ben gittigidiyordan 43liraya aldım 5 lira da kargo ücreti ödedim.![]()
ya benimde karnım çatlasın artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gittigidiyordan 43liraya aldım 5 lira da kargo ücreti ödedim.![]()
ya benimde karnım çatlasın artık:119::119:
ya benimde karnım çatlasın artık:119::119:
delimisin sen yaa kendi kendine nazar değdirecek benim göğüslerim başladı çatlamaya kreme boğuyorum her akşam bakalım ne olcak sonunda
80 giyiyordum şimdi 90 giyiyorum gitti güzelim memişlerim![]()
delimisin sen yaa kendi kendine nazar değdirecek benim göğüslerim başladı çatlamaya kreme boğuyorum her akşam bakalım ne olcak sonunda
80 giyiyordum şimdi 90 giyiyorum gitti güzelim memişlerim![]()
aynı krememi? hadi yaaa
bende güvenemiyorum internet sitelerine ama bişi olmaz sanırım
Sen o kadar kilo verdin ilerde de büssürü alırsın pörsük pörsük olunca görcem seni:86::86:
75e devam![]()
yeni başladı ama benim göğüslerim gerçekten çok şişti yoksa başka bir yerde yok çatlak bacaklarımda var ama onlar önceden de vardı tek değişiklik göğüslerim
ayşegül benimde göğüslerde soyulma ve tüylenme var zayıflamadım zaten kiloluydum:) ama kilo da almadım sanırım 1-2 kilo verdim ayrıca rahim top gibi elime gelmiyor onu nasıl anlıyorsunuz
senin yavruşun ne kadarlık oldu![]()
19 haftalık canım
kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.
kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. Dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. Acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.
oyyy maşallah ona![]()
hepimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı bebelerimizi kucaklayalım inşallah
![]()
kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.