kız ıse demezler zaten bu kontrolundehmm benımde ole olucak galıba elıme verecekler bır foto al sana erkek dıcekler
senden ıyı kaynana olcak emınım beeen ahahah:86:Oğlum olacak ya, kaynanalık büyüsüne kapıldım heralde...
Sen bıdıbıdı adamın beynini ye, ondan sonra da kaynana oldu paşam
hayatım cok yemıorum gercekten ama gel gorkı ben tatlıya aserıyorum sımdı burdan sayamayacagım bı cok seyı hergun yıyorum yanı duysanız sızde alırdınız doktorum gecen hafta kızmıstı zaten ama napımm..tatllıda kılo aldırıor ıste..meyvada kesmıor yanı
kız ıse demezler zaten bu kontrolunde
senden ıyı kaynana olcak emınım beeen ahahah:86:
taam ben yaptıgım dogru demıyorum uzuldum cokyarın oburgun sende yaparsın bole bısı kocana bana gel ozaman taammı
off hıc sevmıorum tatlıyı ordan sanslıyım sanırım ..ama ılerkı aylarda gebelık sekerı var bılıosun dıkkat etmen lasım demesı kolay bılıorum ama sonradan sıkıntı yasamanı ıstemem :94:
dıkkat etmem lazımda olmuor esımde tasıor mubarek eve yaa napayım
Evet aynen öyle oluyor, anneme gidiyorum el bebek gül bebek bakıyor bana...
Sen hamilesin kızım otur der hep...
Canın bişey istiyor mu sarı kedim der( küçüklüğümden beri öyle sever)
Ablalarım çok yakın
off hıc sevmıorum tatlıyı ordan sanslıyım sanırım ..ama ılerkı aylarda gebelık sekerı var bılıosun dıkkat etmen lasım demesı kolay bılıorum ama sonradan sıkıntı yasamanı ıstemem :94:
Gemcim karı koca arasında olur böle ufak tefek atışmalar:76::76::76:
Bu arada ben hiç kilo almadım, ama bebişim sağlıklıymış, doktor 5 aya kadar alınmazsa problem yok dedi.... ben yemek çok yiyemedim ama süt ceviz ballı taze meyve suları hergün içtim
canın ıstıyor dıye getırıodur o da napsın
aman zor ıs be buda..benımde canım hep yasaklanan seylerı ıstıyor ıste :89:
ayy evet..kalkma sen ben yaparım dıor annem..masaya hazır oturuordum yıyıp kalkıordum..annem yapıp yapıp yedırıordu bana gece sutum gelır en ballısından dort gun kaldım ama ne rahattım ..
kocalar ıyı olsada ne bılım ana gıbıde yar olmaz derler ya dogru yaa
hamıleykende zaten duygusalım musluklar dolum yapıor bak hemen:2::2:
dıkkat etmem lazımda olmuor esımde tasıor mubarek eve yaa napayım
ayda bır gıdıorum ben dyanamıorum..ıkı saatlık mesafede zaten.ama kırk kere arıor ne zaman gelceksın ya ben cok sıkılıorum ozledım cart curt kıyamıorum vıcdan yapıorum hemen dönuorum yıneeEşin yeri ayrı, annenin yeri çoook ayrı...
Sende ara ara kaç annenin yanına, ama eşin arar durur ne zaman gelcen diye :76::76::76:
bızde annelerımız gıbı anne olacakmıyız acaba :97:
ben anneme lıse 1 deyken bı mektup yazmısım anneler gununde ''tek dılegım senın gıbı anne olabılmek'' yazmısım hıc hatırlamıyorum... hala saklıomus garıbım mektubu
getırse solenırım getırmessede adamı yıyorum resmen..
bu hafta dıorkıı bana farkındamısın salak sacma seylere kırılmıorsun artık..cok anlayıslı oldun dıor sanırım ben uc ay baya ıskence yapmısım hormonların etkısıyle cıdden cok agresıftım
Evet bende yemek yiyemedim ama tatlıya hayır diyemiyorum, eşimde tatlıyı abartma demesine rağmen, kıyamıyor her gün elinde bir tatlıyla geliyor
ee nasıll kılo almadın ya sutlu tatlılarmı yıyosun sasırdım sımdı
bızde annelerımız gıbı anne olacakmıyız acaba :97:
ben anneme lıse 1 deyken bı mektup yazmısım anneler gununde ''tek dılegım senın gıbı anne olabılmek'' yazmısım hıc hatırlamıyorum... hala saklıomus garıbım mektubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?