-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar bende konu açtım izmirli hamişler için ama kimse yazmadı.bende alışverişe cıkcam artık.artık kıyafetlerım olmuo.lcw hi bakmadım.nasıl güzel şeyler var mı.

slm kızlar bende konu açtım izmirli hamişler için ama kimse yazmadı.bende alışverişe cıkcam artık.artık kıyafetlerım olmuo.lcw hi bakmadım.nasıl güzel şeyler var mı.
görmedim cnm topiğini link yolla kaç haftalıksın? lcw gzl şyler oluyo

canım PUR un annesı gelecektı..zaten cok sık gıremeyecegını soylemıstı.alışverıs yapıor aksamlarıda mısafırıyle ılgılenıordur..gıdınce anlatır cıcıklerıde ekler hohoyy
hmmm aşağıda ismi gözüküyo ya mrk ettim bnde:)

Örneğin 1 yaşında bebeği olan bir kadının sütü yenidoğan bebeğe ya da 1.5 yaşındaki bebeğe hiç fayda sağlamıyormuş. Sütün besleyiciliği bebeğin yaşına göre değişiyormuş.. Kendi annesinin sütü gibi hiçbir şey olamazmış..
saol gemcim amiin

buarada şimdi kapı çaldı we milupadan paket geldi içinde kitapçık we cd war
bide tester ürünler war şampuan krem mendil we çay ama çok gzl kokuyo yaa pakett:)
Bana da geldiği gün ev bebek kokmuştu, çok süper hissetmiştim kendimi, ayy gidip bida koklayayım
oo yeah baby :82:

baba adayıda kılo alıyorsa bebek erkek tır...

buda bı hurafe

Anammm
Benim adamın da iştahı gitti, bişi yemez oldu Zayıflayacak gibi

kislar selam yarin doktorum var coook heyecanliyim

Ayy ne güsell
hım... sarkmasınlar yaw
zaten normal boydaydılar sanırım doğumdan sora daha büyük kalacaklar
eskiden acıcık daha büyüsün derdim---valla şimdi vazgeçtim. az ve öz olsunlar yaaa:84:

Ben 75 kullanıyordum hala 75 :92:
En istemedim şeydi büyümesi, büyümedi şükür
aradım 10 dk sora evdeymıs..suslendım,mamalarda hazır

kacıyorum sımdı cok operım herkesı

Ayy afiyet olsun
ooo kızlaar kaynatıyonus walla btn gün sus pus akşm bıcır bıcırr

özlem seninde kızın olcak bnce bnde çok deli gibi tatlı yiyom :)) ya buarada pur nerelerdee
alışwerişdeydi kesin bgnn

Bugun gezdim gezdim, kendime ciciler aldım, bebişe ilk ne aldım biliyor musunuz: buhar makinası
Yaa don almam lazımdı
Neyse yarın alışverişe devam..

puuuuuuuur nerdesiiin nie sessizsin

Anca bitirdim sayfaları
Naber canım, ne güzel hava yağmurlu değildi bugun

canım PUR un annesı gelecektı..zaten cok sık gıremeyecegını soylemıstı.alışverıs yapıor aksamlarıda mısafırıyle ılgılenıordur..gıdınce anlatır cıcıklerıde ekler hohoyy

Teyzem de geldi
Onlar gidince toplu olarak foto çekip tarayacağım aldıklarımı :92:

Teyzem de geldi
Onlar gidince toplu olarak foto çekip tarayacağım aldıklarımı :92:

ohhh gule gule kullan..ev senlıklıdır ne ala mısafırı cok severım..sohbet muhabbet..
cıcıklerını dort gozle beklıorum
hastane cıkısı al onlarda herbısı var nasılsa
hemde harıka modellerı var cok şık

ayy güle güle kulanın cnm cicilerii
ewet sabahtan gzldi hawa ama akşam üstü bozdu

Günaydınnn Günaydınnnn Günaydınnnn Herkese Sağlıklı,Mutlu, Huzurlu, Güzel sürprizlerle dolu bi gün diliyorum :) bütün bebekler bugün annişlerini tepik tepik tepiklesinnn :))))

Biz bugün 13+3 olduk daha cinsiyetini bilmiyoruz :) ( siz hangi haftada öğrenmiştiniz?)
Birde 2'li testin rsikli çıkışından sonra moralimizi düzeltmek için örgülere başlıcazz örnekleri paylaşcaz inş :)
Tüm Güzel Anne adaylarından da sağlığımız için dua bekliyoruzz herkese mujuk mujuk mujuk mujukkk

günaydınn kızlarrrrr bizde 18+5 olduk cinsiyetımızı bilmiyoruz çünkü göstermıyor 7 martta inşşş :)
hg cnm aramıza bebişin sağlıcakla kucaklaman dileğiğlee

hg cnm aramıza bebişin sağlıcakla kucaklaman dileğiğlee

Yok nazcım :) sadece bu topicteyim ben :) yaklaşık 2 aydır ... Konuştukta çok defa ama topic kalabalık tabiii :)
risk malesef 50 de 1 yüksek yani ...
Doktorum 3 lü taramadan sonra amniyosentez dedi ama .. onunda zararlı olduğunu söyleyen arkadaşlar var ,,,
Çok zor bi dönem , zor günler , zor süreç bir an önce 30 ağustos gelsin ve bebeğimi kucaklayım istiyorum

slm kızlarr
düzn kontrolümüz vardı, büyük bir heyecanla gittim
ama göstermedi yaww
dr bi ara bacak rasında bi beyzlık gördüm erkek olabilir ama kesin bişi söleyemiyorum dedi
göstermedi baya uğraştık ama arkasını döndü yattı bebiş
4 lü test için de kan verdik
herşey yolundaymış çok şükür
sizler nasılsınız..

öncelikle çok geçmiş olsun ama hmn ümidini yitirme ikilide sorun çıkıp üçlüde temiz çıkan çok arkadaşım war
amniyosentezi bnd yaptıracaktım eğer 4lümde sorun çıktıysa usta drlar trfından yapılması tehlike işgal etmiyo korkma cnm ya
o günlerde gelicek cnm kucağımızda yazışıcaz bebelerimizle işlhhh
hg cnm hadi yaa demek göstermedi hakkında hyrlısı olsun cnm olsun bidahakine örenirsin işlhh

İnşalllahhhh :) u arada bende cindiyetini sormadım hiç henz aksilikler yüzünden doktorumda bnmle ağlayan bi kadın :) oda bişi demedi :) haftaya cuma sorucam siz kaçıncı haftada öğrendiniz naz ? :)

İnşalllahhhh :) u arada bende cindiyetini sormadım hiç henz aksilikler yüzünden doktorumda bnmle ağlayan bi kadın :) oda bişi demedi :) haftaya cuma sorucam siz kaçıncı haftada öğrendiniz naz ? :)
örenirsin cnm acele etme
bnm ilk 13. haftada kıza bnzetti 16. haftamda da kesin kız dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…