• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

baba adayıda kılo alıyorsa bebek erkek tır...

buda bı hurafe :27:
eyvah eyvah dimeee:27::27:
osleeeeeeeeeeem duydunmu :27:

benımkı de aldı bıde aserıyo resmen:53: ..gecen gece 10 da eve tatlı getırttı ..sonra kendı kendıne pesss dedı zaten :9:

gemcım duydum ne desem ayy hayırlısı napalım erkek senesı bu sene sanırsamm:4::4:

gecmıs olsun canım..Allah bebısını sana bagıslasın hayırlısıyla ..

kac haftalıksın ve ne zman kalkıormus bu dusuk tehdıtı

teşekkürler gem.14 haftalığız şimdi.inan sormadım doktora ne zamana kadar böyle devam edeceğini.2 haftayı geçti hiç bir düzelme olmuyor.başka doktora da gitmeyi düşündüm bugün.gerçi doktorumdan memnunum aslında ama birde başka doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum.:2:çok üzgünüm.

merhaba arkadaşlar.bugün sizi takip edemedim.sabahtan beri doktordaydık.gece biraz rahatsızlandım.sabahda eşimle beraber doktora gittik.bu lekelenmelerin sonu gelmiyor.ilaçta kullanıyorum yatak istirahatı diyor doktor onuda yapıyorum ama hala devam ediyor. üzülüyorum her gittiğimde düşük tehdidi diyor doktor.bu sefer ilacın dozunuda artırdı.korkuyorum bebişime bişey olacak diye.arkadaşllar bizim için dua edin ne olur.

cok gecmis olsun duaciyim cnm kendine dikkatet..

teşekkürler gem.14 haftalığız şimdi.inan sormadım doktora ne zamana kadar böyle devam edeceğini.2 haftayı geçti hiç bir düzelme olmuyor.başka doktora da gitmeyi düşündüm bugün.gerçi doktorumdan memnunum aslında ama birde başka doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum.:2:çok üzgünüm.

cok cok gecmıs olsun tehlıke uc ay olmuormu benmı yanlıs bılıorum acaba

kılo durumları ne alemde kızlar...:92::92::92::92:

benım kılo toplamda 1.800 arttı ama esofmanlarımın bıle belı sıkıo :53:

gögüsleri çok büyüen anneler neler yapıyorsunuz?
ben eve gelip sütyeni atınca ohhh diyorum ama benimkilerde büyümüş sanırım:53:
sütyensiz durunca da aşağıya ağırlık yapıyor. gögüs altlarım terliyo...
3-4 gündür böle...

siz ne tür önlemler alıyorsunuz?
hamilelikte sütyen de dikkat etmemiz gerekn bişi var mı???

OLDAYY

hakkında hayırlısı olsun inş. birşey olmaz bebeğine cnm

sağlıkla tutunur sana ve sağlıkla dünaya gelir inşallahhhh

3-4 gündür böle...

benimkiler zaten normaldede kucuktu cok az buyudu o yuzden bi degisiklik yok normal sutyenlerimi takiyorum hic cikarmiyorum

3-4 gündür böle...

nıye bana bakarak sordun bunu :82:

vaala benımkıler 6.haftada basladı sısmeye sporcu sutyenı aldım o gunden berı onları kullanıorum..varmı yokmu bellı degıller :92:

balenlıler cok actıo.ama sakın sutyensız bırakma:20:

belkıde ılerleyen zamanlarda olacaksın
şöyle dusununkı kız bebek bekleyen anneleın cogunda hamılelık lekelerı cıkar suratındakı bunlar bes aydan sonra cıkar erkek annelerınde gorulmes..erkek annelerının karnı cok daha derlı toludur kız annelerı kılolu sısman gıbı yayvan bır karna sahıp olurr..ha bu benım gozlemlerım sızlerde dusunun hep boledır tabıkı ıstısnalar olabılır...yanı sız gelecek zamanda dik karnınızla gerıne gerıne hezeceksınız sekerım:nazar::nazar:

bende bu da hurafedir diyordum
benim 8haftada yanlarım kaşınmaya başlamıştı. göbeğim yayvandı
bu sabah farkettim ki öne öne gidio bu göbek:53:

Back
X