cnm cwp yazma paneline resmi sürükle yada kopyala yapıştır yap olurnaz merhaba sana bi ikiz bebek atmak istiyorum nasıl gönderiliyo? çok tatlılar senin ikizler böle olur belki..
yaa bana gorumcem almıs dogumgunumde 40 beden kocaman geldı 38 ı de yokhadi hayırlısı bakalım
kızlar bu arada dn lcw den 2 tane hamile pant aldım çook gzl fiyatıda uygun
bnde 38 beden aldım cnm biri kot diğeri siyah keten gibi 30 liraya düşmüş sende başka bi şyle değiştiryaa bana gorumcem almıs dogumgunumde 40 beden kocaman geldı 38 ı de yokdegıstırmeye gıttım boyle strech dedıklerı bı model vardı sarıyo heryerımı sıstıgımı dusununce fena olcak gıbı geldı senınkısı hangısınden kotmu ?
walla bnm çıktı eşim bile farketti bayaa çıktı hmde:)Kızlar göbekler ne alemde, ne zaman çıkacak yahu...
walla bnm çıktı eşim bile farketti bayaa çıktı hmde:)
ewet cnmCanım senin ikiz... iki bebiş, belli olmuştur artık...
bnde 38 beden aldım cnm biri kot diğeri siyah keten gibi 30 liraya düşmüş sende başka bi şyle değiştir
ewet cnm
bnm bi arkımın 5 aylık oldu brz çıktı dei oldu oda nie çıkmıyo diye:)kmisinin iç karnı geniş olurmuş:)
saol cnm :)ıyı gunlerde kullan canım ..cok fazla cesıt yok ..bı tanede ust almıs zaten grı kolları buzusturulmus bole lastıkle gormussundur belkı ..neyse her magazasında farklı seyler var bakıcam artık dıgerlerınede
ewet daha minicikleer annesi:)evet canım benim ablamın 6 aylıkken cuk kadar karnı vardı :))))
gerçi daha çok küçükler ama :)))
ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)Eki Görüntüle 125168
oldu mu bi bak bakalım naz
kizlar benim gobikte dumduz yaa acaba bebis gelismiomu die endiseleniyorum
ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)
anneeeeem:)
allahım banada böle gzl sağlıklı paşalar wersin işlh.....(tabi sizlerede herkese)amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?