• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

masko pahalı ama modako da güzel bebek odaları varmış 900 tl den başlıyormuş hemde ben çilekten vazgeçtim 2000 tl ye geliyo yaaaa
1000-1500 gibi güzel bişi bulursam pembe olan tüllerimide değiştiririm hem oğluşuma yakışmaz oturma odamı bozacağımda:1:

kızlar hayırlı haftalar oh maşallah bebişlerin hareketlerini hissedenler var, benimde elim sürekli göbüşümde acaba hissedermiyim diye:1:
Çalışan anneler izinlerinizi nasıl ayarladınız, devlette çalışanların 16 hafta ücretli izin, 6 aya kadarda ücretsiz izin hakkı oluyormuş, ya özelde çalışan anne adayları avrmı aranızda, yardımcı olurmusunuz bana:26:

kızlar hayırlı haftalar oh maşallah bebişlerin hareketlerini hissedenler var, benimde elim sürekli göbüşümde acaba hissedermiyim diye:1:
Çalışan anneler izinlerinizi nasıl ayarladınız, devlette çalışanların 16 hafta ücretli izin, 6 aya kadarda ücretsiz izin hakkı oluyormuş, ya özelde çalışan anne adayları avrmı aranızda, yardımcı olurmusunuz bana:26:

canım ben özeldeyim reklam benim meslek grafikerim. ben işten cıkıcam uzun bı sure calısmam bebişimi ben buyutmek istiyorum :49:

masko pahalı ama modako da güzel bebek odaları varmış 900 tl den başlıyormuş hemde ben çilekten vazgeçtim 2000 tl ye geliyo yaaaa
1000-1500 gibi güzel bişi bulursam pembe olan tüllerimide değiştiririm hem oğluşuma yakışmaz oturma odamı bozacağımda:1:

walla ben bebk takımı düşünmüyorum sadece bi beşik düşünuyorum hem beşik hem dolap yanlarında dalobı cekmecesı olanlarda..3 yaşına geldiğinde bi oda takımı almayı düşünüyorum en azından 10 yaşına kadar rahat kullanacagı takımlarda dolabı masası komıdını yatagı o tarz ama ıkı uc yıl sonra. su an ben komple takıma gerek duymuyom. cunku sımdı takım alsam 2-3 sene sonra cok bebeksı kalıcak.

canım ben özeldeyim reklam benim meslek grafikerim. ben işten cıkıcam uzun bı sure calısmam bebişimi ben buyutmek istiyorum :49:

bende özeldeyim canım şimdiye kadar iyiydik ama bebiş haberinden sonra patronlarım biraz tavır aldılar gibi, bana net şu kadar ücretli izin hakkın var demediler, evden takip edersin ofise gelmen gerektiğinde gelirsin falan dediler , sinirimi bozdular ya, izinli olduğum zamanlarda da evden çalışmamı istiyorlar sanırım küçüçük bebekle nasıl çalışacagım ben evden olsa bile:26:

:61:
bende özeldeyim canım şimdiye kadar iyiydik ama bebiş haberinden sonra patronlarım biraz tavır aldılar gibi, bana net şu kadar ücretli izin hakkın var demediler, evden takip edersin ofise gelmen gerektiğinde gelirsin falan dediler , sinirimi bozdular ya, izinli olduğum zamanlarda da evden çalışmamı istiyorlar sanırım küçüçük bebekle nasıl çalışacagım ben evden olsa bile:26:

Bence ilk aylar bebişin anneye çok ihtiyacı olduğu dönem. en az 1 yıl. çalışmayı düşünmüyorum ben açıkçası. yani ya işi bırakcaz yada devam etmek istiyosak çalıştığımız yerle belli şartlar altında anlaşıcaz. ama dedğim gibi ben cıkıcam. patronlarımda iyi çok şükür sorun yapmadılar hiç.

:61:

Bence ilk aylar bebişin anneye çok ihtiyacı olduğu dönem. en az 1 yıl. çalışmayı düşünmüyorum ben açıkçası. yani ya işi bırakcaz yada devam etmek istiyosak çalıştığımız yerle belli şartlar altında anlaşıcaz. ama dedğim gibi ben cıkıcam. patronlarımda iyi çok şükür sorun yapmadılar hiç.

evet canım haklısın, ücretli izin hakkımı vermezlerse sanırım bende bırakacağım, şimdiye kadar iyiydik aslında bi sorun yoktu ama bebeği duyunca işlerimiz aksayacak diye mi tavır yaptılarsa:58:

canım ssklıysan zaten doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere izin alabiliyorsun bu özelde de böyle devlette de ama bizim ücretsiz iznimiz yok ya işi bırakacaksın yada patronlarınla anlaşacaksın....ben burdan bıktığım için işi bırakacağım....:52::52::52:

selam kızlarrrrr:3:gecmısı okudum herkes tekme yemeye baslamıs ne gusel bende ıstıyorum kısa zamandaa :41:
GÜNAYDIN ANNELERRR:49::71::49:

kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?

Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi

bu siteyi bilen var mı?:44:
agustos annelerınden bı arkadas aldı burdan bı kactane cokta begendı:31:

benim olum pek tembel çıktı:43:

yoksa kilo almakla mı ilgili... hani zayıflar daha erken erken hissedermiş yaa... ben 59 oldumda...
cmtsı dr daydım ..20 den once cok zor hıssedılır ama zayıfsın 17 18 lerde hıssedebılırsın dıdı...buaraa ben 61 ım e zayıf dıdı :9::9:

canım ssklıysan zaten doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere izin alabiliyorsun bu özelde de böyle devlette de ama bizim ücretsiz iznimiz yok ya işi bırakacaksın yada patronlarınla anlaşacaksın....ben burdan bıktığım için işi bırakacağım....:52::52::52:

evet canım ssklıyım , 16 hafta ücretli verirler ve sonrasında hemen çağırırlarsa ben nasıl bırakıp gideceğim minicik yavrumu :59: bana net bişey demiyorlar ki evden devam edersin dediler, bebeğim ağlarken iş görüşmesimi yapacağım sanki ben:18: çok sinir oldum ya 1 haftadır.Eşimde kendine stres yapacagına bırakırsın olur biter sen bakarsın miniğimize diyor. Sanırım bu gidişle benimde öyle olacak

herkese merhaba iyi haftalar olsun

gem oğluşun hayırlı olsun,maşallah :nazar:

turkuazm, daha iyisindir inşallah tekrar geçmiş olsun.
benim de bugün pek keyfim yok sabah 2 kere çıkardım midem bi tuhaf. :59:

ohh ne güzel bebişleri hisseden hissene darsı biz hissetmeyenlere :34:

arkadaşlar bir sorum olacak, ara ara kabızlıktan çekiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yine sıkıntım oluyor,bende hafif hemoroid sorunu da var hamilelikte daha da artacak gibi. ıkınmak istemiyorum ama sabah mecbur kalınca biraz biraz ıkınarak çıkabildim bebeğe bir zararı olmaz umarım bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:

arkadaşlar bir sorum olacak, ara ara kabızlıktan çekiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yine sıkıntım oluyor,bende hafif hemoroid sorunu da var hamilelikte daha da artacak gibi. ıkınmak istemiyorum ama sabah mecbur kalınca biraz biraz ıkınarak çıkabildim bebeğe bir zararı olmaz umarım bilgisi olan var mı ?
teskkur ederım :16:
elevıt yada benzerı bısı kullanıosan kabızlık yapıyo zaten beslenmene dıkkat etsende degısmıyo bısey...ama hemoroıd ve bebekle ılgılı kısma daır bı bılgım yok ..sadece 15.haftalardan sonra kabızlık sorunuyla basetmeye baslayın artık yazıyo cogu makalede :26:

Canım dr unla konuş bebeğe zararı olmayan şuruplar var, zorlama kendini zaten hemoroid problemin varmış, daha kötü olursun allah korusun..

Bir de 15. haftadan sonra drlar magnezyum veriyorlar genelde kramp sorunu olmasın diye, o da bağırsakları hareketlendiriyor.

teyselerrrr buda bızım pıpımız :nazar::emir_bebek:
$Fotoğraf0489.webp

Bir de 15. haftadan sonra drlar magnezyum veriyorlar genelde kramp sorunu olmasın diye, o da bağırsakları hareketlendiriyor.

Umarım banada verir doktor bende normalde cok ve şiddetli kramplar olur. yazdan beri olmuyordu ama geçen hafta yıne bacağıma feci kramp girdi. kas gevşetici kremım war onunla sıcak masaj yaptım biraz hafiflemişti doktora gittiğimde sorayım onuda bari.

Aman nasılda açmış bacakları buyrun burda der gibi :9::9:
Maşallah oğluşuna canımm:nazar::55:
Pur senı andım dr da..aynı seın kızın gıbı druyodu kılcık mısalı :9::9:
aa dedım hıcbısey goremıcez baya ınat ettım kalkmıcam burdan gorene kadar dedım 5 dk sonunda bana yaptıgı hareket uydu ..koptuk resmen..daha nasıl gosterebılır yavrucum :9::9:

Pur senı andım dr da..aynı seın kızın gıbı druyodu kılcık mısalı :9::9:
aa dedım hıcbısey goremıcez baya ınat ettım kalkmıcam burdan gorene kadar dedım 5 dk sonunda bana yaptıgı hareket uydu ..koptuk resmen..daha nasıl gosterebılır yavrucum :9::9:

Ne güzel annesiyle çok fazla inatlaşmamış senin küçük kılçık prens :9::9:
Benim kılçıkım 40 dk yatırdı beni :37:

Back
X