• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya benimde karnım çatlasın artık :1::69::119::119:

Sen o kadar kilo verdin ilerde de büssürü alırsın pörsük pörsük olunca görcem seni :35::35::86::86:

delimisin sen yaa kendi kendine nazar değdirecek benim göğüslerim başladı çatlamaya kreme boğuyorum her akşam bakalım ne olcak sonunda
80 giyiyordum şimdi 90 giyiyorum gitti güzelim memişlerim:43::43::43:

75e devam :63::66:

delimisin sen yaa kendi kendine nazar değdirecek benim göğüslerim başladı çatlamaya kreme boğuyorum her akşam bakalım ne olcak sonunda
80 giyiyordum şimdi 90 giyiyorum gitti güzelim memişlerim:43::43::43:

hiiiihihii bende 80 takıyorum :62: sadece göğüslerim çok koyulaştı bide böle uçları soyuk gibi oldu :52:

bide acayip bi kıllanma oldu bende erkek gibi oldum kilo verdim ondan mı acaba ???

Bide ne zaman çatlamaya başladı malumbiz daha sizden miniğiz 14 haftalığız daha :55::55:

aynı krememi? hadi yaaa
bende güvenemiyorum internet sitelerine ama bişi olmaz sanırım

ben ordan çok alışveriş yapıyorum gayet güvenli.
zaten onay sistemi var, ödeme yaptığında para sitenin havuzunda duruyor, sana gelen ürün farklı bir ürün ise, bozuk mozuksa onay vermiyorsun paran satıcıya aktarılmıyor iade edebiliyorsun.

yeni başladı ama benim göğüslerim gerçekten çok şişti yoksa başka bir yerde yok çatlak bacaklarımda var ama onlar önceden de vardı tek değişiklik göğüslerim

ayşegül benimde göğüslerde soyulma ve tüylenme var zayıflamadım zaten kiloluydum:) ama kilo da almadım sanırım 1-2 kilo verdim ayrıca rahim top gibi elime gelmiyor onu nasıl anlıyorsunuz

bilmem bakıyorum anlayamadım birde sesila37.5 ateş çok değil 39 üstü riskli korkma bol su iç

kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.

kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.

geçmiş olsun cnm:61::61:

kızlar sabah karnımda hafif sancı gibi bişey vardı, sağlık ocağına gittim gazdan da olabilirmiş ayaklarımdan kaynaklanabilirmiş. Dikkat edin kendinize. çok büyük bi rahatsızlık vermese de kafamı meşgul ediyodu acaba diye. Acabalar bitmiyo zaten.neyse iim şimdi.

canım geçmiş olsun ama bendede oluyo batma şeklinde

Geçmiş olsun canım Allah daha kötüsünü vermesin :49:

Back
X