Bugün radyoloji de taramam vardı kızlar oğlum secde pozisyonunda yatıyordu 15 -20 dk tarama yapıldı ama o yüzünü göstermedi :)) onun dışında herşey normal gözüküyor, beyin gelişimi 1 hafta önde gidiyo dedi, nasıl bişi anlamadım zaten taramayı kendi doktorum yapmadı , ama yüz taraması için tekrar gitcem, ne olur ne olmaz baktırayım da içim rahat etsin...Allah herkese sağlıklıca bebeğini kucağına nasip almayı nasip etsin
Bugün radyoloji de taramam vardı kızlar oğlum secde pozisyonunda yatıyordu 15 -20 dk tarama yapıldı ama o yüzünü göstermedi :)) onun dışında herşey normal gözüküyor, beyin gelişimi 1 hafta önde gidiyo dedi, nasıl bişi anlamadım zaten taramayı kendi doktorum yapmadı , ama yüz taraması için tekrar gitcem, ne olur ne olmaz baktırayım da içim rahat etsin...Allah herkese sağlıklıca bebeğini kucağına nasip almayı nasip etsin
Şeyma bissürü şey almışsın, ben daha oğluma doru dürüst bişey alamadım, kızlar için bissürü şey var
şeymacım kapı süsleri için bu siteyede baksana
Meleğin Eli: Bebek Kapı Süsü - cik cik kuşları
şeymacım bende hemen hemen aynı şeyleri aldım...
ama kıyafet dışı bişiler alsam mı mart ayında...?
teyzem sona bırakma hem maddi olarak yetişemiyorsun hemde şişkolayınca gezmek zor oluyor diyooo...
şeymacım maşallah hiçbirşey almamışsın:))
selam kislar bende alisveristen geldim kendime hamis pantalonu aldim bi tane kot bide esofman alti yuruyuse cikarken giymek icin bide bebikime aykkabi aldim bi yerde indirim vardi noel baba kostumu vardi cok dusmus cok tatliydi onu aldim
maşallah şeyma hiç bişey almamışsın
aslında fazla bişi almamışsın ama biz daha bişey almadığımız için çok gibi geliyo yok daha ben hiç birşey almadım ama çevremdekiler hep almışlar bişiler ben 2 ay daha geçsin istiyorum hepsini toptan alcam listem hazır
kızlar iigeceler kmse yokmuu
bz dra gittik bebişlerim 17 cnm 221 gr olmuşlaaar:))
ewet cnm büyüyolar her gün:))bnde çok büyümüşüm ama 67 olmuşum tam 10 kilo aldım yaani drdan büyük bi fırça yedim artık dikkat edicem wallahiay masallah canim cok buyumusler
57kilo ile hamile kaldımnormalde boyun kilon kacti
57kilo ile hamile kaldımnormalde boyun kilon kacti
ewet ölee walaaanapalim canim bu kilolar alinacak biraz kontrollu olmak lazim tabi ama bebislerimiz saglikli olsun veririz fazlaliklari
rica cnmcım
ok
çok bişi almadım heraldee:44::44:
bir hastane çıkışı takımı
5li zıbınlıklı takım
1 tane pembiş elbiseeen güselide oo
2 tane ayakkabı biri simli pembee
diğerii beyaz kurdalelii
3 tane uni yeni doğan ıslak mendil kampanyadA OLDuğu için aldım
bir tane polar battaniyee
hatta 2 oldular
ananesi ördürtmüş birinee
kızıma toka sepeti aldım bebek figürlüü:)
kızıma yine 2 bant 2-3 tanede toka aldımm hemen saçı olcakta sankii
ama belkim olar hemen takıveririrm sonra bulamam çok gezemem bi süre saçlı
olursa hemen takıvercemm
eşimde dalga geçiyoo 2 kuyruk yaparsın diyoo
kendime hamile pantulu daha alamadım
alcam inş. güzel bulabilirsemm
bir takım hamile pijama takımı
bir takımda lohusa takımı sabahlıklıı
2 tanede tulum aldım pembiş kızıma birii ayıcıklı
biride eşeklii
amaa tabi daha çok eksik var biberonları banyo malz.. bezii odasıı
kilotu atletii
DDDDD:81:
ankarada olanlara duyurulur:
ulus anafartalar carsısında 2.mi 3.mü katta sade ve sadece hamile mağazası var.
ben burlarda siyah pant bulamamıştım. orda kadın 5 ayrı model siyah pant gösterdi.
elbiseler tunikler varda var...:92:
Turkuazzz Turkuazzz naptın ???
Bu arada benim bugün çenem nasıl açıldıhiç susmadım sabahten berii ama gidiyimde azcık dinleniyim gelirim heralde tekrar dikkat edin bebişleri öpüyoruz çokkk :130::130::111:
ewet cnm büyüyolar her gün:))bnde çok büyümüşüm ama 67 olmuşum tam 10 kilo aldım yaani drdan büyük bi fırça yedim artık dikkat edicem wallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?