Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hayırlı haftalar oh maşallah bebişlerin hareketlerini hissedenler var, benimde elim sürekli göbüşümde acaba hissedermiyim diye
Çalışan anneler izinlerinizi nasıl ayarladınız, devlette çalışanların 16 hafta ücretli izin, 6 aya kadarda ücretsiz izin hakkı oluyormuş, ya özelde çalışan anne adayları avrmı aranızda, yardımcı olurmusunuz bana:26:
masko pahalı ama modako da güzel bebek odaları varmış 900 tl den başlıyormuş hemde ben çilekten vazgeçtim 2000 tl ye geliyo yaaaa
1000-1500 gibi güzel bişi bulursam pembe olan tüllerimide değiştiririm hem oğluşuma yakışmaz oturma odamı bozacağımda![]()
canım ben özeldeyim reklam benim meslek grafikerim. ben işten cıkıcam uzun bı sure calısmam bebişimi ben buyutmek istiyorum![]()
bende özeldeyim canım şimdiye kadar iyiydik ama bebiş haberinden sonra patronlarım biraz tavır aldılar gibi, bana net şu kadar ücretli izin hakkın var demediler, evden takip edersin ofise gelmen gerektiğinde gelirsin falan dediler , sinirimi bozdular ya, izinli olduğum zamanlarda da evden çalışmamı istiyorlar sanırım küçüçük bebekle nasıl çalışacagım ben evden olsa bile:26:
Bence ilk aylar bebişin anneye çok ihtiyacı olduğu dönem. en az 1 yıl. çalışmayı düşünmüyorum ben açıkçası. yani ya işi bırakcaz yada devam etmek istiyosak çalıştığımız yerle belli şartlar altında anlaşıcaz. ama dedğim gibi ben cıkıcam. patronlarımda iyi çok şükür sorun yapmadılar hiç.
kızlar hayırlı haftalar oh maşallah bebişlerin hareketlerini hissedenler var, benimde elim sürekli göbüşümde acaba hissedermiyim diye
Çalışan anneler izinlerinizi nasıl ayarladınız, devlette çalışanların 16 hafta ücretli izin, 6 aya kadarda ücretsiz izin hakkı oluyormuş, ya özelde çalışan anne adayları avrmı aranızda, yardımcı olurmusunuz bana:26:
agustos annelerınden bı arkadas aldı burdan bı kactane cokta begendıGÜNAYDIN ANNELERRR
kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
bu siteyi bilen var mı?:44:
cmtsı dr daydım ..20 den once cok zor hıssedılır ama zayıfsın 17 18 lerde hıssedebılırsın dıdı...buaraa ben 61 ım e zayıf dıdıbenim olum pek tembel çıktı
yoksa kilo almakla mı ilgili... hani zayıflar daha erken erken hissedermiş yaa... ben 59 oldumda...
canım ssklıysan zaten doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere izin alabiliyorsun bu özelde de böyle devlette de ama bizim ücretsiz iznimiz yok ya işi bırakacaksın yada patronlarınla anlaşacaksın....ben burdan bıktığım için işi bırakacağım....![]()
teskkur ederımherkese merhaba iyi haftalar olsun
gem oğluşun hayırlı olsun,maşallah
turkuazm, daha iyisindir inşallah tekrar geçmiş olsun.
benim de bugün pek keyfim yok sabah 2 kere çıkardım midem bi tuhaf.
ohh ne güzel bebişleri hisseden hissene darsı biz hissetmeyenlere
arkadaşlar bir sorum olacak, ara ara kabızlıktan çekiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yine sıkıntım oluyor,bende hafif hemoroid sorunu da var hamilelikte daha da artacak gibi. ıkınmak istemiyorum ama sabah mecbur kalınca biraz biraz ıkınarak çıkabildim bebeğe bir zararı olmaz umarım bilgisi olan var mı ?
Canım dr unla konuş bebeğe zararı olmayan şuruplar var, zorlama kendini zaten hemoroid problemin varmış, daha kötü olursun allah korusun..herkese merhaba iyi haftalar olsun
gem oğluşun hayırlı olsun,maşallah
turkuazm, daha iyisindir inşallah tekrar geçmiş olsun.
benim de bugün pek keyfim yok sabah 2 kere çıkardım midem bi tuhaf.
ohh ne güzel bebişleri hisseden hissene darsı biz hissetmeyenlere
arkadaşlar bir sorum olacak, ara ara kabızlıktan çekiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yine sıkıntım oluyor,bende hafif hemoroid sorunu da var hamilelikte daha da artacak gibi. ıkınmak istemiyorum ama sabah mecbur kalınca biraz biraz ıkınarak çıkabildim bebeğe bir zararı olmaz umarım bilgisi olan var mı ?
Bir de 15. haftadan sonra drlar magnezyum veriyorlar genelde kramp sorunu olmasın diye, o da bağırsakları hareketlendiriyor.
Pur senı andım dr da..aynı seın kızın gıbı druyodu kılcık mısalıAman nasılda açmış bacakları buyrun burda der gibi
Maşallah oğluşuna canımm![]()
Pur senı andım dr da..aynı seın kızın gıbı druyodu kılcık mısalı
aa dedım hıcbısey goremıcez baya ınat ettım kalkmıcam burdan gorene kadar dedım 5 dk sonunda bana yaptıgı hareket uydu ..koptuk resmen..daha nasıl gosterebılır yavrucum![]()