar yok ..yatagın altına destek yapıp egım yapabılırsın ama sadece kafası yukste olmıcak
smallangel gobusun cok guseelll
masllah 41 kere
Bizde halı perde nevresim yok daha :26:
Bir yerden başla bir an önce sıcaklara kalırsak zor olur :97:
yaw bu buyuyen karyola ne buyukmus
dolapta buyuk sıfonyerde
odamı kucuktu acaba ben anlamadım :26:
dolapta buyuk sıfonyerde
başlıcam da kafam ço karıştı
kaç tane battaniye almalıyım, kaçı penye kaçı peluş?
emzik biberon falan nuk mu olsun chicco mu
emziği kauçuk mu silikonmu
kaç tane tulum zıbın vs
uzun kollu mu yoğunlukta olmaı kısa kollu mu
ay karmakarışığım valla
merhabalarrrr,
bizde kzıımla aranıza katıldık:)
Biz yurtdışındayz doğum türkiyede ama, bu yüzden sadece netten bazı kıyafetleri fln alabildim:97: Sizin hazırlıklarınızı okudukça panik oluyorum benim hiçbişeyim hazır değil dahaaaa :84:
Mayısın sonunda türkiyye dönüorm o zmn başlıycam çoooook mu geçç yetiştirebilirmiyim sizcee:85:
hoşbuldukk...bizim prensesimiz geliyor ,gerçi bu topikde nerdeyse herkes erkek bekliyor ama bizimkisi kız:) 26. hafta içindeyiz..Hoşgelsin canım,,, nekadarlık bebişin kısmı erkekmi??
hoşbuldukk...bizim prensesimiz geliyor ,gerçi bu topikde nerdeyse herkes erkek bekliyor ama bizimkisi kız:) 26. hafta içindeyiz..
Hoşgeldiniz
hoşbuldukk...bizim prensesimiz geliyor ,gerçi bu topikde nerdeyse herkes erkek bekliyor ama bizimkisi kız:) 26. hafta içindeyiz..
dolapta buyuk sıfonyerde
Oyyyy sevsinler prensesinii allahım sağlıklı eli ayağı düzgün bir prenses nasip etsin inşşajhh...
Alışveriş için de geç kalmamışsın yanlız sıcaklar yüzünden bizler erkenden başladık. son günler malum ağırlaşınca zor olacaktır.Burarada yurdışında nerdesin??
aminnn hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allah işallaaa...
Vallahi bende çok düşünüyorum nası yapıcam diye son aylar zor olucak ama napalım yapıcak bişi yok
Biz bakü deyiz .Doğumu türkiye de yapıp geri gelicez bebişle, biras zor dönemler bizi bekliyo ama mecbur....
Burda yalnz hamilelik geçirirken KK süper oldu en azından aynı şeyleri paylaşan bi sürü insan olması bana moral verdi:93:
aminnn hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allah işallaaa...
Vallahi bende çok düşünüyorum nası yapıcam diye son aylar zor olucak ama napalım yapıcak bişi yok
Biz bakü deyiz .Doğumu türkiye de yapıp geri gelicez bebişle, biras zor dönemler bizi bekliyo ama mecbur....
Burda yalnz hamilelik geçirirken KK süper oldu en azından aynı şeyleri paylaşan bi sürü insan olması bana moral verdi:93:
Yok canım hiç kötü düşünme allahım veriyor bir şekilde bir günü ayırdınmı alışverişe halloluyor... buarda türkiye de nereye geleceksin?? Ben istanbuldayım alışverişi toplu yapabileceğin yerler önerebilirm.Diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar merak etme...
canim bizde bulamadik ya artik bulmak istiyorum ama hic biseyide begenemiyorum napcaz bakalimayyy bi isimsiz bizim oğlanmı yawf!!!
iiki alışverişi önceden yapmısım
bebeme vakit ayırıp isim bulamıyorum
okul işleri
tercih telaşı yarın başlayacak
kpss yede başvurmalıyım...
bebem seni unuttum sanma ama isim bulamadım yawww!!!
isim konusunda kararsız olanlar var sanırım aramızda.biz hiç isim aramadık hep belliydi bebişmizin adı kız da olsa erkek de olsa deniz:) tabi eşimin babasının adı sorunu oldu ama kısa sürede bertaraf ettim:)
eşim ve ben isimlerin kişinin karakteri üzerinde çok etkisi oldugunu düşünüyoruz ve altta paylaştıgım analizi de inceledik gerçekten inceleyin tanıdıgınız insanlar ve kendiniz için gerçeklik payı var.çalışma nilda ferhan efeçınara ait programı falan da vardı bi ara tv de.umarım işinize yarar ve fikir verir.
Harflerin bilinmeyen anlamları
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.
İsminizdeki harflere dikkat
Bazı harfler isim içinde yan yana geldiğinde ortaya çıkan anlamları da kişilikler hakkında bilgi veriyor;
Rh: Hayatta zor koşullarla karşılaşma
Sa : Para konusunda olumlu ve proje üretebilen
La ve lu: Proje üretebilen
Da ve du: Sağlıklı ve işte başarılı
Çe ve çi: Para kazanan ama elinde tutamayan
Lu ve bu: Aşkta güzellikler yaşayan
Cu: Önü açık ve şanslı
Ku ve ka: Kariyerinde çok yükselen
hayırlı olsun kızın....hg aramıza....allahım illaki bir kolaylığını vercek.......yeter ki bebişlerimiz iyi olsun...
aa süper olur istanbulda olucam bende.bütün önerilere açığım vallahi hiç bi fikrim yok şu an nereye gideyim ne alayım diye. sadece bebek arabası almıcam onu biliyorum :) doğumdan 6 ay sora tekrar türkiyye gelices ozmn almayı düşünüyorum şimdilik.6. aya kadar zorlanmam gibi gelio arabasız.yada buradan alıcam ama onun dışında herseyi türkiyeden alıcam burda herseyin fiyatı en az 2 3 katı daha fazla
evt bende herseyi türkieden almayı düşünüyorum geçenlerde mothercare e gittim Türkiye fiyatlarıyla müthiş fark var arada ama sadece portatif yatak alıcam burdan bide sanırım banyo küvetini fln alırım onlar türkiyeden gelmez cok büyükler:/bende yurtdisindayim gecen ay gittim herseyi aldim cokta ii oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?