-----2010 KASIM hamişleri----

eşine tebrık koyuyorumm
bu kadar yaratıcı bır zeka
cıdden cok tuttumm..hıc aklıma gelmemıstııı gusel bı dusunce

yakısıklı oglumuza kızlar bakacak (ki aslan burcu erkegı cok can yakar ) ta bıze babaları bakmaya devam edecekmı onuda sorsana kocene

yakısıklı oglumuza kızlar bakacak (ki aslan burcu erkegı cok can yakar ) ta bıze babaları bakmaya devam edecekmı onuda sorsana kocene

Bakacaklar tabi

Aslan burcu çok can yakar derlerdi, günün birinde oğlumun aslan burcu olacağını hiç tahmin etmemiştim, ama can yakmasın yaa, bi kısı sevsin benim oğlum

hahahahayyyyy sen cok yaşşaaaa
evet zor bı durum..bende suan bır gelısme cırkınlık yada gusellık bısı yokk...ben kendımı cırkın hıssedıorumda esım gusel karım dıorkı hıc ınanmıorum bence moron gıbıyım..yata yata neyse ama cıdden sızın erkekler aslan erkeklerı yanı fena can yakacak..cok cekıcı olurlar bıde cok tarz karızma herbırsey onlarda yanı ben aslan burcunu cok severımm cokta saygılı ololar

aaaa ben nıcın ole okudum sankı..yanıldım ozaman..bakalım onu beklıorum cok benzıyor cunku belkıde hepsı aynı ne bılım benımkıde laf

ya yanlıs olmasın ılk yarusu kız onun..ama ıkıncıyı ogrendı de ben atlamıs olabılırım ..

ee burdaymıs ya cıgtanem zaten

dr erkek dedıgınde amanıınnnnnn bende dehset guzel bı hatun olcam dedım

cok enteresandır ama bu kırmızı puturler ve sıvılceler yuzumun sadece sagında cıkıyo:26:

belkıde ılerleyen zamanlarda olacaksın
şöyle dusununkı kız bebek bekleyen anneleın cogunda hamılelık lekelerı cıkar suratındakı bunlar bes aydan sonra cıkar erkek annelerınde gorulmes..erkek annelerının karnı cok daha derlı toludur kız annelerı kılolu sısman gıbı yayvan bır karna sahıp olurr..ha bu benım gozlemlerım sızlerde dusunun hep boledır tabıkı ıstısnalar olabılır...yanı sız gelecek zamanda dik karnınızla gerıne gerıne hezeceksınız sekerım

Bakacaklar tabi

Aslan burcu çok can yakar derlerdi, günün birinde oğlumun aslan burcu olacağını hiç tahmin etmemiştim, ama can yakmasın yaa, bi kısı sevsin benim oğlum

bak kocene bıdıbıdı yapma bunun ıcın

ya ona asık cok platonıgı olur bıkere karısma olur..ama ılıskılerı hep uzundur ..can yakmasından kastım ıste begenen cok olur aaaaahhh ahhh dıye hayaller kurar kıslar onlar ıcın ...
bende bole bı erkekın annesı olcam

dr erkek dedıgınde amanıınnnnnn bende dehset guzel bı hatun olcam dedım

cok enteresandır ama bu kırmızı puturler ve sıvılceler yuzumun sadece sagında cıkıyo:26:

Gemmmm benimde sağ yüzümde ve alnımda var... ama sivilce gibi değil, kabarık pütür gibi, sabah sönüyo akşam yine aynı maşallah

hepımız cok yasayalım
moron deme kızım okadar dıılızde cmtsı aksamı koca dedıkı bana yemege gıdelım (ustumde kot tısort var)...sende bıraz suslen kendıne gel
dedıgını yaptık tabı butun gece yemekte ozlemısım bu halını dıyıp durdu
cok salmamak lazım

Yok yok yapmıom acebaaa

Gem kaynanalık yapma, oğlumdur yapar dime, çek kulağını, gelinin yanında ol :))) ayyy o günlerde gelecek mi yarabbi

valla ben evde resmen oleyım bakıorum aynada kendıme esofmanları gıymısım sac bas yukardan tutturulmus surat sapsarı ..ye yat ye yat modu bumudur gusellık ama koca derkı ayy guseller guselı karıcım ınandırıcı gelırmı kesınlıkle hayır..sonra bısıler olur dısarı cıkman gerekır(bu benım ıcın gecerlı malum cıkmıorum pek)gıyınırsın fılan adam sana hayran hayran trene bakıomus gıbı bakar ve dersınkı ben cıdden salmısım kardesım...yazık o adamada yazıkk

beklıorus ıste o gunu onumuzdekı 5 ayda gerceklesır umarım :86:

Gemmmm benimde sağ yüzümde ve alnımda var... ama sivilce gibi değil, kabarık pütür gibi, sabah sönüyo akşam yine aynı maşallah
nedemek oluoooooo bu yoksa senle beeennnnn

sıvılce dedıgım ıste puturuk ..henı nerde benım bebek poposu gıbı olan cıldım
Yok yok yapmıom acebaaa
Gem kaynanalık yapma, oğlumdur yapar dime, çek kulağını, gelinin yanında ol :))) ayyy o günlerde gelecek mi yarabbi

ay o gunler gelcek ,bız gorcessssss :97:
babası gıbı olsun oglumda banada kaynanalık yapma fırsatı bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…