bı blogta yazmıslar kapı suslerı ıcın ..
dısarıdan aldıgınla evde yaptıgın arasında fıyat farkı cok olmuyo..evde yaparsan esınle vakıt gecırmıs oluyorsun dıyo![]()
Ben hazıra kaçarım heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bı blogta yazmıslar kapı suslerı ıcın ..
dısarıdan aldıgınla evde yaptıgın arasında fıyat farkı cok olmuyo..evde yaparsan esınle vakıt gecırmıs oluyorsun dıyo![]()
saol gemcim amiin
buarada şimdi kapı çaldı we milupadan paket geldi içinde kitapçık we cd war
bide tester ürünler war şampuan krem mendil we çay ama çok gzl kokuyo yaa pakett:)
eet bana 2.ayda gelmıstı aklıma geldıkce kokluyorum![]()
Ben hazıra kaçarım heralde![]()
ama bana hala hiç bişi gelmediii![]()
eyvah eyvah dimeeebaba adayıda kılo alıyorsa bebek erkek tır...
buda bı hurafe![]()
osleeeeeeeeeeem duydunmu
benımkı de aldı bıde aserıyo resmen..gecen gece 10 da eve tatlı getırttı ..sonra kendı kendıne pesss dedı zaten
![]()
bitmez biliyorum.kizimda cok rahattim umarim bu bebegimde ablasi gibi olur
ozlemisim ogunleri yawww
![]()
gecmıs olsun canım..Allah bebısını sana bagıslasın hayırlısıyla ..
kac haftalıksın ve ne zman kalkıormus bu dusuk tehdıtı
merhaba arkadaşlar.bugün sizi takip edemedim.sabahtan beri doktordaydık.gece biraz rahatsızlandım.sabahda eşimle beraber doktora gittik.bu lekelenmelerin sonu gelmiyor.ilaçta kullanıyorum yatak istirahatı diyor doktor onuda yapıyorum ama hala devam ediyor. üzülüyorum her gittiğimde düşük tehdidi diyor doktor.bu sefer ilacın dozunuda artırdı.korkuyorum bebişime bişey olacak diye.arkadaşllar bizim için dua edin ne olur.
hayırlısı olsun canım ya saglıklı olsunlarda daha ılk bebıslereyvah eyvah dimeee
gemcım duydum ne desem ayy hayırlısı napalım erkek senesı bu sene sanırsamm![]()
kislar selam yarin doktorum var coook heyecanliyim![]()
teşekkürler gem.14 haftalığız şimdi.inan sormadım doktora ne zamana kadar böyle devam edeceğini.2 haftayı geçti hiç bir düzelme olmuyor.başka doktora da gitmeyi düşündüm bugün.gerçi doktorumdan memnunum aslında ama birde başka doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum.:2:çok üzgünüm.
vallaha kiz diyorumcıgtanem hadı bende beklıorum haberlerını sen erkekmı hıssedıosun ya benımkı aynı bole duruor senınkı gıbı dıe bende senle ozlestırdım bısım ufaklıgı![]()
kislar selam yarin doktorum var coook heyecanliyim![]()
vallaha kiz diyorum
kizimda erkek dedim kiz oldu bakalim az kaldi
zaten hemen sizinle paylasacam![]()
hayırlısı olsun canım ya saglıklı olsunlarda daha ılk bebısler
amanıııııınnnnnn geldımı o gun ,cok helecanlı ogrenırsın ınsalah bu sefer![]()
kılo durumları ne alemde kızlar...:92::92::92::92:
benım kılo toplamda 1.800 arttı ama esofmanlarımın bıle belı sıkıo![]()
ayh hadı bakalım cuma sen ogreneceksın pğapzartesı dusuk te bır ıhtımal olsa ben ogrencem ee erkeksede ogrenırım sanırım onlar acıor malum:)
gögüsleri çok büyüen anneler neler yapıyorsunuz?
ben eve gelip sütyeni atınca ohhh diyorum ama benimkilerde büyümüş sanırım
sütyensiz durunca da aşağıya ağırlık yapıyor. gögüs altlarım terliyo...
3-4 gündür böle...
siz ne tür önlemler alıyorsunuz?
hamilelikte sütyen de dikkat etmemiz gerekn bişi var mı???
gögüsleri çok büyüen anneler neler yapıyorsunuz?
ben eve gelip sütyeni atınca ohhh diyorum ama benimkilerde büyümüş sanırım
sütyensiz durunca da aşağıya ağırlık yapıyor. gögüs altlarım terliyo...
3-4 gündür böle...
siz ne tür önlemler alıyorsunuz?
hamilelikte sütyen de dikkat etmemiz gerekn bişi var mı???
belkıde ılerleyen zamanlarda olacaksın
şöyle dusununkı kız bebek bekleyen anneleın cogunda hamılelık lekelerı cıkar suratındakı bunlar bes aydan sonra cıkar erkek annelerınde gorulmes..erkek annelerının karnı cok daha derlı toludur kız annelerı kılolu sısman gıbı yayvan bır karna sahıp olurr..ha bu benım gozlemlerım sızlerde dusunun hep boledır tabıkı ıstısnalar olabılır...yanı sız gelecek zamanda dik karnınızla gerıne gerıne hezeceksınız sekerım![]()