naz birde nereye gidiyorsun doktora?
ben çok kararsız kalaraktan sonunda buldum yarın başlıyoruz bakalım
9 eylüle gideceğim uzak ama dr iyi
ege de doğum yapmak istemiyorum büyük konuşmayayım kendimi orda bulurum sonra
naz birde nereye gidiyorsun doktora?
ben çok kararsız kalaraktan sonunda buldum yarın başlıyoruz bakalım
9 eylüle gideceğim uzak ama dr iyi
ege de doğum yapmak istemiyorum büyük konuşmayayım kendimi orda bulurum sonra
kızlar benim midem başladı bulanmalara ama kusma yok su içemiyorum almıyor midem bu çok kötü..
kasıklarımda çok ağrıyor yarın doktora gidicem içim rahatlasın istiyorum daha 4 haftalığız ama miniğimi belki görürüm....çok takmıyorum allah hayırlısını sağlıklı bir şekilde versin hepimize inş...
bende tahlil yaptırdıgım hastanenin doktoruna test sonucunu gösterdim ultrasonda bakmadı görünmez birşey dedi progestan folik plus verdi ama sadece foliği aldım yarın kendi doktoruma gitcem bakalım o ne verir...progestan düşük olmasın diye veriliyor sanırım....
bende tahlil yaptırdıgım hastanenin doktoruna test sonucunu gösterdim ultrasonda bakmadı görünmez birşey dedi progestan folik plus verdi ama sadece foliği aldım yarın kendi doktoruma gitcem bakalım o ne verir...progestan düşük olmasın diye veriliyor sanırım....
benim öncei gebeliğim gelişmedi kalbi durdu doktor düşük felan olmasın diye önlem olarak verdi birde bebe aspirirni kullanıyorum kan sulandırması için. onuda bebeğin kalbinin durma sebebi olarak kan pıhtılaşması olarak gördükleri için önlem yani