• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

gem, 16.haftaya kadar folik asite devam edicekmişim onun dışında başka bir vitamin kullanmıyorum.
16.haftada ne verecek bakalım. oyyy maşallah oğluşuna açmış bacakları alın burda der gibi :52:

pur,teşekkür ederim.kabızlık ile ilgili doktoruma danışmıştım şuruptan bahsetmedi beslenmene dikkat et şunları ye,şunlardan uzak dur demişti. tekrar zorlanırsam istiycem şurup yazmasını sağol :34:

iyi haftalar hepimize!
gem, bebişinin poz süper:1: biz de ayın 8 inde gidicez bakalım bizimki nası poz vercek.
ya ne zaman gitsek hep parmagını emiyo bizimki sizinkilerde de var mı?gerçi ben 7 yaşıma kadar emmiştim parmaklarımı bana mı çekicek acaba die düşünüyorum.

canım bizim bu oğluşlarımızın herşeyi aynı sanırım benim pipi resmide aynen öyle.........:52::52::52:

gobus sağolasın daha iyiyim ama hastayım halen.........

turkuazm, ne kadar cazip gelir bilmiyorum ama bi önerim olacak , annem ve babam ilaç kullanmayı tamamen bıraktılar doğal bitkilerle gıdalarla tedavi ediyorlar kendilerini özellikle kışın hergün 1 diş sarımsak yutuyorlar, 1 limon suyu içiyorlar ve zencefilli bal alıyorlar maşallah kaç senedir grip nedir unuttular. hamilelere bir zararı varmıdır bilmiyorum ama bi araştır istersen.

turkuazm, ne kadar cazip gelir bilmiyorum ama bi önerim olacak , annem ve babam ilaç kullanmayı tamamen bıraktılar doğal bitkilerle gıdalarla tedavi ediyorlar kendilerini özellikle kışın hergün 1 diş sarımsak yutuyorlar, 1 limon suyu içiyorlar ve zencefilli bal alıyorlar maşallah kaç senedir grip nedir unuttular. hamilelere bir zararı varmıdır bilmiyorum ama bi araştır istersen.

aslında hepsini birşeylere karıştırarak yiyorum zaten ama bu sefer ki çok kötü yeptı beni bende ne olduğumu anlayamadım geçer inş bi kaç güne....

gem, 16.haftaya kadar folik asite devam edicekmişim onun dışında başka bir vitamin kullanmıyorum.
16.haftada ne verecek bakalım. oyyy maşallah oğluşuna açmış bacakları alın burda der gibi :52:

pur,teşekkür ederim.kabızlık ile ilgili doktoruma danışmıştım şuruptan bahsetmedi beslenmene dikkat et şunları ye,şunlardan uzak dur demişti. tekrar zorlanırsam istiycem şurup yazmasını sağol :34:

Cnm yalnız şuruplarda Levolac mı ne öyle bir şurup var ondan yazdırma, inanılmaz gaz ve sancı yapıyormuş, aklında olsun..

hım folıc bana yapmamıstı kabızlık..ozamaan sen kuru kayısı ıncır bıraz saldır bakalım.
terbıyesız benım oglum ,once poposunu dondu sonra actı bacakları :9:
iyi haftalar hepimize!
gem, bebişinin poz süper:1: biz de ayın 8 inde gidicez bakalım bizimki nası poz vercek.
ya ne zaman gitsek hep parmagını emiyo bizimki sizinkilerde de var mı?gerçi ben 7 yaşıma kadar emmiştim parmaklarımı bana mı çekicek acaba die düşünüyorum.
sagol canım bende bayıldım bu durusa :16:
guzel goruntu alırsınız ınsallah..bız hıc gormedık parmak emerken ..7 yasına kadarmıııııı masallaaah :9:
ahada iştee burda pipiş :66:
gormeyen bıle gorsun dedık ıste :27:

aslında hepsini birşeylere karıştırarak yiyorum zaten ama bu sefer ki çok kötü yeptı beni bende ne olduğumu anlayamadım geçer inş bi kaç güne....

cok gecmıs olsun canım ya serumluk oldun demek :5:

ıse gıtmıosun dımı dınlen ıyıce

kızlar az önce konuşuyordunuz o yüzden söylemek istedim ben muhasebeciyim ve şu doğum izni olayına bir açıklık getirmek istiyorum.
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık doğum izniniz var. eğer isterseniz doğuma 3 hafta kalaya kadar doktordan alacağınız bir izinle çalışabilir ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekletebilirsiniz. ama böyle bişey yaparsanız kesinlikle çalışabilir kağıdını gidip ssk ya görütmeniz gerekiyor. yoksa 5 haftanız yanar ama yok 8 hafta kala çıkarsanız götürmenize gerek yok.

gelelim 2. meseleye ücretsiz izin hakkı doğumdan sonraki 8 haftalık izniniz sonrasında isterseniz 6 aya kadar ücretsiz doğum iznine çıkabilirsiniz bu yasal hakkınız eğer kullandırmazlarsa size tazminatınızı verip işten çıkarabilir sadece.

diğer bir konuda süt izni bebişiniz 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saat süt izniniz var isterseniz bunu toplu olarakta kullanabilirsiz mesela haftada bir gün işe gelmeyerek.

merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.

oldday aramıza hoşgeldin şekerim :64: İnşallah sağlıcakla bebişini alırsın kucağına.Dualarımız seninle

hoşgeldin cnm aramızaa
bebişinde hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın işlhh dinlen bol bol o kanamalar çoğumuz yaşadık cnm atlatırsın allahın izniylee

10 gun ıcın de tekrar gel dedı drumuz..

4.ay taramalarını yapıcaz dedı..bende su 4lu tarama denen seymı dedım.bız onu onermıyoruz dedı:45:

hıc yapmıcakmısız onu 3lu tarama denıyor dedı kafasını fılan olcucez dedı...4lu yaptıran oldumu hıc :44:

Back
X