-----2010 KASIM hamişleri----

hmm benımde ole olucak galıba elıme verecekler bır foto al sana erkek dıcekler
kız ıse demezler zaten bu kontrolunde
Oğlum olacak ya, kaynanalık büyüsüne kapıldım heralde...
Sen bıdıbıdı adamın beynini ye, ondan sonra da kaynana oldu paşam
senden ıyı kaynana olcak emınım beeen ahahah:86:
taam ben yaptıgım dogru demıyorum uzuldum cok yarın oburgun sende yaparsın bole bısı kocana bana gel ozaman taammı

off hıc sevmıorum tatlıyı ordan sanslıyım sanırım ..ama ılerkı aylarda gebelık sekerı var bılıosun dıkkat etmen lasım demesı kolay bılıorum ama sonradan sıkıntı yasamanı ıstemem :94:

off hıc sevmıorum tatlıyı ordan sanslıyım sanırım ..ama ılerkı aylarda gebelık sekerı var bılıosun dıkkat etmen lasım demesı kolay bılıorum ama sonradan sıkıntı yasamanı ıstemem :94:[/QUOTE]

dıkkat etmem lazımda olmuor esımde tasıor mubarek eve yaa napayım

Gemcim karı koca arasında olur böle ufak tefek atışmalar:76::76::76:

Bu arada ben hiç kilo almadım, ama bebişim sağlıklıymış, doktor 5 aya kadar alınmazsa problem yok dedi.... ben yemek çok yiyemedim ama süt ceviz ballı taze meyve suları hergün içtim

ayy evet..kalkma sen ben yaparım dıor annem..masaya hazır oturuordum yıyıp kalkıordum..annem yapıp yapıp yedırıordu bana gece sutum gelır en ballısından dort gun kaldım ama ne rahattım ..
kocalar ıyı olsada ne bılım ana gıbıde yar olmaz derler ya dogru yaa
hamıleykende zaten duygusalım musluklar dolum yapıor bak hemen:2::2:

dıkkat etmem lazımda olmuor esımde tasıor mubarek eve yaa napayım[/QUOTE]

Evet bende yemek yiyemedim ama tatlıya hayır diyemiyorum, eşimde tatlıyı abartma demesine rağmen, kıyamıyor her gün elinde bir tatlıyla geliyor

bu aksam gorces atısmanın sonucunu

bende dedıgın gıbı yapıorum ıste ...hep oyle beslendım bıde finduk var ...

canın ıstıyor dıye getırıodur o da napsın

aman zor ıs be buda..benımde canım hep yasaklanan seylerı ıstıyor ıste :89:

getırse solenırım getırmessede adamı yıyorum resmen..
bu hafta dıorkıı bana farkındamısın salak sacma seylere kırılmıorsun artık..cok anlayıslı oldun dıor sanırım ben uc ay baya ıskence yapmısım hormonların etkısıyle cıdden cok agresıftım

Eşin yeri ayrı, annenin yeri çoook ayrı...

Sende ara ara kaç annenin yanına, ama eşin arar durur ne zaman gelcen diye :76::76::76:

bızde annelerımız gıbı anne olacakmıyız acaba :97:

ben anneme lıse 1 deyken bı mektup yazmısım anneler gununde ''tek dılegım senın gıbı anne olabılmek'' yazmısım hıc hatırlamıyorum... hala saklıomus garıbım mektubu

dıkkat etmem lazımda olmuor esımde tasıor mubarek eve yaa napayım

Evet bende yemek yiyemedim ama tatlıya hayır diyemiyorum, eşimde tatlıyı abartma demesine rağmen, kıyamıyor her gün elinde bir tatlıyla geliyor [/QUOTE]

ee nasıll kılo almadın ya sutlu tatlılarmı yıyosun sasırdım sımdı

Eşin yeri ayrı, annenin yeri çoook ayrı...

Sende ara ara kaç annenin yanına, ama eşin arar durur ne zaman gelcen diye :76::76::76:
ayda bır gıdıorum ben dyanamıorum..ıkı saatlık mesafede zaten.ama kırk kere arıor ne zaman gelceksın ya ben cok sıkılıorum ozledım cart curt kıyamıorum vıcdan yapıorum hemen dönuorum yınee

yaa cok fedakarlar ne bılım kı belkıde ıcgudusel bısıdır..hayvanlara bıle yavrsu kıymetlı uzerlerıne tıtrıolar tabıkı bızde ole oluruz bence

gecen gun benımkıde ıtıraf ettı...ılk 3 ay bambaska bı ınsandın asabı,gıcık..hıc tanıyamıodum cok zor tuttugum zamanlar oldu kendımı dıye
tabııı bende bunun sonunda son 3 ay da aynı oluomus hayatım dıyınce adam dumur oldu

Evet bende yemek yiyemedim ama tatlıya hayır diyemiyorum, eşimde tatlıyı abartma demesine rağmen, kıyamıyor her gün elinde bir tatlıyla geliyor

ee nasıll kılo almadın ya sutlu tatlılarmı yıyosun sasırdım sımdı[/QUOTE]

Canım bende anlamadım... sütlü tatlı değil, harbi tatlılar yedim hemde

Şimdi söylemiyim burda, yapı olarak çok zor kilo alan biriyim, belki ondandır bilmiyorum:44::44::44:

Ama yüzüm çok kötü oldu, kırmızı pütür pütür geçiyor Allah'tan...

ee nasıll kılo almadın ya sutlu tatlılarmı yıyosun sasırdım sımdı

Canım bende anlamadım... sütlü tatlı değil, harbi tatlılar yedim hemde

Şimdi söylemiyim burda, yapı olarak çok zor kilo alan biriyim, belki ondandır bilmiyorum:44::44::44:

Ama yüzüm çok kötü oldu, kırmızı pütür pütür geçiyor Allah'tan...[/QUOTE]

ee canım erkek dıılmıydı senın yahu
erkek gusellestırır dıolar kızlar da ole sıvılceler olmuormuu

Oluruz tabi, o içgüdüsel birşey...

Ben şimdiden karnıma dikkat ediyorum, bi yere çarpmıyım etmiyim diye

Bebeğim diye diye seviyom

Çok seviyom şimdiden küçük adamımı

Oslem34'cüm geçen koceme dedim ki (bayadır söyleniyordum cildimle ilgili) yaaa benim cildim niye böyle oldu, oğlum benim güzelliği çaldı didim, oda güzelliğini aldıysa çoook yakışıklı bir oğlumuz olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…