ben karnımda garıp seyler hıssedıyorum bugun..bebegımı hıssedıyorum dedıgınız bole bıseymı acaba daha erken ama yaa:26:
merhaba arkadaşlar.bugün sizi takip edemedim.sabahtan beri doktordaydık.gece biraz rahatsızlandım.sabahda eşimle beraber doktora gittik.bu lekelenmelerin sonu gelmiyor.ilaçta kullanıyorum yatak istirahatı diyor doktor onuda yapıyorum ama hala devam ediyor. üzülüyorum her gittiğimde düşük tehdidi diyor doktor.bu sefer ilacın dozunuda artırdı.korkuyorum bebişime bişey olacak diye.arkadaşllar bizim için dua edin ne olur.
kislar selam yarin doktorum var coook heyecanliyim
gögüsleri çok büyüen anneler neler yapıyorsunuz?
ben eve gelip sütyeni atınca ohhh diyorum ama benimkilerde büyümüş sanırım
sütyensiz durunca da aşağıya ağırlık yapıyor. gögüs altlarım terliyo...
3-4 gündür böle...
siz ne tür önlemler alıyorsunuz?
hamilelikte sütyen de dikkat etmemiz gerekn bişi var mı???
slm kızlarr
düzn kontrolümüz vardı, büyük bir heyecanla gittim
ama göstermedi yaww
dr bi ara bacak rasında bi beyzlık gördüm erkek olabilir ama kesin bişi söleyemiyorum dedi
göstermedi baya uğraştık ama arkasını döndü yattı bebiş
4 lü test için de kan verdik
herşey yolundaymış çok şükür
sizler nasılsınız..
Yok nazcım :) sadece bu topicteyim ben :) yaklaşık 2 aydır ... Konuştukta çok defa ama topic kalabalık tabiii :)
risk malesef 50 de 1 yüksek yani ...
Doktorum 3 lü taramadan sonra amniyosentez dedi ama .. onunda zararlı olduğunu söyleyen arkadaşlar var ,,,
Çok zor bi dönem , zor günler , zor süreçbir an önce 30 ağustos gelsin ve bebeğimi kucaklayım istiyorum
morali düzeltmişsin canım. çok sevindim.
iyi düşünmek lazım...ki iyi olsun...
örgüye kendini veren çok...
becerikli bi topik olcaz sanırım...
bende öyle arada bacak bacak üstüne attığımda bi sertlik hissediyorum sanki sıkışıyorda yer açsana bana anne kendi rahatlığını bırak der gibi bende öyle garip şeyler hissediyorum ama işte emin olamıyor insan neyse az daha sıkalım dişimizi....
geçmiş olsun canım inş lekelenmelerin çabucak geçer allahın izniyle atlatırsın bu günleride......
hadi bakalım sabreden derviş muradına erermiş bakalım sen neyine erecen hayırlısı olsun inş dört gözle bekliyoruz haberlerini....
ben 85 idim 90 oldum ama öyle çok kocaman durmuyorlar daha büyümesinler de yeter bana....ben akşam eve gidince direk çıkarıyorum zaten bütün gün sıkış sıkışlar akşamda kahırlarını çekemem.....
senin bebiş bayağa tembel olacak desene hayırlısı olsun inş....
16. haftanda 4 lü test için mi kan verdin ben 17. haftamda 3 lü testi yaptıracam allah allah......
kıııııııs ayşegülçin bn seni tanımamışım sen awatarını değiştirmişsin ya ondaaa pooh wardı deme eskidennn
kıs allah iiliğini bnde diyom seni tanıyoom fotodaki senmisin yoksam gıııHahahaha evettt :))) kendime neşe kattım :) pozitif şelerle ilgileniyorum güzel günlerimi anıyorummm :))) hühııhuuu :)
ewet cnm gem yapıyo ama bnde yapıcm blki bgn alırım ip o büyük yapmış sökmük snr 65 ile bşlamış yanlış değilsem netten araştır brz cnm orda yazarkızlar bişi sorcam
burda dut yünden biri battaniye yapıyodu sanırım gem yanlış hatırlamıyorsam
ay ne kadar zor o yaaa
bi de kaç ilmketen başlanmış bilen varmı
ben 100 le başladım
küçük mü olur karar veremiyorummm
kıs allah iiliğini bnde diyom seni tanıyoom fotodaki senmisin yoksam gııı
hayırlı cumalar herkese,
oldday,inşallah en kısa zamanda geçer ve rahata erersin.Allah yardımcın olsun,meleğini sana bağışlasın.
Aysegulcin,maşallah canım sana bende moralli buldum daha da iyi olacaksın inşallah.Rabbim içinde bulunduğunuz bu durumdan feraha erdirsin tez zamanda.
benim göğüslerde başlarda 85'ten 90'a çıktı, şimdi ise normale döndü gibi. emzirme sütyeni almıştım ama onu da dışarda ve işte kullanamıyorum penye yada dar bir kazak giydiğimde uçları belli oluyor :92:
teşekkü ederim canımmewet cnm gem yapıyo ama bnde yapıcm blki bgn alırım ip o büyük yapmış sökmük snr 65 ile bşlamış yanlış değilsem netten araştır brz cnm orda yazar
ayşegülçin,maşallah sana,çok güzelsin
2-3 gündür sağ tarafımda hafif kıpırtılar hissetmeye başladım çok mu erken acaba gaz değil ama farklı bişi
günaydın hanımlar! ben gribim gene yıkılıyorum hiç 10 gün aralıksız grip olarak kalmamıştım. gece
sabaha kadar tavanı dikizledimşu battaniye meselesi beni de kurcalıyor ben bebeğime bir sarı yelek ördüm. bir de beyaz öreceğim belki kollu yaparım diyorum henüz karar vermedim. Battaniyede de delikli delikli bir model arıyorum ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?